αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ονόματος συνδυασμού: Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Αγαπητοί Φίλοι και Συνοδοιπόροι

Η "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας ξεκίνησε, για να πάρουμε τις τύχες μας και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας.

Όλοι μαζί για το μέλλον...

Με εξαιρετική τιμή και εμπιστοσύνη
Γιάννης Πατσαντάρας

2 σχόλια:

Αγανακτισμένος είπε...

Η "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" Διστόμου- Αράχωβας - Αντίκυρας θα πρέπει να γνωρίζει τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας και να μπορεί να προτάξει άμεσα λύσεις για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Θα πρέπει λοιπόν να έχετε υποψηφίους που θα μπορούν να νικήσουν πρωτίστως την φτώχεια και την υπανάπτυξη του νέου δήμου και όχι τις άλλες παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα με προσοχή όλα τα σχόλια των τελευταίων ημερών. Γιατί τόση εμπάθεια; Γιατί τόση συκοφαντική διάθεση; Αν θα μείνουμε πίσω ή αν θα πάμε μπροστά θα το δείξει και ο τρόπος που διαλεγόμαστε τώρα. Τα κόμματα θέλουν να δουν χρώματα το βράδυ των εκλογών,χωρίς να νοιάζονται και ιδιαίτερα, όπως το απέδειξαν μέχρι σήμερα, για την ικανότητα του προσώπου σε τοπικό επίπεδο. Εμείς οι απλοί πολίτες, όμως, θέλουμε πρωτίστως να δούμε απλά το κόμμα μας να
νικάει εκείνο το βράδυ; Ο τόπος μας δεν μας πονάει; Χωρίς λοιπόν να χρειαστεί να βγάλουμε και τους παππούδες μας από τον τάφο προκειμένου να υποστηρίξουμε την άποψή μας ή να συκοφαντήσουμε τον αντίπαλο ας προσπαθήσουμε με τον πολιτισμένο διάλογο και με τα σωστά επιχειρήματα να σχηματίσουμε υπεύθυνη γνώμη για τους υποψήφιους και συγχρόνως να βοηθήσουμε και τους άλλους που μας διαβάζουν να πάρουν την σωστή απόφαση. Πρωτίστως για μας τους ίδιους και για τον τόπο μας!
ΑΡΓΩ

Top