αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή - απάντηση του κ. Κ. Τρομπούκη στην πρόταση διαγραφής του

Επιστολή - απάντηση στην πρόταση διαγραφής μου από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας

Κύριοι, υπεύθυνα όργανα του ΠΑΣΟΚ στον νομό Βοιωτίας, για να καλύψετε τις αδυναμίες σας και να αποκαλύψετε τις προσωπικές πολιτικές σας καθώς και τις τοπικιστικές φιλοδοξίες, επί τρίμηνο σχεδόν προσπαθούσατε να εκλέξετε τον υποψήφιο δήμαρχο, μεταξύ δεκατριών υποψηφιοτήτων, φθάνοντας κάθε φορά σε αδιέξοδο.

Το αδιέξοδο αυτό εντάθηκε περισσότερο από την στιγμή που ο αντιπτέραρχος ε.α. Γιάννης Πατσαντάρας ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα ανεξάρτητος στο δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας.

Από τότε και μετά, για άγνωστους λόγους, άρχισαν οι αποχωρήσεις και γενικά όλο και περισσότεροι υποψήφιοι να μην επιθυμούν να λάβουν το χρίσμα. Μετά από πολλές συσκέψεις, καταλήξατε να λάβει το χρίσμα ο κ. Σφουντούρης Αργύριος, κάτοικος Διστόμου. Την επόμενη και ως εκ νέου θαύματος και αυτός ο υποψήφιος αρνήθηκε το χρίσμα για δικούς του λόγους.

Επιτέλους όμως κάποτε φθάσατε στο όνομα της κ. Γρανιτσιώτη Βαγγελιώς, κατοίκου Αράχωβας, την οποία σε συζητήσεις λέγατε ότι είναι λίγη, δεν κάνει να πάρει το χρίσμα και άλλα πολλά.

Μετά από όλα τα παραπάνω, εγώ ως απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, αηδιάζοντας από τις δικές σας πρακτικές, ενεργώντας σαν να είναι κτήμα σας το ΠΑΣΟΚ, έκρινα για το καλό της περιοχής κατά την γνώμη μου, ότι ο καταλληλότερος υποψήφιος δήμαρχος μεταξύ των δύο, είναι ο αντιπτέραρχος ε.α. Γιάννης Πατσαντάρας, κατεβαίνοντας μάλιστα ως ανεξάρτητος, και αυτό το έκανα φανερά, με μια ανακοίνωση χωρίς ενδοιασμούς και όχι κρυφά.

Κύριοι, υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Βοιωτίας,

Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν αναλάβει ένα δύσκολο έργο, εξόδου της Χώρας από την οικονομική κρίση και εάν στην Περιφέρεια έχει όργανα που σκέφτονται και πράττουν σαν εσάς, ε τότε κάνετε κακό στο ΠΑΣΟΚ και να παραιτηθείτε.

Εάν το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Βοιωτίας είναι ο κ. Μπούρας και δεν ξέρω ποιοι άλλοι, ε τότε διαγράφομαι μόνος μου.

Μετά τιμής
Τρομπούκης Κωνσταντίνος

Σμήναρχος ε.α.

Πρώην Διοικητής Αεροπορικής Βάσης Καυσίμων Αντίκυρας

2 σχόλια:

ο λυκος στην αναμπουμπουλα φαινεται είπε...

Βαράτε βιολιτζήδες. Αρχισαν και κελαηδανε οι πρωη συντροφοι... Ερε γλέντια, έρε γλέντια.

Ξεραστε τα ολα συντροφοι, τωρα ειναι η ωρα...

χαχαχαχαχαχα

Ολιγαχρική νοσταλγία είπε...

διαγραψου μονος σου ..μια χαρά..
μόνο εσυ θα μπορουσες να το κανεις .

Top