αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ουτοπία μην κλαις...

Του Παρατηρητή

Ουτοπία είναι!
Μην κλαις γιατί δεν αξίζει.

Ενωτικό: Το καπέλωμα των εννοιών στο μεγαλείο της.

Πώς, από πού, ποιοι, πότε, γιατί και τι. Η λύση του γρίφου δίδει την εξήγηση για το «ενωτικό».

Παρακολουθώ τα δακρύβρεχτα σχόλια για την ουτοπία του ενωτικού και την χαμένη ευκαιρία. Αγκυλωμένοι στον περίγυρο της Αράχωβας «οι ενωτικοί» δεν έχουν καταλάβει ότι οι εκλογές είναι για τον νέο καλλικράτειο δήμο και δεν γίνονται μόνον στην Αράχωβα. Γι' αυτό το ενωτικό είναι εγκιβωτισμένο στα όρια της Αράχωβας.

Στο Δίστομο και στην Αντίκυρα τι λένε για το ενωτικό; Η περίπτωση του κ. Τρομπούκη συνδέεται με το ενωτικό ή είναι ξεκαθάρισμα εσωτερικών λογαριασμών;

Σοφίσματα και τεχνάσματα επικοινωνίας δεν είναι ευκαιρίες. Δεν αφορούν άλλωστε τους ψηφοφόρους αλλά τους ενδιαφερόμενους για τους ψήφους. Ανακοινώσεις και πληροφοριακές τοποθετήσεις έστω και εάν εμφανίζονται ως αγνές και τίμιες δεν αποδίδουν τις πραγματικές προθέσεις και δεν αποτελούν «είδηση». Είναι το δόλωμα για τις εντυπώσεις. Στην περίπτωση του ενωτικού (μια χούφτα από το παρελθόν) το μόνο που χάνεται είναι το ύψος των περιστάσεων και η ανανέωση με υγιείς αυτοδιοικητικες δυνάμεις.

Κύριοι του ενωτικού. Στο δικτυακό τόπο in.gr ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η Ρηγίλλης υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Γ. Πατσαντάρα. Γιατί το έχετε ακόμη στα στεγανά; Γιατί χάνετε την ψυχραιμία σας και ανυπομονείτε για τις προθέσεις των άλλων; Γιατί το χρίσμα της Ρηγίλλης ενώνει και το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ η του ΚΚΕ χωρίζει; Γιατί ανησυχείτε για τους ανεξάρτητους; Γιατί μετράτε τά κουκιά των προηγούμενων εκλογών; Μήπως ψάχνετε πάλι τον λαγό; Αυτός υπάρχει. Δεν ξέρουμε τώρα που μεγάλωσε ο Δήμος αν μπορεί να τρέξει.

Στάθη τι λές; Θυμήσου τι έλεγες και τι έγραφες!!!

Ανέκαθεν ο εχθρός του πολιτικού ακόμη και σε τοπικό επίπεδο ήταν το ψέμα. Τον εχθρό αυτόν κανείς δεν τον πολέμησε. Απλά αυτομόλησε πριν ή και μετά τις εκλογές. Έτσι γίνεται και τώρα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, σε όσους έχουν εκτεθεί και σε όσους πρόκειται να εκτεθουν. Στην τοπική αναμέτρηση δεν υπάρχει συνωστισμός ούτε κορεσμός. Ενδιαφέρον έχει η πολυφωνία και η συμμετοχή πολλών αυτοδιοικητικών. Μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Μην χάσουμε την ανανέωση. Μην χάσουμε την νέα αφετηρία.

Με εκτίμηση
Παρατηρητής

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ........ Για να μην θεωρηθεις οτι εισαι ενας ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, σε παρακαλω να καταβασεις και να δημοσιευσης οπου βρεις επισημη ανακοινωση ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ προς τον κ.Γ Πατανταρα απο την Ρηγιλλης........ Σε αντιθετη περιπτωση, σφραγισε το βρωμικο στομα σου, μπες στο μαντρι σου και καθαρισε της δικες σου τις βρωμιες........

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ... ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΠΑΕΙ 90% ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ? ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ! ΑΗΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ... ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΤΣΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤ ΣΥΝΝΕΦΟ...

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Σε παλαιότερη ανάρτησή μου στο Ντελάλη,
http://ntelalis-arahovas.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html
σας είχα θυμίσει μια φράση του Γκάντι:
"Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς". Τη θυμήθηκα σήμερα όταν διάβασα την πιο πάνω Ανάρτηση- Άποψη. Αυτά προς το παρόν για την Πρωτοβουλία Πατσαντάρα, της οποίας είμαι ένθερμος υποστηρικτή.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

Στράβων είπε...

Παρατηρητή επειδή προφανώς είσαι ακόμα ένα φερέφωνο που τρέφεται από τα κοκκαλάκια των μεγάλων κομματαρχών, δεν μπορείς να χωνέψεις την ενωτική κίνηση Πατσαντάρα.

Επίσης να σου τονίσω οτι δεν απευθύνεται μόνο στην Αράχωβα αλλά σε όλους τους πολίτες του νέου δήμου (όχι Διστόμου-Αράχωβας που θέλουν να περάσουν κάποιοι)

Και τέλος ένας ανεξάρτητος δυνατός συνδυασμός δεν φοβάται μήπως και χαρακτηριστεί από την στήριξη οποιουδήποτε κόμματος. Όλοι ευπρόσδεκτοι είναι φαντάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

φίλτατοι..
ανεξάρτητος τι σημαίνει? ανεξάρτητος πιθανόν από κόμματα (??) και εξαρτημένος από συμφέροντα??
λέω εγώ τώρα..μήπως πρέπει να το δούμε και αυτό??
και μην φωνασκείτε τόσο σε oτι διαφορετικό σαν άποψη , και χαρακτηρίζεται με υβριστικούς τόνους τους άλλους.. αυτή είναι η ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ των ανεξάρτητων?
εγώ θεωρώ και αμφισβητείστε με πολιτικά, πως απόστρατοι αξιωματικοι, είναι γερασμένα πολιτικά μυαλά, που δεν μπορουν να δώσουν κάτι νέο στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΆΡΑΓΕ διοικητη ψάχνουμε???
ο κος ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ άραγε σηματοδοτεί κάτι??

με εκτίμηση

ΞΥΔΙΑΣ είπε...

εσυ μαλλον κατι ψαχνεις γιατι μ αυτα που γραφεις τα χεις χαμενα!
για να μην σε κουραζω πολυ πηγαινε διαβασε το βιογραφικο των υποψηφιων κι αν δεν σου αρεσουν , δεν σε καλυπτει κανεις κατεβα εσυ υποψηφιος....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παρατηρητή
μου άρεσαν οι ερωτήσεις σου συνέχισε, δείξε μας και τη πρόταση σου. Για τους παραπάνω που σου τα έχωσαν, τους συνιστώ ψυχραιμία. Μάθετε να διαβάζετε και διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο διάλογος για τα αυτοδιοικητικά και η δημόσια έκθεση όσων διεκδικούν ψήφους και αξιώματα προϋποθέτει αντοχή στην κριτική και στα σχόλια. Ο προπηλα-κισμός για την «άλλη άποψη»,όπως και η απώλεια της ψυχραιμίας,με τά συνεπα-κόλουθά της,παραπέμπουν σε μεθόδους παρελθόντος.Κυρίως όμως ανατρέπουν την ιδέα και τις βάσεις του ενωτικού όπως αναδείχθησαν από τις δημοσιεύσεις.

Η υποστήριξη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο της προσπάθειας-πρωτοβου- λίας υπό τον κ.Γ.Πατσαντάρα για την διεκδίκηση του Δήμου δεν είναι ούτε ντροπή ούτε απαξιωτική για να προκαλεί εντάσεις και να δικαιολογεί οποιαδήποτε αντίδραση στην δημοσιοποίηση της. Γιατί άραγε τόση οργή;

Μην ξεχνάμε ότι οι δημότες είναι ωριμοι.Στις εκλογές η κριτική είναι αυτό-νόητη και η επιλογή της ψήφου του καθενός απόλυτη χωρίς να πρέπει και να την αιτιολογήσει.Τά κριτήρια διαφέρουν.Επισημο «χρίσμα» είναι και η απλή υποστήρι- ξη, η συνοδοιπορία με τον συνδυασμό η με πρόσωπα της πρωτοβουλίας, η αποφυγή να δοθεί η εύνοια σε κάποιον άλλο ακόμη και η ανακοίνωση «κατά δημοσιογραφι- κές πληροφορίες». Με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου υπό τον κ.Γ.Πατσαντάρα θα επανέλθουμε.

Πάντως με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Γρανιτσιώτη το ενώ-τικό αποδεδείχθηκε ότι ήταν εξ αρχής ουτοπια.Δεν έπεισε για την αναγκαιότητα του και μάλλον ούτε και για την προοπτική του.Την θέση του πήρε ο συναγωνισμός και θα είναι καλλίτερο για τους υποψηφίους να συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους με πειθώ και θέσεις και όχι να πολεμούν τους άλλους με χαρακτηρισμούς και ύβρεις η να χρησιμοποιουν άλλους τρόπους προσέγγισης των ψηφοφόρων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, απο οτι καταλαβα απο την συμπληρωματικη ανακοινωση, ολα αυτα που γραφεις, υπαρχουν μονο στο δικο σου το μυαλο και δεν εχουν καμια σχεση με πραγματικα στοιχεια........ Αρα το ενωτικο δεν ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ αλλα πραγματικοτητα........ Τωρα αν το ΠΑΣΟΚ και ισως αργοτερα η Ν.Δ θελουν να μετρησουν τις δυναμεις τους, ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν ακουμπαει κανεναν........ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, γιατι οπως λες και εσυ το χειροτερο που μπορει καποιος να γραφει και να κανει, ειναι ΨΕΜΑΤΑ........

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Καλημερα, ωρε παλικαρια παρτε το χαμπαρι η χωρα ειναι ενα καραβι μεγαλο που ταξιδευει με λαθος πυξιδα και παει και πανω στα βραχια , μονο που μερικες κουφαλες δεν τραβανε κουπι για να αλλαξει ροτα και να παμε μπροστα !!! ο Αντωναρος πηγε να ταξιδεψει χωρις εισητηριο γιατι ισχυριστηκε την ιδιοτητα του βουλευτη... τετοιοι λαθρεπιβατες πρεπει να πεφτουν στην θαλασσα μεσα
και λιγο πολυ ολοι μας ξερουμε τι ανοιχτοχεριδες ειναι !!! βλεπε δωρακια MIZENS ΠΛΥΝΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ !!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟ ΛΕΧΡΗΤΕΣ....

ονομα είπε...

Καλημέρα ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Για τον Αντώναρο θα τα γράψω απο δευτέρα. Τσιγγουνεύτηκε 15,5 ευρώ για να μην ταξιδέψει ως λαθρεπιβάτης. Μην αγχώνεσαι, ετοιμάζω το στόλισμα.

Φιλικά
Ντελάλης

Περικλής είπε...

Ανώνυμε εκφράσεις του τύπου
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ που απευθύνεις στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είναι απαράδεκτες.
Επιτέλους Ντελάλη βάλτους στη θέση τους. θέλω να πιστεύω οτι όλοι έχουμε λόγο σ αυτό το blog. Βάλε και εσύ ένα ψευδώνυμο ανώνυμε γράψε τις ιδέες σου να μπορούμε να σου κάνουμε κριτική.

ονομα είπε...

Φίλε Περικλή,

Οπωσδήποτε όλοι έχετε λόγο σε αυτό το blog. Είμαι εδώ για να το υποστηρίζω αυτό.

Καλημέρα
Ντελάλης

Αριστόδημος είπε...

Παρατηρητή, αξιόλογη η παρέμβαση σου, με γνώση του αντικειμένου που θες να παρουσιάσεις και τεκμηριωμένη υποστήριξη των σημείων που θες να παρατηρήσεις και να επισημάνεις.
Δυστυχώς για σένα, οι πολλοί δεν σε κατάλαβαν αλλά σου "απάντησαν" με τη δική τους γνωστή φρασεολογία. Οι λίγοι που σε κατάλαβαν προσπάθησαν να σε ακυρώσουν με επιχειρήματα ...φράσεις του Γκαντι και αυτές εντελώς άστοχες.
Τάραξες τα νερά της ουτοπικής ευδαιμονίας τους και ...πετάχτηκαν. Οι ίδιοι όμως σιγα σιγα αποδεικνύουν πως το Ενωτικό είναι απλά ...Προσωπικό.
Θάθελα να παρατηρήσω και το πολιτισμένο ύφος των λεγόμενών σου κυρίως στην απάντησή σου. Αυτή είναι μιά σημαντική διαφορά συμπεριφορών. Εμείς να συνεχίσουμε ετσι. Οι απέναντι με τον ενα και μόνο τρόπο που χρόνια τώρα γνωρίζουν.
Χρειαζόμαστε τις παρεμβάσεις σου και τις θέσεις σου στο Ντελάλη.

Σκεπτόμενος αναγνώστης είπε...

Αγαπητέ Παρατηρητή δύο επισημάνσεις:

α) Λες για σοφίσματα και τεχνάσματα επικοινωνίας. Από ποιους γίνονται και σε τι αποσκοπούν. Γίνε πιο συγκεκριμένος με ονόματα, γεγονότα και την ανάλογη τεκμηρίωση για να καταλάβουμε όλοι.
Όπως το βλέπω εγώ τέχνασμα επικοινωνίας είναι το άρθρο σου που επιτίθεται κατά πάντων ενωτικών με... άσφαιρα πυρά.

β) Δώσε μας το link του in.gr να διαβάσουμε όλοι την αιτίασή σου ότι η ΝΔ υποστηρίζει το συνδυασμό Πατσαντάρα. Ψάχνω 3 μέρες και δεν το έχω βρει πουθενά.

Θα περιμένω την απάντησή σου και στα δύο ερωτηματα.
Σαφώς έχεις το δικαίωμα να γράφεις στο "Ντελάλη", αλλά κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να απορρίπτουμε αστήριχτες μπουρδολογίες και λεκτικά πυροτεχνήματα τύπου σαν το δικό σου.

σταθης γιαννελοσ είπε...

φιλε παρατηρητη-εμεις εχουμε ξαναμιλησει σ αλλο blog-γιατι τετοια καχυποψια.το ενωτικο ηταν μια ιδεα.το οτι καποιοι δεν την ακολουθησαν δεν την ακυρωνει.σεβομαι την αποψη σου αλλα περιμενω μια απαντηση ι ελεγα και τα ξεχασα

δεξιος διστομιτης είπε...

αποψε εδω στο διστομο εγινε συσκεψη του συνδυασμου πανουργια κι ηταν και 2 αντικυραιοι και η τ,ο της ν.δ.συμφωνηθηκε οτι παση θυσια πρεπει να χτυπηθει ο πατσανταρας ακομη κι αν πανε με τη βαγελλιω.συντροφε γιαννη κινια ειναι αληθεια αυτο.δεν εχετε καταλαβει οτι για μας τους διστομιτες εινα προσβολη αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΟΜΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ...ΤΩΡΑ Η ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΤΥΠΑ...ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ...

γιαννελος σταθης είπε...

φιλε ανωνυμε δικαιολογημενη η καχυποψια σου αλλα ξεχνας η δεν ξερεις καποια βασικα.1ον.το ενωτικο συζητηθηκε πριν απο καιρο και ψηφιστηκε ατυπα βεβαια απ ολους στο δ.σ ασχετα αν μερικοι μετα ανεκαλεσαν.2ον.ο γιαννης πατσανταρας ενημερωσε αμεσως ολα τα κομματα 3ονκαι σημαντικο!!!ενωτικο ειναι ενα ψηφοδελτιο οταν οπως το λεει η λεξη ενωνει ολες τις ιδεες!!περιμενετε λιγο να το δειτε βρε παιδια και μετα ..θαψτε μας.και εν πασει περιπτωσει ας κατεβασουν τα κομματα να δουμε ποσ απιδια πιανει ο σακκος.τιποτα δεν κρυβεται φιλε.μονο η αγαπη για τον τοπο μας

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΞΙΕ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΤΛΠ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΛΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....

distomiths είπε...

καλά ρε ...''Διστομίτες''! τωρα σας ενοχλεί το τι κάνει ο Πανουργιάς και οι συνοδηπόροι του? δήμαρχος είναι, έχει δικαίωμα να παλέψει. μην ξεχνάτε πως το Δίστομο δεν έχει ΕΩΣ ΤΩΡΑ υποψήφιο. τι θέλετε δηλ, να μην κατέβει άλλος από την κεντροδεξιά?? πολύ δημοκράτες είστε!!!

ας κατεβουν και 2 και 3 και 4, αφού είστε υπέρ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ στις τοπικές εκλογές και όποιος βγεί, βγήκε.

Ανώνυμος είπε...

συνοδοιποροι ειμαστε κι εμεις και διστομιτες χωρις εισαγωγικα,ο πανουργιας ΨΑΧΝΕΤΑΙ αλλου,μακρια απο την ΝΔ,σου εξηγησα το παζαρι του με το πασοκ,ρωτα κανεναν συντροφο να σου πει.

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε

Ο σύνδεσμος αναφέρεται στις εκλογές του 2006, όταν ο κ. Πανουργιάς είχε τη στήριξη της Ν.Δ.

Φιλικά
Ντελάλης

διστομίτης είπε...

ΦΊΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ,
ο ένας ψάχνεται λένε μακριά από την ΝΔ, κτλ, και μιλούσε και με ΠΑΣΟΚ.
και εγώ δεν είμαι fun ,του Θανάση, έχετε εν μέρει δίκιο σε όσα καταλογίζεται!!
για τον άλλον /ομως λένε πως χρησιμοποιείτε από το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, και χρησιμοποιεί, τις άκρες του εκεί για να κάνει δυνατό συνδυασμό.
εαν είναι έτσι τότε οι δημότες έχουν μπεί σε χοντρό λούκι ...

Top