αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μια υποψηφιότητα... γρίφος

Την υποψηφιότητα της κας Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη για το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κτλ. μέχρι στιγμής, δεν την έχει επιβεβαιώσει ούτε η ίδια, ούτε η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αράχωβας, αν κι έχω αναφερθεί σε αυτή από την Παρασκευή 27 αυγούστου.

Μου προξενεί φοβερή εντύπωση το γεγονός αυτό, καθώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε δεν διαβάζουν το blog και γενικά τα άλλα blogs, είτε η είδηση δεν επιβεβαιώνεται (αν το θέμα δεν έχει λήξει ακόμη).

Είχα καταλήξει στο δεύτερο συμπέρασμα, ότι η είδηση δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον για την ώρα, ωστόσο διαβάζω σήμερα στο star Λαμίας, σχετικά με τη διαγραφή Τρομπούκη (δείτε εδώ) για την ξεκάθαρη θέση του κόμματος περί απομάκρυνσης ανταρτών ακόμη και από τη θέση του μέλους, που επιβεβαίωσε στο σταθμό ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, με την έμπρακτη διαγραφή του μέλους Κων/νου Τρομπούκη, που αγνόησε την επιλογή του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, την κ. Γρανιτσιώτη και υποστήριξε τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιάννη Πατσιαντάρα.
Όπως παραδέχεται ο κ. Σιδέρης, η διαδικασία επιλογής υποψηφίων από την Ιπποκράτους, άργησε τόσο που κούρασε πολλά από τα στελέχη του κόμματος. Και συνεχίζει ότι μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει ανακοινώσει ότι στηρίζει - εκτός από την κ. Γρανιτσιώτη - τον Ευάγγελο Γεωργίου για τον δήμο Τανάγρας, τον Κώστα Ξηρογιάννη για τον Ορχομενό και τον Αλέξανδρο Βίτση για την Αλίαρτο.

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν η κ. Ευαγγελία Γρανιτσιώτη είναι υποψήφια δήμαρχος.

Εγώ να της ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη διαδρομή της.

Ενημέρωση από αναγνώστη "Λ":

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει - με όχημα τον Καλλικράτη - τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση της χώρας μας. Να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους της ελληνικής κοινωνίας. Αξιόπιστο και με διαφάνεια στη λειτουργία του κράτους, βιώσιμη ανάπτυξη, επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους.
Το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ ορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες το Κίνημα δηλώνει τη στήριξή του σε υποψηφίους Δημάρχους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις.
Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, ανακοινώνει σήμερα τμήμα της πρότασής της προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι την Κυριακή, όπου έχει ορισθεί η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, η Επιτροπή θα προχωρήσει και σε άλλη ανακοίνωση.

ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ - Ευαγγελία Γρανιτσιώτη
ΘΗΒΑΙΩΝ - Νίκος Σβίγγος
ΛΕΒΑΔΕΩΝ - Νίκος Παπαγγελής

Από το pasok.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ντρέπεται να το πει. Ίσως η κοπέλα να έχει επίγνωση για το ατόπημα. Αν και πολύ αμφιβάλω. Οι παρωπίδες δεν επιτρέπουν την παραχώρηση ζωτικού χώρου στην ορθολογική γνώση.

Λ. είπε...

Μάλλον έχουμε τη λύση του γρίφου και επίσημα.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a37a38ec-4c04-48a8-8a7b-a052e9bf0177

Ωστόσο δεν έχουμε λύση στις απορίες που έχεις Ντελάλη, όπως και πολλοί από εμάς.Για να δούμε αν θα εμφανιστούν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ Αράχωβας να μας πουν γιατί κρύβονται....Γιατί αποκλείεται να μην διαβάζουν blogs.Άλλες φορές ξέρουν και στέλνουν προσκλήσεις, τώρα;Εκτός αν είναι ακόμα διακοπές...

αντικυρεας είπε...

ντελαλη μια ερωτηση.ετσι τ ανακοινωσε η νομαρχιακη.γιατι αν ειναι ετσι οι διστομιτες πασοκοι εχουν περασει καθε οριο.που ειναι η αντικυρα

Ρ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.ΚΑΚΩΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ Κ.ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ. ΧΑ ΧΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!

ονομα είπε...

Φίλε Αντικυρέα δυστυχώς απ'ότι βλέπω κι εγώ στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a37a38ec-4c04-48a8-8a7b-a052e9bf0177) ακριβώς αναφέρεται: Διστόμου - Αράχωβας.

Κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Προφανώς πρόκειται για λάθος εκ παραδρομής.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗς ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.

αντικυρα 65 είπε...

περιμενω μια ανακοινωση διορθωση απο το πασοκ.ρε γιαννη σωτηριου ουτε εσυ?τιποτα?ντροπη σας κομματοσκυλα του διστομου

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι και συντρόφισσες του ΠΑΣΟΚ, για τη σημερινή επέτειο του κινήματος, σας εύχομαι τα καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Top