αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Δωρεάν αποστολές προϊόντων από την Amazon.co.uk στην Ελλάδα

Η Amazon.co.uk ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία δωρεάν αποστολής των προϊόντων της σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Έτσι, τα περισσότερα προϊόντα θα αποστέλλονται δωρεάν και στη χώρα μας, αρκεί βέβαια η παραγγελία του πελάτη να είναι άνω των £25 (€28).

Η Amazon έκανε αυτή την κίνηση προκειμένου να δελεάσει περισσότερους ευρωπαίους πελάτες, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στο ηλεκτρονικό υπερ-κατάστημα παρέχεται επίσης και μία ακόμα υπηρεσία, η "Amazon Currency Converter", μέσω της οποίας εμφανίζεται αυτόματα η αντιστοιχία μεταξύ ευρώ και βρετανικών λιρών.

Από το pcw.gr


Σχόλιο Ντελάλη:

Βέβαια, η Amazon μπορεί να στέλνει δωρεάν τα προϊόντά της, αλλά θέλει και μια διεύθυνση. Εμείς που να την βρούμε?
Το Αράχωβας blog έχει αναφερθεί -και πολύ σωστά- στο θέμα αυτό από πολύ καιρό αλλά δεν βλέπουμε αντίδραση. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι λένε για αυτό; Μήπως το έχει κανένας στο πρόγραμμά του;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει όσες έχω πάρει από Amazon & ebay και χωρίς να έχουμε εδώ διευθύνσεις τα φέρνουν στο ταχυδρομείο, οπότε που το πρόβλημα? Βαριέσαι να πεταχτείς 2 λεπτά μέχρι το ταχυδρομείο?

ονομα είπε...

Φίλε Fafnir of Pressroom,

Δεν πρόκειται περί αυτού. Ασφαλώς δεν βαριέμαι να πεταχτώ μέχρι το ταχυδρομείο.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσουμε διευθύνσεις, ώστε να γίνονται όλα πιο σωστά και πιο εύκολα.

Ξέρεις πόσα γράμματα έχουν πάει αλλού για αλλού επειδή έτυχε να υπάρχει συνωνυμία και δεν υπήρχε διεύθυνση? Έχω υπόψη μου τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις.

Οι διευθύνσεις είναι κάτι αυτονόητο. Και έχει δίκιο το Αράχωβας blog, πρέπει κάποτε να αποκτήσουμε...

Φιλικά
Ντελάλης

Ερμης είπε...

Τα γραμματα πανε οπου ναναι γιατι καποιοι/ες που δουλευουν στο ταχυδρομειο δεν διαβαζουν καλα τι γραφει το γραμμα επανω. Εμενα μου εχει ερθει πιστωτικη καρτα με εντελως ασχετο ονομα. Σιγουρα θα πρεπει να μπουν οδοι, ακομα και ο πιτσα"δωρος" δεν μπορει να στην φερει ακριβως στο σπιτι αν εισαι στα στενα. Σιγα το δυσκολο, να γινει η σημανση οποιος και να βγει δημαρχος!

Ανώνυμος είπε...

εμενα παντως οταν με βρίσκει ο Ταχυδρόμος στην αγορά μου δίνει την αλληλογραφία για όλη την γειτονιά!!!!!

P.S
Γιατί δεν γίνεται αυτό και με τον πιτσα-δώρο????

Top