αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Vamos αλάνια...

Ενημέρωση 05/09:
Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν τα καταφέραμε... Η Εθνική μας ηττήθηκε 80-72 από τους ισπανούς και από τους διαιτητές, οι οποίοι μας έδειξαν ότι... όταν ευτελίζεις τα μέσα ο σκοπός πάει κατά διάλου. Η σκοπιμότητα που επέδειξε η ομάδα μας κόντρα στη Ρωσία δεν έμεινε ατιμώρητη από τη fiba κι έτσι... γυρνάμε σπίτια μας έχοντας μείνει στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Δεν πειράζει.


Σε λίγες ώρες θα τους βρούμε πάλι απέναντί μας... Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ απέναντι στην Ισπανία (21.00, ΕΤ1) στους 16 του Μουντομπάσκετ για να νικήσει τον κακό της δαίμονα!


Άσχετα με ότι συμβεί, αυτή η ομάδα αξίζει και πρέπει να δώσει όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη. Με δαύτους έχουμε δοκιμάσει τα πάντα αλλά... τίποτα. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν την ελληνική ψυχή και το ελληνικό μυαλό.

Στο τέλος τέλος, ότι και να γίνει εμείς θα χειροκροτήσουμε. A por ellos (για πάρτη τους) που έλεγαν και οι Ισπανοί το 2007.

Για πάρτη σας λοιπόν αλάνια... Vamos...

1 σχόλια:

ΝΤΕΛΑΛΙΚΟΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.....ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΟΛΑ!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΠΟΛΥ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......

Top