αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ο Αλέκος προς το Ντελάλη

Αγαπητέ Ντελάλη

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι ένα τέτοιο Blog και σίγουρα προσφέρεις πολλά με αυτή σου την δραστηριότητα. Βέβαια δεν θα είναι και η μοναδική σου προσφορά σε αυτόν τον τόπο.
Επειδή θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν έχω το χρόνο και γενικά δεν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να συμμετάσχω στα κοινά.
Παρακολουθώ όμως από κοντά τα τεκταινόμενα και λυπάμαι που το σχόλιο μου για το Τρίτο Μάτι το χαρακτήρισες υβριστικό.
Όμως σε πληροφορώ ότι όλα όσα αναφέρει για τα έργα φοβάμαι ότι θα αποδειχθούν αναληθή.
Τότε τι κάνουμε και πως θα μπορέσεις να προστατεύσεις το χώρο του Blog από τον οποιοσδήποτε που για δικούς του λόγους σπιλώνει τους ανθρώπους που εμείς επιλέγουμε και μάλιστα κατ’ επανάληψη να κάνουν κουμάντο σε αυτό τον τόπο.
Ούτε λίγο ούτε πολύ το Τρίτο Μάτι τους κράζει και τους λέει ανίκανους και διεφθαρμένους.
Στην ουσία εμείς είμαστε οι διεφθαρμένοι που τους εκλέγουμε γιαυτό και έγραψα αυτό το σχόλιο που χαρακτήρισες υβριστικό. Θεωρώ ότι όταν βρίζουν αυτούς που εμείς επιλέγουμε χωρίς να το τεκμηριώνουν βρίζουν εμάς τους ίδιους.

Αν τα βλέπει αυτά ο Λεόντιος θα την κάνει και τότε να δούμε που θα βρούμε ανθρώπους κύρους πως ο Ανδρέου ο Δικηγόρος ο Μαυρεπής ο Διαγούρτης ο Γιαννέλος ο Κωσταντίνου οι Ραπτέοι και όλοι οι άλλοι όπως που ασχολούνται με τους συλλόγους και δαπανούν από τον πολύτιμο χρόνο τους για όλους εμάς που είμαστε στην απέξω.

Θα τολμήσεις αγαπητέ ΝΤΕΛΑΛΗ να κάνεις το Blog πραγματικό καθαρό χώρο ενημέρωσης.
Θα τολμήσεις πριν ανεβάσεις σχόλια που αφορούν συγκεκριμένα άτομα ή συγκεκριμένους θεσμούς να ζητάς την απάντηση τους έτσι να ανεβάζεις ταυτόχρονα την ερώτηση και την απάντηση με αποτέλεσμα αυτός που διαβάζει να έχει την πιο πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση.
Μόνο με αυτό τον τρόπο στο μέλλον θα αποφεύγουμε ο οποιανδήποτε να καραχωρή γνώμες που είναι μονό υβριστικές για όλους μας

Αλέκος

1 σχόλια:

ονομα είπε...

Φίλε Αλέκο,

Δεν καταλαβαίνω γιατί λυπάσαι. Το σχόλιό σου προς το Τρίτο Μάτι είχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται υβριστικό και δεν δημοσιεύεται.
Αν βρίσεις εσύ το Τρίτο Μάτι, θα σου το ανταποδώσει και τελειωμό δεν θα έχει αυτή η ιστορία.
Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε αλλά χωρίς βρισιές.
Άλλωστε συγχωριανοί είμαστε όλοι.

Έρχομαι τώρα στο δεύτερο θέμα σου. Αν θα τολμήσω να κάνω το blog πραγματικό χώρο ενημέρωσης και αν θα τολμήσω προτού ανεβάσω σχόλια να ζητάω την απάντηση των θιγόμενων.
Ο χώρος αυτός είναι ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης, όπου μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του, την άποψή του, την ιδέα του κτλ. Οτιδήποτε θέλει να κάνει γνωστό στους συγχωριανούς του.
Έχεις δίκιο στο πνεύμα σου ότι θα πρέπει να ρωτάω κάθε έναν που θίγεται, ωστόσο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι εύκολο, γιατί τότε δεν θα έπρεπε να κάνω τίποτα άλλο όλη μέρα. Το blog αυτό δεν είναι δημοσιογραφικό, είναι ένας χώρος για όλους.

Επειδή η "περιρέουσα ατμόσφαιρα" δεν είναι και η πιο ευχάριστη και πολλά μηνύματα που παίρνω είναι αρνητικά, μπορείτε όλοι όσοι διαβάζετε και συμμετέχετε στο blog να αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω ότι διαφωνείτε με τη λειτουργία του blog, κι εγώ θα διαγράψω το Ντελάλη.

Προσπάθησα να κάνω κάτι που θα άρεσε σε όλους. Αν δεν τα κατάφερα και πολύ καλά δεν πειράζει.

Με εκτίμηση προς όλους τους συγχωριανούς μου
Ντελάλης.

Top