αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Για το νέο Σχέδιο Πόλης της Αράχωβας

Για το νέο Σχέδιο Πόλης της Αράχωβας υπάρχουν πολλές απόψεις, σίγουρα το θέμα είναι πολύ σοβαρό όπως εύστοχα ανέφερε μεταξύ άλλων στο άρθρο του στην εφημερίδα Αχός Αράχωβας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Ανδρέου.
Το θέμα βρίσκεται υπό διαβούλευση με το κοινό όπως μαθαίνουμε. Οι απόψεις πολλές και κάποιες που εστάλησαν με email αναρτώνται στα σχόλια της ανάρτησης.
Περιμένουμε τη γνώμη όλων.

3 σχόλια:

Soso Sososo είπε...

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο

πρώτα απο όλα ο αγαπητός κύριος Λεοντιος θα έπρεπε να ντρέπεται μετά απο τόσα ψέματα που μας λέει τόσα χρονια. την πρώτη τετραετία θυμάστε τι μας έλεγε? την δεύτερη τετραετία θυμάστε τι μας έλεγε? την τρίτη τετραετία? μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος στον τόπο μας ψηφίσει αλλιώς δεν θα ηταν δήμαρχος. ειλικρινά αγαπητέ συχωριανέ τι έκανε για εσένα? και τι έχει κάνει απο όλα αυτά που λέει? τίποτα απολύτως. και πάει με πλάγιους τρόπους να περάσει τις συμφεροντολογικές του απόψεις και πάλι. τι να πω μακάρι να ακουστούν οι απόψεις τον Aραχωβιτών στο επόμενο συμβούλιο και να μην κρύβονται στα καφενεία.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Αθηναίος είπε...

Αγαπητέ φίλε(η) επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που η μοίρα τους έφερε στην Αθήνα και δεν έχουμε άλλη ενημέρωση για το σχέδιο πόλης γράψε εσύ ή κάποιος άλλος να ενημερωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΜΕ ΓΕΛΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΟΜΙΣΗΣ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOGSPOT ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ.ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

Top