αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Τρομπούκη για τη στήριξη του στον Γ. Πατσαντάρα

Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας "Νέα της Βοιωτίας" με τίτλο: "Παλαιοκομματικές γραμμές ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία για να κόψει τις διαρροές σε ανεξάρτητες υποψηφιότητες", αναφέρεται από το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ν. Βοιωτίας το εξής:

"Μετά την δημόσια δήλωση του Τρομπούκη Κωνσταντίνου υπέρ την υποψηφιότητας του Ιωάννη Πατσαντάρα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας αναστέλλει κάθε κομματική του δραστηριότητα και συμμετοχή σε κάθε κομματική διαδικασία, ενώ παράλληλα τον παραπέμπει στην ΕΚΑΠ για οριστική διαγραφή από το κίνημα."

Για αυτό λοιπόν, εφιστώ την προσοχή σε όλα τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι η υποψηφιότητα Πατσαντάρα θα προσφέρει πιο πολλά στον τόπο μας από την -ακόμη ανεπιβεβαιώτη αλλά και αβέβαιη- υποψηφιότητα που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα να το ξανασκεφτούν γιατί θα διαγραφούν, όπως συνέβη και με τον κ. Τρομπούκη!

Επειδή εγώ ως άνθρωπος όμως είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης (και ανεξαρτήτως του προσώπου που στήριξε), θα εκφράσω την συμπάθεια μου και τη στήριξή μου στον κ. Τρομπούκη, ο οποίος... τόλμησε να δηλώσει την άποψή του κόντρα στην κομματική γραμμή που επιβάλλει -με το έτσι θέλω- απόψεις και παίρνει -επίσης με το έτσι θέλω- κεφάλια! Και προσωπικά, αν και δεν τον γνωρίζω, θα τον τιμήσω αν τελικά είναι στο ψηφοδέλτιο.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη Νέα Δημοκρατία μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ξυπνήσαμε, ότι θα κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό, ότι δεν τους λαμβάνουμε υπόψη, κι ότι θα αποδοκιμάσουμε κάθε μορφή "πειθαρχίας" και εκφοβισμού. Και κυρίως δεν τους έχουμε ανάγκη!

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν κύριοι, πάρτε το χαμπάρι. Δεν σας φοβόμαστε. Αφήστε το κλίμα τρομοκρατίας, ξεχάστε τις ξεπερασμένες λογικές του παρελθόντος, έχει γίνει η μεταπολίτευση εδώ και 36 χρόνια.

Ντελάλης

12 σχόλια:

Απογοητευμένος είπε...

Αγαπητοί «σύντροφοι» της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, σας διαβεβαιώνουμε, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είσαστε εσείς, αλλά εμείς ,ο απλός λαός που σας δώσαμε τις καρέκλες στις οποίες κάθεστε αλλά και από τις οποίες (καρέκλες) βιοποριστήκατε, χωρίς να δουλεύετε, όλη σας τη ζωή. Μη θεωρήσετε ότι επειδή είσαστε «χαμηλόβαθμοι» σας απαλλάσσουμε από την ευθύνη για την κατάντια της χώρας. Σας θεωρούμε εξίσου υπεύθυνους και γι’ αυτό σας υποσχόμαστε ότι τουλάχιστον στην περιοχή μας θα μας βρείτε μπροστά σας. Τον κ. Τρομπούκη δεν τον ξέρουμε, όμως με την ψήφο μας, εμείς οι Αραχωβίτες, αν επιλεγεί για υποψήφιος σύμβουλος, θα τον τιμήσουμε, για την ελευθερία της σκέψης που επέδειξε και θα τον στείλουμε στη Διοίκηση του Νέου Δήμου, ξέροντας ότι θα μας εκπροσωπήσει επάξια.

Λ. είπε...

Δυστυχώς αυτές οι λογικές ακόμα ανθίζουν στις κομματικές οργανώσεις(με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες τοπικές ίσως), που δείχνουν να μην αφουγκράζονται το λαϊκό αίσθημα για μια πραγματικά τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνουν όμως, είναι ότι με αυτές τις κινήσεις τους, διώχνουν τον κόσμο από κοντά τους. Βέβαια ίσως αυτό να επιθυμούν. Δηλαδή να κρατήσουν τους λεγόμενους σκληροπυρηνικούς. Όμως οι «πολλοί» είναι αυτοί που στο τέλος θα κρίνουν.
Μπορεί να μην γνώριζα τον κο Τρομπούκη προσωπικά και πολιτικά. Αυτή όμως η στάση του δείχνει ανδρεία και πολιτική ωριμότητα. Οι πρώην σύντροφοί του τώρα θα πέσουν πάνω του να τον φάνε. Ξαφνικά θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος του Κινήματος. Έτσι γίνεται ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΑ τα κόμματα, γι αυτό η πολιτική τείνει να γίνει ανήθικη (ακόμα ελπίζω ότι δεν είναι!).
Αυτές τις μέρες που τόσες διεργασίες γίνονται, φανερά και παρασκηνιακά, η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αράχωβας προτιμά να είναι απούσα και να μην ανοίγει τα χαρτιά της. Να μην φανερώνει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο τις θέσεις της. Λες και δεν γίνονται εκλογές.
Άραγε να περιμένουμε κι άλλες διαγραφές ή μήπως τελικά θα τρομοκρατηθούν (σ.σ. θα τραμπουκιστούν) και οι υπόλοιποι εν δυνάμει «αντάρτες» και θα κάτσουν στα αυγά τους;
Σίγουρα ο κόσμος θα είναι στο πλευρό όσων επιλέξουν να ακολουθήσου μια ΚΑΘΑΡΗ πορεία, ακόμα και αν αυτή πάει κόντρα στην κομματική πειθαρχεία.
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, η λογική των διαγραφών αντιφρονούντων στελεχών υπάρχει και στα δύο κόμματα εξουσίας. Σε κάθε περίπτωση για μένα δεν είναι αποδεκτή.
Φιλικά πάντα,
Λ.

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ είπε...

Κωστα να νιωθεις τυχερος που εφυγες απο κει μεσα. χαρη σου κανανε,ελευθερωθηκες,πες τα οπως πρεπει κι οπως ειναι σωστα. ο κοσμος θα σε στηριξει αμα κανεις το σωστο.
κομματοσκυλα ερχεται κι η σειρα σας,θα παρετε το μαθημα σας το νοεμβριο.. και τοτε να δουμε ποιος θα το παιζει αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

Στηριξτε όλους οσους διαγραφουν τα κομματα, πασοκ και νδ.κραξτε τα τα κομματοσκυλα,δωστε ψηφο αποδοκιμασιας.να ξεβρωμισει ο τοπος

Ελεύθερος Πολίτης είπε...

Η Χώρα καταρρέει, οι οικονομικές αποφάσεις παίρνονται πλέον από την ΝΕ και το ΔΝΤ, το Ελληνικό κράτος είναι πλέον αναξιόπιστο Διεθνώς. Την ίδια στιγμή αυτοί προσπαθούν να σώσουν το μαγαζάκι τους. Προσπαθούν να αντιτάξουν στις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται, τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα. Κοντόφθαλμοι άνθρωποι, με υπέρμετρες φιλοδοξίες που δεν δικαιολογούντα ούτε από τις γνώσεις τους, ούτε από τις σπουδές τους, ούτε από την καταξίωσή τους στην κοινωνία, παρά μόνο από την αμφιβόλου χρησιμότατος κομματική τους ταυτότητα. Είναι η γνωστή αντιπαράθεση του παλαιού με το νέο, των βολεμένων με τους φέροντες νέες ιδέες, της φθοράς με την ελπίδα, της αγωνίας των πολλών για κάτι πιο ελπιδοφόρο με την επιμονή της συντήρησης να διατήρηση τα κεκτημένα. Όλοι αυτοί που αντάλλαξαν την μηνιαία απρόσκοπτη καταβολή των μισθών τους με την κατάντια της χώρας, συνεχίζουν σήμερα να προκαλούν με μεθόδους που μας παραπέμπουν σε εποχές τρομοκρατίας. Σείουν πάνω από τα κεφάλια μας την ρομφαία της τιμωρίας, αρνούμενοι να καταλάβουν ότι οι καιροί άλλαξαν, ότι δεν τους έχουμε ανάγκη, ότι εμείς ο λαός, με το υστέρημα μας, θα σκουπίσουμε όλα αυτά τα σκουπίδια που αυτοί μάζεψαν τόσα χρόνια στο σπίτι μας. Και για να μην παρεξηγηθώ, τους βάζω όλους στο τσουβάλι πράσινους και μπλε, γιατί αυτοί μας κυβέρνησαν, αυτοί μας έκρυβαν την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί χρέωναν εμάς και τα παιδιά μας. Είναι τόσο ανάλγητοι που ακόμα και σε αυτό το μικρό Δήμο που πάει να φτιαχτεί στην περιοχή μας, προσπαθούν να τον καπελώσουν, να τον ελέγξουν, να τον στραγγαλίσουν. Δεν μας αφήνουν να κάνουμε κουμάντο μόλοι μας στο σπίτι μας, γιατί φοβούνται μήπως η σταγόνα γίνει ρυάκι και το ρυάκι ποτάμι και τους πνίξει. Ε’ λοιπόν δεν θα τους περάσει, έχουν γνώσιν οι φύλακες.

ΑΓΕΡΟΧΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΩΣΟΥΜ ΔΥΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΜΝΕ ΚΕΙ ΣΑΚΑΤ ΟΥΛΑ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ ΚΙ ΑΝΤΑΡΑ.... ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΣ ΑΛΛΣ ΓΙΑΤ ΘΑ ΠΕΙ: ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ?

Λ. είπε...

Ο μόνος τρόπος για να πας κόντρα στο ρέμα, είναι να γίνεις ένα ρέμα πιο δυνατό και να συγκρουστείς μαζί του. Αν δεν πάμε να ψηφίσουμε, θα αποφασίσουν άλλοι για εμάς και αυτό δεν είναι σωστό.Επίσης αν απέχουμε από τις εκλογές είναι αδύνατο να δημιουργηθεί αυτό το ρέμα που θα τους παρασύρει και θα καθαρίσει τον τόπο από τη λάσπη και τη σαπίλα!
Και μιας και μιλάμε για ηλικιωμένους, που είναι θέμα ευαίσθητο στην Αράχωβα, δεν αξίζει σε ένα ηλικιωμένο να τον παρατάς στα δύσκολα ενώ έχεις ευθύνη για τα γηρατιά του!(ελπίζω να το πιάνετε το υπονοούμενο)

Φιλικά πάντα,
Λ.

Στράβων είπε...

Κ. Τρομπούκη σας φάγαν οι τραμπούκοι..
Ο κόσμος της περιφέρειας όμως ξέρει να κρίνει και θα σας στηρίξει, να είστε βέβαιος.

ΑΓΕΡΟΧΟΣ είπε...

φιλε μου λ η σαπιλα και το ρεμα το δικο τους ειναι δεκα φορες μεγαλυτερο και υπογειο καθως εδω και 36 χρονια εχει διαβρωσει τους παντες και τα παντα ! οσον αφορα τους ηλικωμενους μαλλον δεν καταλαβες αυτο που εγραψα και βιαστηκες να απαντησεις ! εγραψα λοιπον οτι σε εναν ηλικιωμενο δεν μπορεις να βαλεις καινουργια δοντια και ειναι και λογικο για λογους οδοντιατρικους και τιποτα αλλο !και κατι αλλο... τοσα χρονια που πας και ψηφιζεις τι καταλαβες ? οριστε βγηκε ο usa επανω και μαζι με τους υπολοιπους τα κανανε γης μαδιαμ!και πρεπει να καταλαβεις οτι δεν κυβερνανε αυτοι που βλεπεις επανω αλλα ολοι οι υπολοιποι ΔΝΤ & ΣΙΑ Ο.Ε οποτε ασε να φαμε και κανα κοντοσουβλι στο πινηγιοπλαγο !
με τις υγειες σας

Λ. είπε...

Αγέροχε, κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες απλά απάντησα με ένα υπαινιγμό ότι λίγο-πολύ όλοι μας φταίμε για την κατάντια του συστήματος (ηλικιωμένου).Άλλος γιατί είναι μέρος του βρώμικου συστήματος και άλλος γιατί δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει. Όμως αν τώρα μείνουμε αμέτοχοι θα χάσουμε το παιχνίδι για πάντα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια καλή αρχή για να θορυβηθούν κάποιοι και να αρχίζουν να υπολογίζουν τον απλό κόσμο!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αγαπητό «αγέρωχο» που αν είναι Νέος είναι πράγματι άσχημο να κουβαλάει αυτά τα μυαλά που φαίνονται από το γράψιμό του. Φίλε μου στην Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας όποιος δεν ψήφιζε και κατ’ επέκταση δεν ασχολείτο με τα κοινά, τον ονόμαζαν, περιφρονητικά ΙΔΙΩΤΗ. Η έννοια αυτής της λέξεις σήμερα έχει σωθεί μόνο ως δάνειο στην Αγγλική Γλώσσα; Idiot (ηλίθιος, ανόητος , βλάκας)

ΑΓΕΡΟΧΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΦΤΩΧΟΙ!!! ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!! Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ !
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ? ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ? ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΟΗΤΩΝ , ΗΛΙΘΙΩΝ ? ΤΙ ???? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΟΣ !!!

Top