αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Τουρκία και Ελλάδα οι καλύτεροι πελάτες της Γερμανίας

Η Γερμανία διπλασίασε τα 5 τελευταία χρόνια τις εξαγωγές οπλικών συστημάτων και κυρίως υποβρυχίων και τεθωρακισμένων σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου SIPRI. Οι κυριότεροι πελάτες είναι η Τουρκία και η Ελλάδα.
Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν οι γερμανικές εξαγωγές όπλων τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση του SIPRI, του Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη που εδρεύει στην Στοκχόλμη.
Στις πρώτες θέσεις της σχετικής κατάταξης με τις μεγαλύτερες εξαγωγές για το διάστημα 2005 – 2009 βρίσκονται οι ΗΠΑ με μερίδιο αγοράς 30 %, η Ρωσία με 23 % και η Γερμανία με 11 %. Σημαντικότεροι πελάτες της Γερμανίας παραμένουν η Τουρκία με 14% των γερμανικών εξαγωγών, η Ελλάδα με 13% και η Νότιος Αφρική με 12%.
Ο κυριότερος όγκος των εξαγωγών αφορά υποβρύχια και άρματα μάχης. Πολεμικά πλοία και υποβρύχια συνιστούν το 44% του συνόλου των γερμανικών εξαγωγών και ακολουθούν τα άρματα μάχης με 27%.

Από το vagia-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_5845.html
Πηγή dw-world.de

Σχόλιο Ντελάλη:
Αν πεινάς... φάε φρεγάτες!
(σύνθημα σε τοίχο)
Top