αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ξεκινά η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Ζεμενό;

Ένα αίτημα των κατοίκων του Ζεμενού 50 ετών (ναι καλά διαβάσατε 50), μάλλον βρίσκει την λύση του.
Από ότι πληροφορηθήκαμε από το πρώτο μήχανημα που ήρθε, σκοπεύουν να αρχίσουν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Ένα τρομερό πρόβλημα για τους κατοίκους μάλλον θα βρει την λύση του. Και λέμε μάλλον γιατί δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα γίνει το σπουδαίο αυτό έργο.
Εν ολίγοις χρειάζονται καινούριες δεξαμενές, καινούριο δικτυο και καινούριες παροχές για ολους. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. Και το τι χρειαζεται (δεξαμενές, δικτύο καινούριο) δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά ο ίδιος ο σημερινός δήμαρχος στο πρόγραμμά του που είχε βγάλει την πρώτη φόρα που έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος.
Αυτά για την ώρα και ελπίζω να επανέλθουμε στο θέμα αυτό, μόνο για ευχαριστίες προς την δημοτική αρχή και ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.

Αναγνώστης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ποιος το πήρε το έργο; Με διαγωνισμό έγινε ή με απευθείας ανάθεση;

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Παλι ο Παπαγεωργιου και οι συνεργατες του.
Τυχαιο? δεν νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΠΑΡΤΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΒΑΡ'ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΘΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΖΕΜΕΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

αντε να δουμε και τους περιβολαριδες του ζεμενου που ποτιζουν τζαπα.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια....Πολύ καλά λόγια για τον Παπαγεωργίου!!Μήπως είπε και πολύ καλά λόγια και για το Δήμαρχο???Γιατί αυτοί μεταξύ τους έχουν πολλά κοινά άρα και κοινούς φίλους!Για πες μας για το δίκτυο ή για τις πλακοστρώσεις....

Ανώνυμος είπε...

εάν δεν τα σταξεις μην περιμένεις να γίνει έργο... ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός; ποιο το χρονοδιάγραμμα; δυστηχως θα πρέπει να περιμένουμε αλλά 50 χρόνια! δεν θέλω να είμαι κακοπροερετος αλλά όπου υπάρχει απευθείας ανάθεση η κάτι παίζετε ή τίποτα δεν γίνετε!

Top