αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Το είδαμε κι αυτό: αλβανοί hackers "έσπασαν" την ιστοσελίδα της ΔΕΤΠΑ...

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σε αυτό το χωριό...?

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΤΠΑ, η οποία συγχρηματοδοτήθηκε κατά 75% από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από το Ελληνικό Δημόσιο, αλβανοί hackers "έσπασαν" την ασφάλεια και μπήκαν στο site, και συγκεκριμένα στην υπο-σελίδα του μενού Διαμονή. Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχουν πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Αράχωβας.
Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, έχουν διαγράψει ότι υπήρχε και προβάλλουν το κατόρθωμά τους, ότι δηλαδή "έσπασαν" την ασφάλεια, προτείνοντας μάλιστα στον διαχειριστή να αλλάξει το σύστημα ασφαλείας...

Οι υπεύθυνοι που διαχειρίζοναι το site έχουν καταλάβει άραγε τι συνέβη? Μπορεί ο διευθυντής της ΔΕΤΠΑ να πει στους πολίτες που πλήρωσαν με τα χρήματά τους αυτό το έργο τι συνέβη? Ή ο διευθυντής της ΔΕΤΠΑ δεν ασχολείται με τον Ντελάλη γιατί έχει σοβαρότερες υποχρεώσεις? Μήπως τρώει τις ώρες του να ενημερώνει το... site της ΔΕΤΠΑ, ως όφειλε, δικαιολογώντας τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό του?

Ντροπή βρε παιδιά... Ντροπή...

(Δείτε live τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ)

18 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΑΣ ΔΕΤΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Και γι αυτό το αίσχος, εμείς οι επαγγελματίες (στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ξενοδόχοι)πληρώνουμε κάθε χρόνο χαράτσι στη ΔΕΤΠΑΑ?Θέλω να δω με τι μούτρα θα έρθουν την επόμενη σεζόν να ζητήσουν λεφτά?και πόσα θα ζητήσουν?

Βαγγελης Κουτρας είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε hacked η συγκεκριμένη σελιδα και οχι ολο το site. Μηπως καποιοι δεν θελουν να προβαλονται τα ξενοδοχεια μας και κατ επεκταση να μην υπάρχει αναπτυξη στην Αραχωβα? Ουτως η αλλως η σελίδα ειναι ανενεργη εδω και τοσο καιρό, κανενας δεν ενδιαφερεται. Επειδη ομως με επηρεαζει αμεσα η μη λειτουργεια της, ενημερωνω δημοσια τους υπευθυνους οτι ειμαι στην διαθεση τους να την επαναφερω ΔΩΡΕΑΝ οπως επισης ειχα κανει και σε ενα δημοτικο συμβουλιο που ειπα δημοσια να αναλαβω της συντηρηση της, δωρεαν για το καλό ολων μας. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τοσο απλα πραγματα να λειτουργησουν σωστα και χωρις κοστος.

ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΠΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...........ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..........

Ελένη είπε...

Η παραπάνω σελίδα λειτούργησε μόνο 2 εβδομάδες όταν εγκαινιάστηκε, όπως λειτούργησε 5 μέρες και η σελίδα arachova-hotsport.gr.
Στην σελίδα του δεν θα δείτε και τα παρακάτω . Δώστε προσοχή στις δουλειές που αναφέρονται παρακάτω ερασιτεχνών φίλων της Αράχωβας και δη στην δεύτερη www.arahova.gr που έχει και αυτή σήμα επιδότησης από την Περιφέρεια.
_________
Η Αράχωβα έχει πολύπλευρη παρουσία στο διαδίκτυο: αναφορές μπορείτε να βρείτε σε πάρα πολλά sites, ενώ υπάρχουν και αρκετά αφιερωμένα σε αυτήν:
Το επίσημο site του Δήμου της Αράχωβας, με πολλές υπηρεσίες και πληροφορίες
Το site της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αράχωβας, με χρήσιμες πληροφορίες για τους Δημότες
Τις θαυμάσιες δουλειές ερασιτεχνών φίλων της Αράχωβας, με πολιτιστικό, ιστορικό και χρήσιμο περιεχόμενο
http://www.arahova-parnassos.gr
http://www.arahova.gr
http://www.arachova.com/
και πολλά ακόμα.
_______
Τελικά υπάρχουν πολλές σελίδες για την Αράχωβα και οι περισσότερες έχουν επιδοτηθεί από ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο )δηλαδή από τους φορολογούμενους ) και καμιά δεν εκτέλεσε τον σκοπό της. Μάλλον αυτές φταίνε και κανένας Δήμαρχος, Συμβούλιο ή ο 'αξιότιμος ' κύριος Γεωργιάδης. Να ξεσπάσουμε λοιπόν πάνω στις σελίδες βομβαρδίζοντάς τες μήπως και ανεξαρτητοποιηθούν. Και να σκεφτείτε οι ξενοδόχοι πληρώνουν από 170-280 Ευρώ τον χρόνο. Μπράβο κορόϊδα.... Επιδοτείτε τα ταξιδάκια του Δημάρχου και του κ Γεωργιάδη στα εξωτερικά.
Α... Ξέχασα και το περίφημο T.Σ.Π.Α (Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Αγροτουρισμού ) Αράχωβας http://www.arahova.detpa.gr/tspa/index.html,
που με ιδιαίτερη φροντίδα αλλά με άλλη βοήθεια αυτή την φορά (Leader, ΕΕ, και κάποιοι ευκολόπιστοι ξενοδόχοι) η τέως πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΑ κ. Σοφία Πατσαντάρα και ο νύν Διευθυντής κος Γεωργιάδης ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έβαλαν ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών στην Αράχωβα φτιάχνοντας μια σελίδα που ποτέ κανείς δεν μπορεί να την βρει και αν ναι θα αναρωτιέται αν κόστισε 50 ή 100 Ευρώ.
Είμαστε για κλάματα.

Παρατηρητές είπε...

Διαβάσαμε προσεκτικά τα παραπάνω σχόλια και είπαμε να ψάξουμε να βρούμε κάτι για το Δίστομο. Και να http://www.distomo.gr/ η σελίδα για σύγκριση. Πουθενά δεν είδαμε να γράφει ότι επιδοτήθηκε η δημιουργία της ιστοσελίδας. Τα σχόλια δικά σας.

ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ είπε...

ο ψηλος κι ο θοδωρος μονο επιστολες ξερουν να στελνουν ο ενας στον αλλον στα μπλοκσ.να βαλουν χερι στο λ.......το γεωργιαδη δε μπορουν.καντε κατι για τη τηλεοραση και τις σελιδες ψηλε και θοδωρε και μετα στειλτε και οσες επιστολες θελετε....ο κοσμος θελει να βλεπει μπαλα και να δουλευουν τα σαιτ που πληρωνει δε θελει φουμαρα στα μπλοκς...

ΚΑΝΘΙΑ είπε...

Απορώ και εξίσταμαι πως αυτός ο Γεωργιάδης μετά από τόσες αναφορές-καταγγελίες για το πρόσωπό του δεν έχει παραιτηθεί ακόμη.Δεν έχει τσίπα επάνω του? ΄Αραγε τον περιθάλπουν γιατί έχουν συμφέροντα από τη συνεργασία τους.

Κακός λύκος είπε...

Μετρηστε πόσες μέρες θα είναι έτσι η σελίδα. Δεν το έχουν δει οι υπεύθυνοι ακόμα; αφού διαβάζουν κάθε μέρα ντελαλη. Τι περιμένουν; Να χιονίσει; Μήπως πήραν λίγα για την διαφημιση της Αραχωβας;

ΠΑρΑΤΗΡΗΤΗς είπε...

Αυτά (το Hacking) συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Πόσο μάλλον σε ένα περιβάλλον που είναι προσβάσιμο από την πίσω πόρτα ακόμα και από μαθητές δημοτικού. . .

Εγω θα έλεγα να δούμε το συμβάν σαν ευκαιρία και να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ προσπάθεια για να φτιαχτεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ιστοσελίδα αντάξια της Αράχωβας και της ποιότητας που προσφέρουν ολοι οι επαγγελματιες που δραστηριοοποιούνται εδώ!

Αντε να δούμε τι θα δούμε. . .

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν εχουν παραιτηθει πρωθυπουργοι και υπουργοι τοσα χρονια, και θα παραιτηθειο Γεωργιαδης,που στο κατω κατω ειναι υπαλληλος και περνει εντολες απο ανωτερους του ?????

Ανώνυμος είπε...

Πως γνωρίζουμε οτι ήταν αλβανοί ρε παιδιά θα μας το πει κάποιος??

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε Ανώνυμε μπες στη σελίδα και διάβασε και θα καταλάβεις.Το λένε οι ίδιοι ότι είναι αλβανοι hackers σε αυτά που έχουν γράψει.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση έκανα φίλε γιατί δεν είδα να γράφεται τίποτα παραπάνω.....να'σαι καλά αν και δεν είδα τίποτα εγω γιατί προφανώς το έχουν αποκαταστήσει...

Κανθια είπε...

Οι απλοί υπάλληλοι σε μία υπηρεσία δεν λύνουν και δένουν όπως ο κ.Γεωργιάδης, εντός εισαγωγικών.Εκτελούν τις εντολές των ανωτέρω των χωρίς να ανακατεύονται σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ εγινε με το παρακατω κειμενο "dfasdfas". Τα ξενοδοχεια που ειναι? Μαλλον ψαχνουν να τα βρουν.

Ελένη είπε...

dfasdfasd --> dead faked arachova's site

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η σελίδα bloggers της Ιτέας διαφημίζει το προϊόν καλύτερα από την σελίδα του Δήμου που την πληρώνουν οι Ξενοδόχοι. Για ρίξτε μια ματιά στο http://iteanet.blogspot.com/2009_11_15_archive.html και μετά στο http://www.arachova.gr/article.php?c=12.
Ακόμη και τόσες μέρες μετά δεν έκανε τίποτε ο Γεωργιάδης με την ΚΔΕΤΠΑ. Αλλοίμονό σας.

Top