αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αναζητείται blogger για εκβιασμό μετά από καταγγελία του υπουργού Γ.Ραγκούση

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται διαχειριστής blog στην Νάξο, για εκβιασμό κατά του υπουργού Γ.Ραγκούση! H δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ένας εισαγγελέας μπήκαν στο σπίτι του Βασίλη Γ. και κατέσχεσαν υπολογιστές και όλα τα πειστήρια του αδικήματος που φέρεται να έκανε ο αναζητούμενος blogger. Και πάμε στην ουσία.

Απο το troktiko

Ρε παιδιά δεν το παίζουμε ξύπνιοι αλλά δεν γίνεται επί 15 ημέρες να έχεις μια φωτογραφία ενός υπουργού και να λες ιδού ο Πλαστογράφος και ότι σε 1-2 ημέρες θα κάνουμε αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν όλη την Ελλάδα.

Πέρασαν όχι δύο αλλά και 15 ημέρες και ακόμα δεν αποκαλύφθηκε τίποτα! Όμως η ανάρτηση παραμένει δεξιά και κατηγορεί σαν πλαστογράφο έναν υπουργό. Ούτε τον ξέρουμε τον Ραγκούση και ούτε θα τον μάθουμε ποτέ. Αλλά ...

δεν υπάρχει ασυλία στα blogs να γράφουμε ότι θέλουμε. Και εμείς βάζουμε την φωτογραφία του Γ.Κουρή και λέμε για το σκάνδαλο με τα τιμολόγια. Με μια διαφορά. Ότι ζητάμε να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Αν αθωωθεί θα του πούμε μαγκιά του. Εδώ λοιπόν ο Γ.Ραγκούσης δεν έχει κατηγορηθεί ΠΟΤΕ για την πλαστογραφία που γράφουν και μάλιστα έχει γίνει προκαταρκτική επί Ν.Δ και η υπόθεση δεν είχε καμία βάση(σύμφωνα με την δικαιοσύνη) και μπήκε στο αρχείο.

Χαλάει η μανέστρα στα blogs με τέτοια πράγματα και όταν μάλιστα ο κάθε Ραγκούσης σε προειδοποιεί και σου λέει βγάλε ότι θέλεις αλλά με στοιχεία και εσύ δεν βάζεις κάτι που να στοιχειοθετεί αδίκημα ή κατηγορία!

Τελικά έκανε την καταγγελία ο υπουργός και αναζητείται ο blogger που τα στοιχεία και οι αναρτήσεις βρέθηκαν στο σπίτι του.

Ε, δεν έχουμε και στην ασυλία να μην μας κυνηγάει κανένας όταν μάλιστα μας έχει προειδοποιήσει και δεν δείχνουμε κατανόηση όταν ΔΕΝ υπάρχει θέμα.

Άλλο αν ο Γ.Ραγκούσης έκανε καταγγελία χωρίς να έχει διαμαρτυρηθεί και άλλο όταν έχει προειδοποιήσει.

Σε τελική ανάλυση το πιο εύκολο θα ήταν να φέρει νόμο και να τα αλλάξει όλα. Όμως σου λέει ότι εμένα με ενδιαφέρουν όσοι εκβιάζουν. Άλλο η δυσφήμηση και άλλο η προσπάθεια να εκβιάσεις κάποιον(στο χέρι του Γ.Ραγκούση να το αποδείξει).

Έχουμε στηρίξει bloggers αλλά όχι όσες περιπτώσεις είναι κραυγαλέες. Ακόμα και τώρα το site λέει ότι σε λίγες ημέρες θα γίνει ρόμπα ο... πλαστογράφος υπουργός και έχουνε περάσει πολλές ημέρες.

Πόσο κράξιμο έχει φάει ο Ραγκούσης από εμάς και από άλλα blogs και πόση κριτική ασκούμε στην κυβέρνηση και τα κόμματα. Όμως άλλο η κριτική και άλλο η ...απειλή και ο εκβιασμός. Αν έχει κάτι βγάλτο, μην το κρατάς.

Υ.Γ.: Όποιος έχει στοιχεία ότι οποιοσδήποτε υπουργός είναι πλαστογράφος ή απατεώνας να μας τα στείλει και θα το βάλουμε πρώτοι. Για όποιον και αν είναι. Αλλά να υπάρχουν στοιχεία..
Top