αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζέψτε ξύλα για το χειμώνα...

Στο 1,10 ευρώ από 0,65 το πετρέλαιο θέρμανσης!

Ένα δις ευρώ "άκοπο" χρήμα από τον ιδρώτα των καταναλωτών θέλει να αποζυμήσει η κυβέρνηση αφου καταργεί το πετρέλαιο θέρμανσης με πρόσχημα να μην αυξήσει το ΦΠΑ στα τρόφιμα!

Έτσι θα πάρει άκοπα το φόρο από τα διυλιστήρια και δε θα χρειάζεται να περιμένει απόδοση ΦΠΑ από μάρκετ, παντοπωλεία, μανάβικα και κρεοπωλεία.

Παναγιώτης (από news24gr.blogspot.com)

Σημείωση Ντελάλη:
Αν και το υπουργείο Οικονομικών φέρεται να... εξετάζει την πλήρη εξίσωση του φόρου θέρμανσης και κίνησης και για τους καταναλωτές δεν είναι τυχαία η δημοσιοποίηση του θέματος από τα ΜΜΕ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, δεν αποκλείεται η σχετική ρύθμιση να περιληφθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα παρουσιασθεί στις αρχές του ερχόμενου μήνα και από τις 15 Οκτωβρίου, οπότε ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, να πωλείται απευθείας στους καταναλωτές με τον υψηλό συντελεστή ΕΦΚ.
Η εξίσωση του φόρου θα φέρει μεγάλες αυξήσεις στις τιμές, καθώς υπολογίζεται ότι το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται σε σχεδόν διπλάσια τιμή σε σύγκριση με πέρυσι.
Μαζέψτε λοιπόν ξύλα για το τζάκι και πέτρες για τους... αξιότιμους, όπου να'ναι θα αρχίσουν να επισκέπτονται το χωριό μας...! Αλλά ξέχασα: λεφτά υπάρχουν... Βρε ουστ...

Ντελάλης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΤΙΝΗ.. ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-νεροποντές και τι λένε για όλα αυτά ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ;
Δημοκρίτειο: Γαλαξιακοί οι σεισμοί. Δηλ. είναι δείκτης αναστάτωσης του μάγματος, άρα και της πιθανότητας για ηφαιστειακούς χειμώνες (για τους οποίους, δυστυχώς, οι εγωμανείς κρατούν 200 χρόνια μετά από τον παγκόσμια καταστροφικό 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα τού Ταμπόρα, την ανθρωπότητα εγκληματικά ανυποψίαστη, και εξακολουθούν να την εμποδίζουν να ετοιμάζεται με αποκέντρωση-αποθέματα):

Οταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Top