αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Ντελάλης τρέχει με... 812

Τρέχουμε με... 812!!

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ο Ντελάλης της Αράχωβας όσον αφορά την επισκεψιμότητα.
Χθες, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου έγινε νέο ιστορικό υψηλό, με 812 επισκέπτες και 2.313 προβολές σελίδων (κλικ).

Βέβαια το ζητούμενο εδώ, δεν είναι οι επισκέψεις παρά να συμμετέχουμε ως πολίτες ώστε να πάει ο τόπος μας μπροστά και να έχουμε μια επικοινωνία, για να μην αφήσουμε αυτούς που νέμονται την εξουσία να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς έλεγχο.

Σας ευχαριστώ όλους για την αποδοχή σας...

Ντελάλης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη άλλαξε αυτοκίνητο γιατί με τη
με τη renault που έμπλεξες δεν τερματίζεις. Πάρε καμιά ferrari που είναι και επίκαιρη.
Υ.Γ. Πρόσεχε τις διαφημίσεις στα τσιγάρα απαγορεύονται στην F1 που θέλεις να πρωταγωνιστήσεις.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Ντελάλη τώρα που 'χουν πάρει και οι γιαγιάδες απο ένα netbook μάλιστα έχνε βάλει και σεμέν απο πάνω με καρεδάκι και googlarne και ntelaliazne στα e-κουσούλτα θα πας με χίλια ένα ! χαχαχαχαχαχα καλή συνέχεια ,καλή δύναμη και kalo kouragio.....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ντελάλη εύχομαι να συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς!

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε για τα τσιγάρα έχει βρει ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ τη λύση, καλάμια μέσα και στα μονοθέσια, όπως στα μαγαζιά. Για ασφαλές κάπνισμα.

Εγώ φίλε Ανώνυμε δεν θέλω να πρωταγωνιστήσω πουθενά, είμαι αφανής ήρωας. Δε με απασχολούν αυτά, με νοιάζει να πρωταγωνιστήσει ο τόπος μας και να πάμε όλοι μπροστά.
Αριστεροί, δεξιοί, μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ (με αρχηγό εμένα το Ντελάλη οι ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ), αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τις βάλουμε μπροστά για το καλό όλων.

Φιλικά
Ντελάλης

*: φίλε ΜΕΛΙΓΑΛΑ συμπάθα με, σου πήρε τη δόξα ο Ανταρσίας άθελά μου. Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είναι αυτός που έχει την ευρεσιτεχνία για τα καλάμια στα μαγαζιά και στα μονοθέσια!

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Ντελάλη καλημέρα, μην σε νοιάζει δεν παρεξηγιέμαι ούτε με σένα ούτε με τον Ανταρσία... είμαστε κώλος και βρακί απ τον στρατό και σε διαβεβαιώνω για το λόγο του αληθές , οτι ο Ανταρσίας μου έριξε την ιδέα χαριτολογόντας σε κάτι κρασοκατανύξεις και την έγραψα εγώ ! οπότε μάλλον δούλεψε η διαισθησή σου...!
φιλικά
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

ονομα είπε...

Φίλε ΜΕΛΙΓΑΛΑ σε ευχαριστώ αλλά ήταν λάθος μου και έπρεπε να το διορθώσω. Βιάστηκα βλέπεις να σχολιάσω και με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του Ανταρσία (για τα σεμεδάκια) λάθεψα.
Είναι αρχή μου πάντα να αποδίδω «Καίσαρι τα του Καίσαρος και Θεώ τα Θεού», δηλαδή να αποδίδω τα οφειλόμενα εύσημα εκεί όπου ανήκουν!

Εσύ κι ο ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είσαστε 2 από τις καλές παρουσίες σχολιαστών στο blog, και σας ευχαριστώ για αυτό...

Φιλικά
Ντελάλης

Top