αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ένα μεγάλο μπράβο...

Σημείωση Ντελάλη

Το blog αυτό δεν είναι μόνο για να διαμαρτυρόμαστε και να απαιτούμε αυτά που θεωρούμε σωστά, αλλά και για να επικροτούμε όλοι μαζί τις ενέργειες που γίνονται από τους αρμόδιους προς την σωστή κατεύθυνση, προς το καλό του χωριού μας.

Ως τέτοια ενέργεια εκλαμβάνω την παρακάτω, που έμαθα από email που μου έστειλε ο Δήμος Αράχωβας, σύμφωνα με το οποίο, με ένα μήνυμα τηλεμοιοτυπίας με ημερομηνία 11-06-2010 (fax) ο Δήμος προς τον Ερυθρό Σταυρό, επισημαίνει ότι η ιδιοκτησία του Ερυθρού Σταυρού στην πλατεία Παπαϊωάννου προορίζεται σύμφωνα με το ΦΕΚ 1027/Δ/1987 για Κ.Α.Π.Η. και ως εκ τούτου παρακαλεί για ματαίωση του διαγωνισμού προκειμένου να προχωρήσει σε απευθείας διαπραγμάτευση, καθώς ο Δήμος ενδιαφέρεται να μισθώσει το κατάστημα για τους ηλικιωμένους της Αράχωβας.

Βέβαια, όπως στους πιο πολλούς, έτσι και σε μένα, αλλά και πολύ περισσότερο σε εκείνους που διεκδικούν το κατάστημα, θα φανεί περίεργο πώς τόσο καιρό, η προηγούμενη επιχείρηση δεν λειτουργούσε ως Κ.Α.Π.Η. αλλά ως σύγχρονο καφενείο. Αυτό είναι ένα θέμα που δεν θα πρέπει να επηρεάσει καθόλου την προσπάθεια του Δήμου, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Από μένα, ένα πολύ μεγάλο μπράβο προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση αυτή, στους υπάλληλους του Δήμου που βοηθούν στα διαδικαστικά, αλλά και όσους πολίτες συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στην προσπάθεια υλοποίησης αυτής της ιδέας. Μπράβο λοιπόν σε όλους, και ελπίζω να κατορθώσουμε να δώσουμε στους γέροντές μας αυτό που τους αξίζει.

Ντελάλης

Fax του Δήμου Αράχωβας προς τον Ερυθρό Σταυρό με ημερομηνία 11-06-2010

ΘΕΜΑ: Δημοπράτηση καταστήματος στην Αράχωβα.

Πληροφορηθήκαμε ότι προχωράτε σε δημοπράτηση εκμίσθωσης του καταστήματος ιδιοκτησίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βρίσκεται στη πλατεία ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Αράχωβας.
Όπως, και παλαιότερα (έγγραφό μας 806/18-4-2000) σας είχαμε ενημερώσει ότι το κατάστημα αυτό ήταν το τελευταίο παραδοσιακό καφενείο όπου μπορούσε να φιλοξενήσει τους ηλικιωμένους μας, καθώς ήταν ο χώρος συνάθροισής τους για περισσότερα από 50 έτη.
Πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι:
  1. Στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, το εν λόγω κατάστημα προορίζεται για χρήση Κ.Α.Π.Η., (Φ.Ε.Κ. 1027/1987 τεύχος 4ο) γεγονός που επηρεάζει άμεσα την αδειοδότηση λειτουργίας του καταστήματος.
  2. Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται για απ’ ευθείας διαπραγμάτευση για την μίσθωση του καταστήματος για το σκοπό αυτό, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τους ηλικιωμένους της πόλης μας.
Για όλα τα ανωτέρω, σας παρακαλούμε να ματαιώσετε το σχετικό διαγωνισμό προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις για το θέμα. Άλλωστε, αυτό θα ήταν και απόλυτα σύμφωνο με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της αποστολής σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Ο Δήμαρχος Αράχωβας
Γεώργιος ΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΕΟΝΤΙΟΣ

11 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΡΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?pid=907681&id=1585003765

Λ. είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω!ΜΠΡΑΒΟ και στο Δήμο για την πρωτοβουλία και στον Ντελάλη για τη δημοσίευση.
Πρέπει να θυμόμαστε οτι το blog αυτό δεν είναι χώρος προεκλογικών ζυμώσεων (μόνο).Πρέπει να αναδεικνύονται οι σωστές πρωτοβουλίες και να κρίνονται με ίσα κριτήρια όπως και οι λάθος κινήσεις.
Ελπίζω ο χώρος αυτός να γίνει πραγματικά ένα στέκι για τους ηλικιωμένους του χωριού μας, γιατί κάτι τέτοιο λείπει από τις ζωές τους!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Λ. είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων που είναι πολύ συχνές εδώ!
Δεν είπα μπράβο στο Δήμαρχο.Είπα για το Δήμο.Ο Δήμος έστειλε την επιστολή, γιατί αυτός εκπροσωπεί εμάς(καλώς ή κακώς).Όσο για τον κ. Στέργιο προφανώς και αξίζουν συγχαρητήρια.Κάποιος πρέπει να ανοίγει αυτά τα ζητήματα εφόσον η δημοτική αρχή ασχολείται με αυτά, μόνο μετά από έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών.

Φιλικά πάντα, Λ.

Ανώνυμος είπε...

Στεργιο αν και σε απεβαλαν ως παρησακτο πρεπει να συνεχισουμε τον αγωνα μα μην γινει και αυτο το μαγαζι αλλη μια ταβερνα
Απ οτι βλεπω οι επαγγελματιες της Αραχωβας δε βαζουν μυαλο ακου 3000 ευρω αυτη την εποχη αυτα βλεπουν οι αλλοι ιδιοκτητες και δε βαζουν νερο στο κρασι τους ειναι στο χερι του δημου να μη δωσει την αδεια λειτουργιας κα ΚΟΡΙΤΟΥ δεν επρεπε να πατε τοσο ψηλα κυριε ΚΟΡΟΔΗΜΕ δεν επρεπε να συμετεχετε σ αυτην την κομωδια να κανευε μαγκα το λαμογιο τον ΜΑΡΤΙΝΗ που ξεσπιτωνει ακομη και απορους κτλ. θα επανελθω με στοιχεια
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που το πηρε η Αχτιδο .
Πως γινεται ρε παιδια ο [.......] και ο [........] να ανακατευονται συνεχεια.Δεν τους εχει πει καποιος οτι δεν κανουν για επαγγελματιες.
Οσο για το Δημο αμα το επερνε,θα γινοταν αλλοενα καλο εσοδο για τον κ. [.........]

(τα ονόματα διαγράφηκαν από τον διαχειριστή)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λοιπόν στον Μπακολουκα που « Ξύπνησε» μετά από δέκα - δώδεκα χρόνια και αντέγραψε την πρόταση που είχε υποστηρίξει με μεγάλο πάθος και αγώνες Ο Λεόντιος και όλοι οι σύμβουλοι του.
Μπράβο και πάλι Μπράβο που κάποιοι περιμένουν να πάρουν σύνταξη για να ασχοληθούν με το χωριό.
Λες και το χωριό είναι ΚΑΠΗ και πρέπει να το διαχειρίζονται γέροι.
Αν οι νέοι δεν ενδιαφερθούν για το παρόν και το μέλλων αυτού του τόπου και να παίρνουν μόνο και καμιά συμβουλή από τους μεγαλύτερους τότε είναι άξιοι της μύρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξένος είναι ο αχυρώνας.
Γι αυτό πάψτε να μαλώνετε.
Όσο για τον κύριο Στέργιο ναι μπράβο του που ενδιαφέρεται για το χωριό και όχι για τον κυρ Αντρέα

Ανώνυμος είπε...

Για να σας δω, από εδώ και πέρα Δήμαρχε, όπως λες στην επιστολή σου θα δώσεις άδεια λειτουργίας στην Ακτίδα;

Ανώνυμος είπε...

diladi edw pera milame gia polemo stin aktida mipws telika einai prosopikos?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ-ΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ Ο Κ.ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Η Κ.ΑΧΤΙΔΑ

Top