αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επιθεώρηση "Τι τους κοιτάτε ρε..." στα Πίσω Αλώνια

Σήμερα, Τρίτη, 31 Αυγούστου (έναρξη παράστασης 9.30 μ.μ.), στο θέατρο "Πίσω Αλώνια" θα παρουσιαστεί η σατιρική επιθεώρηση "Τι τους κοιτάτε ρε..." και πρωταγωνιστές τον Χάρρυ Κλυνν, τον Μάρκο Λεζέ και τη σατιρική θεατρική ομάδα "Μικροί ήρωες".

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ και εργατικής εστίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικό έργο, δυστυχώς σαν νοοτροπία εμείς οι αραχωβιτες έχουμε την κακιά συνήθεια να πάμε όλοι μόνο στα «τσάμπα». Θα ήταν καλό να αφήσουμε την γκαβαραπια μας και να γίνουμε λίγο πιο ανοιχτομυαλοι.διαφορετικά θα λένε όλοι οι θίασοι γιατί να πάμε στην αραχωβα, δεν θα έρθει ο κόσμος. Δεν έχουμε λεφτά; σωστό, δεν έχουμε λεφτά για θέατρα, έχουμε λεφτά μόνο για 3 ποτά το βραδι που θα βγούμε!

ΑΓΕΡΟΧΟΣ είπε...

δεν ειναι τα χρηματα ! ειναι οτι δεν εχει χαβαλε , τραγουδι να ξεχαστουμε λιγακι βρε αδερφε.... τωρα να πας για ψυχαγωγια και να φυγεις με νευρα δεν ειναι πολυ ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου εαν ηταν δωρεαν ειμαι σιγουρος οτι θα ακουγες και τα τραγουδια και θα εφευγες και χαρουμενος. Μαλλον τα 15 ευρω ειναι μια καλή περιπτωση για να απαντησεις ετσι. Πιασε το νοημα αυτων που ειπα παραπανω και ξυπνα. Το θεατρο το τιμουσαν απο την αρχαιοτητα γιατι καταλαβαιναν την αξια του, σημερα-στην Αραχωβα δεν καταλαβαινουμε τιποτα. Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα. Εχουμε τοσα ομορφα πραγματα και δυνατοτητες και αρκουμαστε μονο σε μια καλή δικαιολογια για να μην κανουμε απολυτως τιποτα. Το μονο που ξερουμε να λεμε ειναι εχω θεμα συζητησης για τα καφενεία. Το κακό ειναι οτι αυτη την νοοτροπια την περναμε και στα παιδια μας και να εισαι σιγουρος οτι μονο σε κακό θα μας βγαλει. Η παρασταση αρεσε παρα πολύ σε οσους την ειδαν και σιγουρα δεν ξενερωσε κανενας. Τα τραγουδια τα ακουσες το 15αυγουστο. Δεν ειναι καθε μερα της Παναγιας!

Top