αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Έφοδος με γυναίκα εισαγγελέα για το troktiko

Στην ασφάλεια αυτή την ώρα ο Γκιόλιας. Αστυνομικοί της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με επικεφαλής γυναίκα εισαγγελέα, έκαναν έφοδο στις 6 το πρωί στο σπίτι του δημοσιογράφου. Κατασχέθηκαν κομπιούτερ και 9 σκληροί δίσκοι. Εναντίον του Γκιόλια είχε υποβάλει μήνυση ο Γ. Ψαρράς, υποστηρίζοντας ότι είναι ο διαχειριστής του blog troktiko, βάζοντας μάρτυρες τον Τριανταφυλλόπουλο και τον βοηθό του Τριανταφυλλόπουλου, Μάνο Νιφλή. Ωραίο στήσιμο κάναν οι μάγκες. Ο Σωκράτης βρίσκεται αυτή την ώρα στην ασφάλεια, περνώντας τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» .

Από το nonews-news

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του διαδικτυακού μπλοκ troktiko φαίνεται να παίρνει τεράστιες διαστάσεις, καθώς τα… ποντίκια με μια σειρά αποκαλύψεων αφήνουν ερωτηματικά για τη δράση του δημοσιογράφου, ο οποίος με τη σειρά του τα καταγγέλλει για σκοπιμότητα με στόχο να πληγεί το κύρος και η αξιοπρέπεια του.

Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο πλέον μπλοκ δε διστάζει να αναφερθεί στην 13μηνη εις βάρος του δημοσιογράφου καταδικαστική απόφαση για παραβίαση του νόμου περί «Πόθεν Έσχες», να αποκαλύψει την ύπαρξη παράνομου φυλακίου στη βίλα του, αλλά και να παρουσιάσει την καταγγελία κυρίας η οποία κινδύνεψε από τις ρόδες του αυτοκινήτου του Τριανταφυλλόπουλου.

Οι συντάκτες του μπλοκ, δεν παράλειψαν να αφήσουν αιχμές για τις σπουδές του Μάκη στο εξωτερικό, για την πώληση της εφημερίδας του, αλλά και για τις συνεργασίες του σε αυτή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κύριο Γιώργο Ψαρρά.

Από το στόχαστρο τους δε γλίτωσε ούτε ο κουμπάρος του οικοδεσπότη της τηλεοπτικής Ζούγκλας Γ. Ραπτόπουλος και οι οφειλές ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ αυτού στο ΙΚΑ, σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες.

Ο Τριανταφυλλόπουλος βέβαια έσπευσε να απαντήσει αναφέροντας αρχικά τα κάτωθι:
«Οι, όπως πάντα, αγράμματοι και αστοιχείωτοι συντελεστές του blog «Τρωκτικό», πέραν πάσης δεοντολογίας, δεν χάνουν ευκαιρία να διοχετεύσουν τη χολή τους. Αυτήν τη φορά, μέσα στην ανοησία τους, η οποία -ως γνωστόν- είναι ανίκητη, μπερδεύτηκαν άσχημα. Συγχέουν λοιπόν κάποιον Γιώργο Ψαρρά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Telepassport», η οποία εμπλέκεται στις υπόγειες διαδρομές της SIEMENS, με τον δικό μας Γιώργο Ψαρρά. Βεβαίως και δεν έκαναν τον κόπο να διασταυρώσουν την πληροφορία. Βεβαίως και δεν μπήκαν στον κόπο να είναι, έστω και για μία φορά, δημοσιογραφικά έντιμοι. Αντ’ αυτού προβαίνουν σε σχόλια και εκτιμήσεις. Οίκτος και μόνον οίκτος».

Μπαίνοντας όμως αργότερα στο παιχνίδι των… βολών, συμπλήρωσε:
«Αμετανόητος όπως πάντα και θλιβερός ο κ. Σωκράτης Γκιόλιας, ειδικός σύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά, διευθυντής του ραδιοφώνου ΘΕΜΟΣ 989 και υπεύθυνος του blog «τρωκτικό», αφού έγραψε την αθλιότητα ότι ο Γιώργος Ψαράς της TELEPASSPORT είναι ο δικός μας Ψαράς, αντί να επανορθώσει άρχισε να απειλεί, να πετάει λάσπη με τον ανεμιστήρα και να εκβιάζει. Εμείς (όπως έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στο παρελθόν) τον απαλλάξαμε από τα καθήκοντά του για λόγους που δεν συνάδουν ούτε με την ανθρώπινη ηθική ούτε με την δημοσιογραφική δεοντολογία. Ας τον καμαρώνουν οι εργοδότες του -Κοντομηνάς, Μπόμπολας και κομιστής…

Εισαγγελείς και δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορούν να συνεχίσουν να τον καλύπτουν ανενόχλητοι».

Από το stifora
Top