αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τι σημαίνει δημοτικός άρχων στην Αράχωβα...

Του Στάθη Γιαννέλου

Δημοτικός άρχοντας!!! Φίλοι μου σημαίνει οτι μια ωραία πρωία κάποιος άνθρωπος που αγαπάει το χωριό του και θέλει να προσφέρει κάνει το λάθος να εκτεθεί. Σημαίνει οτι αρχίζει να τρέχει πέρα δώθε. Ν' ακούει όλων τα παράπονα οι οποίοι όλοι πιστεύουν οτι έχουν δίκιο. Να παρατάει τη δουλειά του και να τρέχει σε υπουργεία.. Να κάνει την Αράχωβα Αθήνα.. Σφαλάκι-Λάκκα.. Να ξυπνάει 7 η ώρα το πρωί Σάββατο να οργανώσει εκδηλώσεις για τα παιδιά τις αποκριές. να κουβαλάει 15αύγουστο καρέκλες για μια συναυλία που οι περισσότεροι θέλουν να μπουν τσάμπα. Να αφήνει το δικηγορικό του γραφείο και να γράφει επί ώρες υπομνήματα για το δήμο. Να κάθεται στο φαρμακείο του και να τον βρίζει όλος ο κόσμος. Να χει πάρει σύνταξη και να κάθεται 9ωρο κανονικά στη δημαρχία και να τον κατηγορούν όλοι. Να έχουν χαρίσει όλοι τους μισθούς τους και ν ακούν οτι τα παίρνουν.. Να τον βρίζει ο καθένας τυχάρπαστος και να πρέπει να τον ανεχθεί. Να χει βοηθήσει κοσμο απο το 1989 και να του λένε οτι το κανε γιατί απο τότε σχεδίαζε να πάει για δήμαρχος. Να μπαίνει στο Ζάμπα να πιει έναν καφέ και να του επιτίθενται όλοι. Να πουλάει ημερολόγια για τους συλλόγους πόρτα με πόρτα και να του δίνουν 2 ευρω οι ίδιοι που τα παιδιά τους ωφελούνται. Και τελικά να τον περιλαμβάνουν στα blog ανώνυμοι και να τον λένε Τσιμπερά ταγάρι.. Αυτό το κορόιδο σημαίνει δημοτικός άρχων κι αν βρεθεί κάποιος να πει μα και κάνα δυο τρεις έκαναν τη δουλειά τους η απάντηση είναι.. Τους ξέρατε γιατί τους ψηφίσατε. Ο Χ Ι φίλοι ανώνυμοι κριτές των πάντων.. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι για να χρησιμοποιήσω μια επίκαιρη φράση.. Ελάτε στα δημοτικά συμβούλια μπείτε στους συλλόγους... Και τότε πέστε οτι θέλετε. Φίλε τρίτο μάτι δεν είναι δικηγόρος μου ο Γ. Ανδρέου να σου πει γιατί καταψήφισα το προϋπολογισμό. Το είπα ξεκάθαρα στο δημοτικό συμβούλιο και θα το ξαναπώ στον απολογισμό.. Ζήτω συγγνώμη απο τις υγιείς φωνές στα blog γιατί και το τρίτο μάτι κι ο Αλέκος αν περιορίσει λίγο.. κάποιες εκφράσεις και μερικοί άλλοι αγωνιά για τον τόπο Εκφράζουν με τον τρόπο τους. Αλλά νισάφι...
Αυτό το άρθρο το αφιερώνω στα μέλη.. όχι όλα αλλά τα περισσότερα του δημοτικού συμβουλίου που τώρα η παλιότερα υπηρετήσαν αγνά τίμια τον τόπο σαν μνημόσυνο στα 4 χρονια απο το χαμό του πατέρα μου που μου χε πει όπως είπα και στην παρουσίαση της εφημερίδας -βοήθα όσο μπορείς το χωριό αλλά καλή κουβέντα να ξέρεις σπάνια θ' ακούσεις...

19 σχόλια:

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Στάθη. Πες τα.
Αν είναι τότε να σας βάλουμε στο απυρόβλητο, μην τυχόν και σας ενοχλήσει κανείς. Αφού σκίζεστε για το χωριό και δεν σας το αναγνωρίζουμε ντροπή μας.
Έχε υπόψη φίλε μου 2 πράγματα: 1) δε φτάνει η θέληση και ο χρόνος, χρειάζονται και ικανότητες για να πάμε μπροστά. Θα το γνωρίζεις πολύ καλά από το επάγγελμά σου. 2) το ότι επιλέξατε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο χωριό, πράγμα για το οποίο έτσι κι αλλιώς σας ευχαριστούμε, δε σημαίνει ότι θα κάνουμε σιγή ιχθύος, μη τυχόν και παρεξηγηθείτε.
Θα ελέγχεστε για τις αποφάσεις σας είτε το θέλετε είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αφηστε στην ακρη τις φιλοσοφιες και τις κραυγες συμπαραστασης.Θα απαντησει κανενας συγκεκρημενα " αν μπορει", στις καταγγελειες που εκανε ο ανθρωπος;;;; μηπως μαθουμε και μεις κατι.

σταθης είπε...

αυτο καταλαβες?ανωνυμε.οτι ζητησα να με βαλεις στο απυροβλητο...κριμα..οσο για τις ικανοτητες αποδεικνυονται στη πραξη..

Ηνίοχος είπε...

Αγαπητέ Στάθη το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχεις σκεφθεί ποτέ ότι ακούς και απολογείσαι για όλη τη δημοτική παράταξη που συμμετέχεις; Για όλα τα έργα που έκανε ή δεν έκανε; αυτά τα χρόνια. Έχεις σκεφθεί ότι αυτή τη στιγμή τα ακούς για την αντιπολίτευση; γιατί για μας τους απλούς αναγνώστες του ντελάλη εσύ κάνεις αντιπολίτευση, οι άλλοι είναι μακρυά νυχτωμένοι. Κανένας μέχρι τώρα από όσο θυμάμαι δεν σου καταλόγισε δόλο απλά μερικές φορές γιατί δεν σταμάτησες πράγματα. Αν μερικές φορές τα σχόλια γίνονται πιο πικρά απ ότι πρέπει είναι λόγω του μέσου. Δεν το έχουμε συνηθίσει και νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στο καφενείο και είπα ξείπα. Αν αντέχεις προχώρα αλλιώς έλα μαζί μας να διαβάζουμε τα blogs και να γράφουμε σχόλια. Όμως για τους άλλους συμβούλους μην παίρνεις όρκο.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση Αλέκου στο Τρίτο Μάτι

Αγαπητό Τρίτο Μάτι

Εύχομαι να μην έχει αρρωστήσει πάλι γιατί δεν σε βλέπω δραστήριο.
Ρώτησα και έμαθα.
1. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Το 1985 έγινε ταχυμετρική αποτύπωση όμως ποτέ η πολεοδομία δεν ενέκρινε αυτή την αποτύπωση.
Το 2000 όταν έγινε αναστολή τότε όλοι οι μηχανική της Αράχωβας έκαναν πρόταση βασισμένη στην αποτύπωση με στόχο να αρθούν όλες οι ασυμφωνίες το Υπουργείο όμως δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση και έτσι επανήλθαμε στο παλιό ρυμοτομικό.
Θα πρέπει να γνωρίζεις επειδή φαίνεται είσαι άσχετος με τα πολεοδομικά και όπως σου έχω ξαναπεί δεν αυτό είναι κακό η Αράχωβα έχει χαρακτηρισθεί Παραδοσιακός οικισμός υπάγεται στο ΥΠΕΧΩΔΕ και οποιαδήποτε τροποποιήσει σχεδίου Προϋποθέτει την ύπαρξη Γενικού Πολεοδομικού.
Η μελέτη του Γενικού πολεοδομικού είναι σε εξέλιξη τώρα . Στη συνλεχια θα γίνει η μελέτη του ρυμοτομικού που θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα.
2. ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ Δεν μπόρεσα να μάθω πολλές λεπτομέρειες. Πάντως το 1991 έγινε αποτύπωση και υπάρχει στη Δημαρχεία από ότι μου είπα μηχανικοί που την έχουν δει. Όμως και εδώ φαίνεται η ασχετοσύνη σου με τα πολεοδομικά γιατί και σχέδιο να είχαν τα Καλύβια η άναρχη δόμηση στην εκτός σχεδίου περιοχή δεν θα είχε αποτραπεί. Όσο γι τη Δ Ζώνη από ότι έμαθα η πολεοδομία δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Δημαρχίας για τη δημιουργία της .
3. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Όταν πριν από 25 χρόνια η τότε Δημαρχεία σκέφτηκε και κατασκεύασε Βιολογικό Καθαρισμό για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουνα σε ηλικία και δεν θυμάμαι να υπήρχαν αντιδράσεις. Ρωτώντας αν και η θέση δεν ήτα η ιδανική έμαθα ότι είχαν αντιδράσει οι αγρότες γιατί ήθελαν το νερό για πότισμα και αν πήγαινε αλλού ο Βιολογικός θα χάναμε το νερό.
Τώρα πράγματι υπάρχει σχέδιο οπό ότι είδα και δημοσιευμένο να μεταφερθεί ο Βιολογικός και το νερό μεταφέρετε με αντλίες όπως μου είπαν .
4 ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ομολογώ ότι δεν έχω πάει πότε και γι αυτό επιφυλάσσουμε να σου απαντήσω.
5 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ Θα μάθω και θα σου απαντήσω
6.ΤΡΟΙΖΗΝΙΚΟΣ Τίποτε από όσα λες δεν ισχύουν και δεν ξέρω από πού τα βγάζεις αυτά που γράφεις δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι αν αποδειχθούν ψέματα αυτά που γράφεις . Αν πραγματικά όπως λες ενδιαφέρεσαι θα ρώταγες αυτόν που δούλευε στο ΤΟΕΒ και θα σου λυνόταν η απορία. Έτσι έκανα και εγώ και με διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα έγραψες Πολύ παραμύθι φίλε Τρίτο Μάτι
7. ΣΦΑΓΕΙΑ Θα μάθω και θα σου απαντήσω.
9 ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΕΝΙΑ . Και εδώ φίλε μου επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ασχετοσύνη σου μα τα πολεοδομικά. Επειδή έχω μια αντίστοιχη περίπτωση που μου ρυμοτομείτε ένα τμήμα οικοπέδου αυτό θα γίνει κοινόχρηστος χώρος εάν μου το απαλλοτρίωση ο Δήμος ή εάν το θέσω σε κοινή χρήση μόνος μου. Πράγματι η οικοδομική γραμμή είναι στο κτήριο το οικόπεδο που περιβάλλει το Ξενία θα πρέπει πρώτα να απαλλοτριωθεί από το Δήμο και μετά να τεθεί σε κοινή χρήση. Αν ήταν δικό σου ιδιοκτησιακά ο χώρος θα τον παραχωρούσες ή επειδή είναι ξένος δεν μας νοιάζει.
Αρκετά για σήμερα. Φαίνεται η πρόβλεψη μου όσο πάει και επιβεβαιώνεται.
Δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια σου αρέσει να λές μπούρου…… μπούρου σαν τις γυναικούλες αρκεί να γεμίζεις το κενό που έχεις μέσα σου.
Έχουμε Συνέχεια
Αλέκος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ηνίοχε

Το ίδιο θα έλεγα και εγώ στην Στάθη .
Είναι πράγματι βαριά η καλογερική για όσους ασχολούνται με τα κοινά . Χρειάζεται να μπορεί να τα ακούς το μακρύ και το κοντό του κάθε ένα και εσύ να συνεχίζει το έργο σου. Γιατί κακά τα ψέματα εμείς που είμαστε στην απέξω δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε αυτούς που ανεξάρτητα για ποιους προσωπικούς λόγους ασχολούνται με εμάς.
Για σκέψου να μην υπήρχε κανένα. Θα πηγαίναμε στην «ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ» όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Δροσόπουλος (όπως μου έχουν πει).
Ο φίλος μας ο Στάθης φαίνετε κουράστηκε και με το δίκιο του. Το ευχαριστούμε και επειδή έχει μέσα του την προσφορά από κάπου αλλού θα προσφέρει.
Αλέκος

σταθης είπε...

φιλε???αλεκοαυτο το κουραστηκε εχω την εντυπωση οτι σε φωτογραφιζει.αυτο ελεγαν την επομενη της παραιτησης μου αυτοι που κατηγγειλα..ελα βρε παιδια δεν ισχυει τιποτα απλα κουραστηκε ο σταθης.και επειδη βλεπω οτι εχεις πηγες...καλες!!!!παρε τα πρακτικα του δημ.συμβουλιου..διαβασε τις αποφασεις και πες μου ποιες υλοποιηθηκαν.φιλε ηνιοχε ευχαριστω για τα καλα λογια..και βεβαια δεν παιρνω ορκο για ολους..το πα ηδη.αντεχω μη φοβασαι .οσο φιλε αλεκο αν ειναι η βαρια η καλογερικη οπως φανταζομαι θα ξερεις υπαρχουν καλογεροι και καλογεροι..προς το παρον αυτα..την τεταρτη ολοι στο δημ.συμβουλιο..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στάθη
Διάβασα με μεγάλη προσοχή το σχόλιο στου «Τι σημαίνει Δημοτικός Άρχοντας στην Αράχωβα» Αναφέρει για βάρβαρα ωράρια το Σάββατο για κουβάλημα καρέκλες γία πούλημα ημερολογίων και για τυχάρπαστους που βρίζουν. Και καταλήγεις λέγοντας νισάφι.
Όταν λέω είναι βαριά η καλογερική δεν εννοώ για αυτούς που είναι ήδη καλόγεροι αλλά για αυτούς που δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Όταν λέω κουράστηκες προφανώς δεν εννοώ φυσική κούραση γιατί καταλήγω ότι κάπου αλλού θα συνεχίσεις.
Και ευτυχώς που δεν ακλούθησαν το παράδειγμα σου όλοι οι σύμβουλοι αλλά επιμένουν να λειτουργούν κάτω από τις άθλιες συνθήκες που υπόκεινται όπως περιέγραψες οι δημοτικοί άρχοντες μας. Και είναι προς τιμήν τους.
Εάν βέβαια θεωρείς τον εαυτό σου κάτι το εξοριστώ από όλους τους άλλους του Δημοτικού Συμβουλίου αυτό είναι δικαίωμα σου και κάνεις δεν μπορεί να σου στερήσει αυτό το δικαίωμα.
Κάνε λοιπόν ότι σου επιβάλει η συνείδηση σου και άσε το τι λέμε εμείς οι απέξω.
Αλέκος

σταθης είπε...

αλεκο τα εχεις μπερδεψει.δεν παραιτηθηκα απο συμβουλος.παραμενω ανεξαρτητος.το ευτυχως δεν ακολουθησαν οι αλλοι συμβουλοι το παραδειγμα μου..σε ξαναφωτογραφιζει!!!εγω θα σου προτεινα αφου δειχνεις τοσο ενδιαφερον (δεν το λεω ειρωνικα)να ερχεσαι στα δημοτικα συμβουλια και μετα να λες ευτυχως η δυστυχως!!!εκτος αν παρασυρομενος απο την κοντρα σου με το τριτο ματι ανελαβες εργολαβικα την υπερασπιση της απερχομενης πλειοψηφιας...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Στάθη

Αν και ιδεολογικά δεν ανήκω στην πλειοψηφία την έχω ψηφίσει τις τελευταίες δύο τετραετίες και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.
Αν σε είχα ψηφίσει θα σου ζήταγα να μου εξηγήσεις πιο καθαρά τους λόγους της παραίτησης σου. Επειδή έχει το χαρακτήρα που έχει και δεν μπορώ εγώ να σε κρίνω για αυτό και αλλού όπου έχει μπλεχθεί δημιουργείς κάποια προβλήματα. Δεν μπορώ να κρίνω δικαίως ή αδίκως . Αυτό όμως που κατακρίνω στη στάση σου είναι ότι δεν σεβάστηκες ούτε το την προσωπικότητα ούτε τη ηλικία των συναδέλφων σου συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ονομάζοντας τους «Φιλιππικές»
Ειλικρινά ντρέπομαι με δεδομένο τη μόρφωση σου και την ανατροφή σου.
Θεωρώ ότι το έκανες πάνω στο θυμό σου γιαυτό αν νομίζει κοίτα να επανορθώσεις
Με αγάπη
Αλέκος

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΛΕΚΟ ΔΕΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ..ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ..ΒΑΛΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΦΙΛΛΙΠΙΚΕΣ.ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΜΕ ΚΡΙΝΕ Η ΑΡΑΧΩΒΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..ΠΟΥ ΧΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ...ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ....ΑΛΕΚΟ

ΣΤΑΘΗς είπε...

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕς ΕΙΠΑ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

V είπε...

Αλέκο και λοιποί ψιθυριστές:
όσο πάτε κόντρα το Γιαννέλο (δεν συμφωνεί άραγε με τις μεθόδους σας;;;) τόσο θα τον στηρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι αναγνώστες του ντελάλη!!!

Στάθη βγες μπροστά και εμείς μαζί σου. Μείνε στην αλήθεια και στο συμφέρον της Αράχωβας και μην ακούς κανέναν Αλέκο.

Το ίδιο ισχύει και για το Τρίτο Μάτι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στάθη
Ψυχραιμία Από το μυαλό μου το είπα το «Φιλιπινέζες»
Τώρα βγαίνεις και το παραδέχεσαι μόνο σου.
Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ότι έγραψες σε κάποιο σχόλιο σου που έλεγες …….ότι εγώ δεν γίνομαι νεροκουβαλητής… δεν το θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο.
Βλέπει ότι μόνος σου προσδόθηκες .
Κάνε την σωστή κίνηση προς τους συναδέλφους σου.
Είναι λίγοι και κανείς δεν περισσεύει.
Με Αγάπη
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του «Ντελαλη» το πιο εύκολο πράγμα είναι να κατηγορείς .όμως θα πρέπει να είμαστε και σοβαροί .
Κρίνοντας από τον εαυτό μου που δεν έχω κάνει τίποτα για αυτόν τον τόπο είναι τραγικό να ζητάμε και τα ρέστα από αυτού που κάτι έκαναν.
Γι αυτό τηρώ αυτή τη στάση που ο φίλος μου Στάθης την λέει αβανταδόρικη.
Γνωρίζοντας το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια στους Δήμους της Περιφέρειας μπορεί να λέμε ότι θέλουμε αλλά ο Λεόντιος αναγνωρίζεται από όλους ο ποιο αποτελεσματικός και βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι συνεργάτες του.
Τα έργα που έκανε ο Λεόντιος και η παρέα σε αυτά τα 12 χρόνια δεν θα τα ξαναδούμε .
Γιαυτό φίλε Στάθη αν δεν σου έκανε τα έργα που ήθελες εσύ κάτι πιο σοβαρό θα υπήρχε.

Αλέκος

σταθης είπε...

αλεκο δεν μαζευεται..αστο..και μην αφηνεις να σε βαζουν να γραφεις..γελοιοτητες τυπου..αν δεν μου εκανε τα εργα που ηθελα..εγω???εγω αυτα που ηεθελα να γινονται ειναι αυτα που αποφασιζει το δημ.συμβουλιο.δεν διαφωνω για τα εργα του γιωργου.γι αυτο τον στηριξα κι επαιξα κι εγω ενα μικρο ρολο στην εκλογη του.διαφωνησα με τον τροπο που διοικει.οσο για τις φιλιπινεζες..οταν καποιος σου λεει δεν παμε καλα..και την αλλη μερα μπροστα σ ολουσ λεει οτι ολα καλα..τοτε τι ειναι..κι αν στα λεγαν καλα οι υποβολεις σου θα ξερες για ποιουσ τα ειπα..κι επειδη σε θεωρω φερεφωνο..θρασυδειλων γραψε οτι θες απο εδω και περα..δεν ξανασχολιαζω

σταθης είπε...

αλεκο δεν μαζευεται..αστο..και μην αφηνεις να σε βαζουν να γραφεις..γελοιοτητες τυπου..αν δεν μου εκανε τα εργα που ηθελα..εγω???εγω αυτα που ηεθελα να γινονται ειναι αυτα που αποφασιζει το δημ.συμβουλιο.δεν διαφωνω για τα εργα του γιωργου.γι αυτο τον στηριξα κι επαιξα κι εγω ενα μικρο ρολο στην εκλογη του.διαφωνησα με τον τροπο που διοικει.οσο για τις φιλιπινεζες..οταν καποιος σου λεει δεν παμε καλα..και την αλλη μερα μπροστα σ ολουσ λεει οτι ολα καλα..τοτε τι ειναι..κι αν στα λεγαν καλα οι υποβολεις σου θα ξερες για ποιουσ τα ειπα..κι επειδη σε θεωρω φερεφωνο..θρασυδειλων γραψε οτι θες απο εδω και περα..δεν ξανασχολιαζω

Τριτο Ματι είπε...

Σκεφτηκα πολυ πριν κανω σχολιο στο κειμενο του ΣΤΑΘΗ........ Σε πρωτη αναγνωση ειναι ενα κειμενο που δεν συμβαδιζε με τις αποψεις και τις θεσεις του ιδιου , που εχει εκφρασει ανηχτα τον τελευταιο καιρο...........Διαβαζοντας ομως πιο προσεκτικα , γραφει σε απολυτο βαθμο τις υποχρεωσεις και την κουραση που εχει ενας δημοτικος αρχοντας και ταυτοχρονα εκφραζει την προσωπικη του αγανακτιση για ολα αυτα που ακουει επειδη εκανε αυτο που του υπεδειξε η συνειδηση του την συγκεκρημενη χρονικη στιγμη..........Εδωσε νοημα , σε αυτο που ακουμε συχνα τον τελευταιο καιρο απο πολλους ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ... και πολυ απλα διαχωρησε τη θεση του απο τους υπολοιπους...........Θα ηθελα να πω ,για αλλη μια φορα...ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ για τα δεδομενα της αραχωβας...και βεβαια θα ηθελα να δηλωσω οτι η σταση του συγκεκρημενου ανθρωπου αυτη την εποχη ειναι ΗΘΙΚΗ-ΦΙΛΟΤΙΜΗ-ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.........Ισως να μην περιμεναι ουτε ο ιδιος να ακουσει αυτα τα λογια απο μενα , αλλα παραμεριζοντας τις διαφορες κοντρες που ερχοντε απο προηγουμενες εποχες , νιωθω την υποχρεωση να τα πω και δημοσια............................ Εκανα λαθος που ρωτησα τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου να μου απαντησει για σενα.............

Ανώνυμος είπε...

Όπα!! τρελό κομπρεμί (http://www.slang.gr/lemma/show/kompremi_6789:%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AF) στα σκαριά του Ντελάλη,ενδιαφέρον! για να δούμε και παρακάτω...

Top