αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Παγκόσμια ημέρα του Πατέρα

Η 19η Ιουνίου είναι παγκόσμια ημέρα του Πατέρα.

Ασχέτως αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί με τις διάφορες Παγκόσμιες Ημέρες, και επειδή (υποτίθεται πως) έχουμε ισότητα, έχοντας αναφερθεί στην παγκόσμια ημέρα της μητέρας, οφείλω να πω δυο λόγια και για την αντίστοιχη ημέρα του Πατέρα.
Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Με δώρα απ' όλη την οικογένεια τιμώνται ο πατέρας, ο παππούς ή ο προπάππους.
Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε'ΝΤΕΛΑΛΗ'ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ!!!!!!!

ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ είπε...

Κάνεις λάθος ανώνυμε. Ο Ντελάλης το δημοσίευσε αρκετά έγκαιρα! Απλώς είναι παλιομερολογίτης!
(Λίγο χιούμορ παιδιά. Το χρειαζόμαστε)

Top