αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ο δήμαρχος Αράχωβας στην ΤΕΔΚ Βοιωτίας για τον "Καλλικράτη"

Δημοσίευση από Λουκά


Σχόλια από την γενική συνέλευση της ΤΕΔΚ Βοιωτίας που έγινε στις 17 Ιανουαρίου με αφορμή το σχέδιο Καλλικράτης:
Ο δήμαρχος Αραχώβης κ. Ανδρέου-Λεόντιος εντυπωσίασε: Υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι ο Καλλικράτης θα είναι πιο λειτουργικός και πιο συμφέρων οικονομικά από τον Καποδίστρια; Ο δήμαρχος της όμορφης πόλης αναρωτήθηκε το αυτονόητο (που δεν είναι στην Ελλάδα). Και με σπάνια πολιτική οξυδέρκεια προχώρησε στη διαπίστωση ότι όσο μεγαλύτερες είναι οι νέες διοκητικές μονάδες τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αυτοτέλεια των οικισμών που την συναποτελούν. Ετσι είναι και αυτό επιτυγχάνεται με τους 2 Δήμους στην περίπτωση της Βοιωτίας.

Από το viotia.blogspot.com


Τοπικά δημοψηφίσματα με τον "Καλλικράτη"

Με τον Δημοτικό Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ το 2006 εισάγεται ο θεσμός του τοπικού δημοψηφίσματος. Τοπικό δημοψήφισμα μπορεί να γίνει, μεταξύ άλλων, για την ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, ύστερα από αίτηση του 1/3 των δημοτών. Με την έκδοση του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίζει τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των δημοψηφισμάτων η Κυβέρνηση μπορεί να δώσει την ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες να αποφασίσουν οι ίδιες για την τύχη τους και, σε κάθε περίπτωση, να θέσει το τελικό σχέδιο Καλλικράτης, όχι πλέον σε δημόσια και προσχηματική διαβούλευση, αλλά στην κρίση του ίδιου του Λαού.
Μόνο με τον τρόπο αυτόν θα μπορέσει να πετύχει μια διοικητική δομή που έχει γίνει αποδεκτή από τις τοπικές κοινωνίες και άρα είναι βιώσιμη και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Αν ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, απλώς θα επιβεβαιώσει τις υποψίες για αναγκαστικές συνενώσεις που μεθοδεύονται κρυφά με κομματικά κριτήρια, έξω και πέρα από την κοινωνία. Εκτός αν το ΠΑΣΟΚ φοβάται τους πραγματικούς δημοκρατικούς θεσμούς…

Από το viotia.blogspot.com

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Ο Λεόντιος από τελειωμένος δήμαρχος Αράχωβας τα χώνει στο ΠΑΣΟΚ και πιάνει στασίδι για δήμαρχος Νότιου Παρνασσού. Πάμε Γιώργο μόνο πάρε Δεσφίνα και Δελφούς μαζί στο Δήμο γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και συνονόματε Ανώνυμε
Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του Δημάρχου μας, αλλά και Δημάρχου σου, (εκτός αν δεν είσαι Αραχωβίτης οπότε μη λάβεις υπόψιν το σου), διότι αν είσαι Αραχωβίτης το σου ισχύει θες δε θες...
Μακάρι για το καλό του Δήμου Νοτίου Παρνασσού να θέλει ο Λεόντιος να ασχοληθεί με τα κοινά και μετά τον Καλλικράτη, καθώς δεν υπάρχει ικανότερος στην περιφέρεια για να μαζεύει τα κονδύλια αλλά και να πραγματοποιεί τόσο μεγάλα έργα που ακόμα και οι μεθεπόμενοι Δήμαρχοι των άλλων Δήμων δεν θα έχουν σκεφτεί σε 8 χρόνια να κάνουν για τον τόπο τους.
Το τελειωμένος δήμαρχος μόνο στο μυαλό σου είναι, και άκου να ξέρεις κάτι από κάποιον της αγοράς: Όσο ο Λεόντιος θα ζητά ψήφο από τους Αραχωβίτες, τόσο θα βγαίνει Δήμαρχος και ας το καταλάβουν όλοι αυτό πριν τολμήσουν το οτιδήποτε..

Ανώνυμος είπε...

"Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά μας έρχεται
κι εσείς τσομπανάκια βρε άιντε να κουρεύεστε
πρόβατα ξυπνάτε πιάστε τα υψώματα
λύκοι θα υπάρχουν όσο θα υπάρχουν πρόβατα." Διεκδικήστε όσο μπορείτε αλλιώς φάτε τα αποφάγια των χορτασμένων...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ το μονο σιγουρο ειναι οτι κανενας σ'αυτο το χωριο δεν ξερει τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ [ΜΑΣ]... Εσυ ομως,που εισαι της ΑΓΟΡΑΣ θα ξερεις να μας πεις αν η αποψη του ΛΕΟΝΤΙΟΥ [ΜΑΣ] στην ΤΕΔΚ Βοιωτιας ειναι και αποφαση των ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ . Γιατι αν ειναι προσωπικη του αποφαση καταλαβαινεις πολυ καλα που [ΜΑΣ] εχει ολους ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.. Καταλαβαινεις πολυ καλα για πια ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΛΑΝΕ... Εσυ ομως εχεις το δικαιωμα να σου αρεσει η θεση που μας εχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ΜΑΣ].. Για ενα πραγμα,ομως να εισαι σιγουρος.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ [ΑΓΟΡΑΣ] ΣΑΝ ΕΜΑΣ..

Τριτο Ματι είπε...

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που ΧΡΩΣΤΑΝΕ στο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ δημαρχο του τοπου μας. Ευτυχως δεν υπαρχουν τοσοι πολλοι στους γυρω δημους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε Αραχωβίτη
Σε καμία περίπτωση δεν θα ισχυριστώ οτι ο Δήμαρχος μας έχει το αλάθητο. Αντιθέτως, γνωρίζω -πιο καλά από αρκετούς πιστεύω- σφάλματα και παραλήψεις που έχει κάνει σε αυτά τα 12 χρόνια, ορισμένα εκ των οποίων πολύ χοντρά και εξίσου προκλητικά.
Ειδικά, αν θες να το προχωρήσω κι άλλο, αυτό το τελευταίο Δ.Σ. πιστεύω, πλήν ελαχίστων, αποτελείται από ναι μεν καταξιωμένους και αγαπητούς στην πλειοψηφία συμπολίτες μας, αλλά υπήρξε η πιο άστοχη επιλογή του, διότι τον έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα με οτι κι αν έχουν καταπιαστεί..
Αλλά η κριτική καλή είναι, προτάσεις υπάρχουν??? Εναλλακτικές λύσεις??Σε καλώ πίσω από την Ανωνυμία σου να προτείνεις λύση-άτομο, ομάδα ατόμων κλπ να βγουν μπροστά και εγώ μαζί τους...Αλλά ξέρεις τι βλέπω? Υστεροβουλία, ψώνια, απόπειρες για αρπαχτές και τίποτα άλλο, το κενό, το χάος!!

Πέρα από αυτά όμως, είσαι σε μια χώρα που ότι δηλώνουμε είμαστε και όλοι τα ξέρουμε όλα, ξερόλες. Αναρωτήθηκες σχετικά με τα όσα είπε στην ΤΕΔΚ. Ναι διαφωνώ..Πιστεύω ότι δεν είναι η καλύτερη λύση. Αλλά αυτό το πιστεύω εγώ, ο ξερόλας. Ας εμπιστευτούμε επιτέλους αυτούς που κατέχουν το αντικείμενο, που ξέρουν πολύ καλά πως λειτουργεί ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και 12 χρόνια, να κάνουν τις ενέργειές τους. Ας παραδεχτεί επιτέλους κάποιος σε αυτόν το τόπο ότι δεν τα ξέρει όλα και ότι ίσως, λέω ίσως, κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω.
Είπες για απόφαση Αραχωβιτών. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι Αραχωβίτες σουραβλάνε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η τσέπη μας, η πάρτη μας και σε μας τους νεότερους πως να βολευτούμε με καμία παρτόλα Αθηναία το χειμώνα. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα κοινά. Μόνο κουβέντες στο καφενείο. Για τί απόφαση μου λές??Εδώ περπατούσα στο δρόμο 12 το βράδυ και μου ήρθε σακούλα με σκουπίδια παραλίγο στο κεφάλι από γνωστό μπαλκόνι. Τα πέταξε στο δρόμο. Ούτε για τα σκουπίδια μας δεν φροντίζουμε, για τί συμμετοχή μου λες?

Τριτο Ματι είπε...

Συμφωνω με οσους βαζουν ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα την ΑΡΑΧΩΒΑ καιτην ΑΠΟΛΥΤΗ υπερασπιση των συμφεροντων του τοπου μας [και ας με χαρακτηρισετε οπως θελετε]... Δυστυχως ntelali αν πηγαινες στα δημοτικα συμβουλια θα καταλαβαινες οτι πραγματικα κανουν παιχνιδι 3 ΑΤΟΜΑ [απ'ολους συνολικα]... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ... Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος,γιατι εχω μπερδευτει,τι εχει αποφασιστει να βγαζουμε προς τα εξω σαν ΑΡΑΧΩΒΑ... Αυτα που αποφασισε το Δ.Σ η αυτα που λεει ο δημαρχος στη ΤΕΔΚ Βοιωτιας... Ρωταω [ntelali-σταθη-λουκα-η οποιον αλλο ξερει] γιατι μ΄αυτα που διαβαζω στο τελος θα μας παρουν στην πλακα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι ας προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε τα πράγματα. Είμαι από αυτούς που κάνουν κριτική στο δήμαρχο, αλλά για συγκεκριμένες πράξεις ή συγκεκριμένες παραλείψεις ή αστοχίες. Αυτό είναι το πρώτο και δεν νομίζω ότι έβαλε κάποιος συγκεκριμένο θέμα που θα μπορούσαμε να πούμε τη γνώμη μας . Το δεύτερο θέμα είναι η διαφαινόμενη διαφορά ανάμεσα στα λεγόμενα του δήμαρχου στην ΤΕΔΚ και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα το παράξενο ή επιλήψιμο. Ο δήμαρχος κάνει μια πρόταση για δημοψήφισμα ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα υλοποίησης ούτε συμφωνίας με κάποιον άλλο. Άρα η πρόταση που έκανε δεν διαφοροποιεί τους στόχους που έβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο παρά μόνο του δίνει πόντους στο εσωκομματικό παιχνίδι για την υποψηφιότητα στο μεγάλο πια Δήμο με όποια σύνθεση και να είναι. Νομίζω ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου μας άριστα.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

MOY ZHTHΘΗΚΕ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΥΓΧΑΝΩ ΠΙΘΑΝΩς ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΑΣΤΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Σ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!ΘΑ ΠΩ ΠΑΛΙ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ..ΠΩΣ...ΠΟΤΕ...

Arahovitis είπε...

Συμφωνώ με τον Ανώνυμο, ότι οι περισσότεροι κοιτάνε την πάρτη τους και κανείς δεν ασχολείται με τα κοινά.

Για τα παιχνίδια που κάνουν 3 άτομα στο δημοτικό συμβούλιο, επειδή έχω παρακολουθήσει μερικά, συμφωνώ κι εγώ. Όμως δε φταίνε οι 3 που κάνουν παιχνίδι, φταίνε οι υπόλοιποι που το βλέπουν αγγαρεία γιατί βαριούνται. Μάλιστα σε ένα κάποιος πολύ αξιότιμος κόντεψε να κοιμηθεί. Δεν προτείνω κάποιον για δήμαρχο, προτείνω να μην ξαναψηφίσει κανείς βαριεστημένα άτομα της κομματικής γραμμής. Νισάφι πια.

Δεν ξέρω Ανώνυμε αν ο Γιαννέλος σύμφωνα με σένα περιλαμβάνεται στα 3 άτομα. Προσωπικά δεν τον ψήφισα, όμως δεν τον θεωρώ ούτε άστοχη επιλογή ούτε βαριεστημένο. Είναι πολύ καλύτερος από κάποιους ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στάθη
Έχεις δίκιο..στην ένταση των λεγόμενών μου σχετικά με το Δ.Σ. έκανα μια άκαιρη αναφορά. Ορθώς κατά τη γνώμη μου κρατάς αυτή τη στάση τούτη την περίοδο και πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Τα εσωτερικά τα λύνουμε αργότερα. Πάντως, για να μη ληφθεί κάτι από αυτά που ανέφερα επί προσωπικού θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Πιστεύω ότι είσαι ο τελευταίος σε αυτή την αίθουσα του Δ.Σ. για τον οποίο κάποιος μπορεί να πει ότι ενεργείς υστερόβουλα, με αρπαχτές και κενότητα. Η προσφορά σου και η ανιδιοτέλεια προς τον τόπο, την ομάδα και κυρίως τους Αραχωβίτες, και μέσα από τη δουλεία σου, να ξέρεις ότι έχει εκτιμηθεί. Είναι ευχάριστο άτομα σαν και σένα να δείχνουν ενδιαφέρον για τα κοινά. Φυσικά, όποιος πράττει κάνει και λάθη. Όσοι δεν πράττουν είναι αλάθητοι. Αλλά τώρα που το ξεκαθάρισα αυτό, όσο αφορά το πρόσωπό σου, θέλω να μου επιτρέψεις να μείνω στην άποψή μου σχετικά με το Δ.Σ. που αφορά ακόμα και τα πρόσωπα της αντιπολίτευσης γιατί και αυτοί την ίδια εξουσία έχουν και στην Αράχωβα ο λόγος τους περνά εξίσου...
Με εκτίμηση
Ανώνυμος

Τριτο Ματι είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ... Πρεπει να ξεμπερδεψεις τα πραγματα μεσα σου... Πρεπει να μαθεις να εχεις το θαρος της γνωμης σου... Δεν ειναι κακο να θεωρεις το ΛΕΟΝΤΙΟ οτι ειναι ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΙΑΣ κακο ειναι να μην ξερεις γιατι τον υποστηριζεις... Περιμενεις προτασεις ενω θα επρεπε να ξερεις οτι καποιοι σαν εσενα που ψηφιζουν ΚΟΜΑΤΙΚΑ-ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΡΗΜΑ,εχουν απαξιωσει και εχουν ριξει στη γωνια παρα πολυ κοσμο που θα μπορουσαν να βοηθησουν... Μας λες οτι δεν βρισκεις κανενα ΘΕΜΑ στην αυθαιρετη πρωτοβουλια του δημαρχου... ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... Αν θελει να εχει προσωπικη αποψη να την αναφερει στο Δ.Σ η να παρατηθει... Ξερει ομως πως παιζετε το παιχνιδι,γιατι στο δημο Αραχωβας ειναι 24 χρονια και οχι 12,και συνεχιζει να ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ οσους ειναι γυρω του,γιατι θελει να εχει στα χερια του και το ΚΟΥΤΑΛΙ και το ΤΣΟΥΚΑΛΙ... Διαβαζω οτι θεωρεις το ΣΤΑΘΗ αξιολογο ατομο...Ρωτησε τον λοιπον για πιο λογο παραιτηθηκε των αξιοματων του και απο το σχημα του ΛΕΟΝΤΙΟΥ...Ρωτησε τον γιατι δεν μιλαει τωρα... Ρωτησε τον γιατι πρεπει να μαθουμε και εμεις ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΣΤΑΘΗ αν πραγματικα θελεις να βοηθησεις πρεπει να ξερεις οτι για να κρατησουμε την ΑΡΑΧΩΒΑ στο επιπεδο που μας την αφησαν οι πατεραδες μας ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ... Οπως λεει και ο φιλος ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ......... ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.....

Παναγιώτης είπε...

Ντελάλη πρέπει να δεις το θέμα να μην γράφουν σχόλια ανώνυμα. Δεν χάθηκε ο κόσμος να βάλουμε ένα ψευδώνυμο. Δεν μπορείς να απαντήσεις με τόσους; ανώνυμους.

ονομα είπε...

Παναγιώτη έχεις δίκιο. Μπορείτε όλοι να βάζετε ένα ψευδώνυμο γιατί με τόσους ανώνυμους χάνεται η ροή και δεν ξέρουμε ποιος απαντάει σε ποιον.

Ντελάλης.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ..ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΙΛΗΣΑ..ΔΗΜΟΣΙΩΣ...ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ..ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ..ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ..Η ΕΛΑΤΕ Σ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ..ΟΤΙ Η ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ..ΧΡΩΜΑ

Τριτο Ματι είπε...

ΣΤΑΘΗ,αναγνωριζω οτι σ'αυτο το Δ.Σ εσυ και λιγο ο Ανδρεου[ψηλος] κανετε τη διαφορα... Δεν εχω ψηφισει κανεναν απο τους δυο, γιατι συμμετηχατε στο ψηφοδελτιο του ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ...Συμφωνω απολυτα για την πολυχρωμια της ΣΚΟΥΠΑΣ,οτι αφορα τον τοπο μας,αλλα πρεπει να δεχτεις οτι εσυ επρεπε να κανεις τη θητεια σου διπλα στο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ για να το παραδεχθεις... Διαβασα τα νεα της στρουγκας... Καταλαβα οτι αυτο το χωριο ειναι στα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ της ιστοριας του[συμπολιτευσης και αντιπολιτευσης]...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...ΑΠΟΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΩ ΕΚΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΛΙΠΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ..ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΑΠ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΙΠΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπυτοι συμπολητες μηπως ξερει κανενας ,ποιος εδωσε την αδεια να κοψουν τα δεντρα μπροστα στο καινουργιο μαγαζι του Διαγουρτη ,απεναντι απο το μουσειο ? Μολις το ειδα τρελαθηκα ,εδω λεμε να εχουμε πρασινο κι αυτοι πανε και τα κοβουν.Ρωτησα και μου ειπαν διαφορα ,τα οποια ντρεπομαι να τα γραψω,γι αυτο και ρωταω,γιατι αν εγινε εσκεμενα οπως μου ειπαν, ορισμενοι θελουν κραξιμο γιατι μας δουλευουν.Τι λενε ολοι αυτοι της δημαρχειας που γραφουν και στον ντελαλη?περιμενω να τοποθετηθουν. Φιλε ντελαλη ευχαριστω για την φιλοξενια.

Top