αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Παρέμβαση εισαγγελέα για το μπλόκα

Την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας ή το σχηματισμό δικογραφιών για παρακώλυση συγκοινωνιών, ζητά από τις αστυνομικές αρχές, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχετικά με τα αγροτικά μπλόκα.

Με επείγον έγγραφό του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο κ. Παπαγεωργίου, αφού... υπενθυμίζει ότι το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος και διώκεται αυτεπάγγελτα, τονίζει ότι η τήρηση της νομιμότητας επιβάλλει την ποινική δίωξη και τιμωρία των δραστών της συγκεκριμένης πράξης, που προσβάλλει το έννομο αγαθό της συγκοινωνίας ως ελεύθερης διακίνησης προσώπων και πραγμάτων.
Εξάλλου, την πρόθεση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης να καταφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη εναντίον των αγροτών ανήγγειλε ο πρόεδρός της, Βασίλης Τσιμαράγκας.
«Θα επιτρέπεται η διέλευση των φορτηγών με ευπαθή προϊόντα από τον κόμβο του Στρυμονικού» απάντησε ο πρόεδρος της ΟΔΑΣ (Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων), Αναστάσιος Κάτος.
Η απόφαση για κλείσιμο των τελωνείων έχει προκαλέσει την αντίδραση της Βουλγαρίας, που απειλεί με προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απο το fimotro
Top