αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ξηλώνουν τις Ελληνικές σημαίες από τις στολές οι αστυνομικοί με εντολή Χρυσοχοϊδη!

Δημοσίευση από "V"

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πολιτικού προϊστάμενου των ένστολων σωμάτων ασφαλείας κ. Χρυσοχοϊδη, θα τιμωρείται με 100 ευρώ πρόστιμο όποιος αστυνομικός από σήμερα και στο εξής, θα φέρει στη στολή του την... Ελληνική σημαία!
Σύμφωνα με τον υπουργό, ο "φέρων αυτήν", θα διαπράττει το αυτεπάγγελτο ποινικό αδίκημα της αντιποίησης κατ' άρθ. 176 του Π.Κ.
Με κατεπείγον σήμα του λοιπόν, διατάσσει να αφαιρεθούν αμέσως από τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες και καθιστά υπεύθυνους για την εφαρμογή του μέτρου του προϊσταμένους και τους Διοικητές των Υπηρεσιών.
"Οι στολές θα πρέπει να φέρουν μόνο τα διακριτικά του βαθμού, καθώς και τον αριθμό μητρώου στις επωμίδες" δηλώνει!

Από το citypress-gr.blogspot.com

Τα σχόλια τα αφήνω για σας...

3 σχόλια:

admin είπε...

Ο Ντελάλης από ότι βλέπω ανέλαβε τα τοπικά θέματα και κάποιοι ανέλαβαν την ακροδεξιά καθοδήγηση της σελίδας.

Τα ψέμματα όμως έχουν κοντά ποδάρια

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Η΄ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
ΕΙΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....
....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
(Αναρτήθηκε στο troktiko)

Η ελληνική σημαία δεν αποτελεί μέρος της στολής όμως, αποτελεί συχνά σημάδι των ακροδεξιών που υπάρχουν στην Αστυνομία.
Για αυτό τους ενδιαφέρει τόσο.

Επιστρέφω λοιπόν τον χαρακτηρισμό "ανοησίες" σε αυτόν που ανάρτησε αυτήν την είδηση ενώ βάζω και την υπόλοιπη ανάρτηση της πηγής της έμπνευσής του, που ντράπηκε να αναρτήσει δίνοντας όμως το λίνκ για να ψαρέψει κόσμο στην φασιστοπαρέα του.

"Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης στοχοποιεί ευθέως πλέον τους αστυνομικούς, και τους καθιστά ...έρμαια στις εγκληματικές ορέξεις του κάθε ξυπόλητου ..."φέρματος", αφού αυτά τα προστατευόμενα εκ της πράσινης και κόκκινης ανάπτυξης ρετάλια, θα έχουν πλέον την δυνατότητα να συκοφαντούν, να αναφέρουν ή και να εγκαλούν κατά περίπτωση, όποιον αστυνομικό δεν θα τους κάθεται καλά στο ...μάτι."

Ρε ντελάλη τι τους θες τους καρακραγμένους φασίστες στην σελίδα σου για πλουραλισμό, ή για καθοδήγηση;
Δεν σου αξίζει εσύ να κάνεις τον κόπο και αυτοί θα κάνουν την δουλίτσα τους εις βάρος σου.

ονομα είπε...

Φίλε από το iteanet to blog είναι ανοιχτό σε όλες τις απόψεις.

Μπορείτε να συζητάτε ελεύθερα ότι θέλετε αρκεί να μη θίγονται προσωπικά δεδομένα και να μην υπάρχουν υβριστικοί χαρακτηρισμοί.

Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο blog των Αραχωβιτών.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε-η απο το iteanet μην αδικεις τον ntelali... Το λεω αυτο γιατι νομιζω οτι ειναι ενα βαθεια δημοκρατικο και ελευθερο ατομο.Πιστευω οτι το blog που εχει, ειναι ενα μεγαλο σπιτι που μεσα μπορουν να μπουν και να χωρεσουν ολοι.... Εχω και εγω την ιδια γνωμη με σενα για το φιλο μας που εχει κανει τη δημοσιευση.... ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ,ΟΜΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ενας ειναι οτι δεν θελουμε να γινουμε ιδιοι και ο δευτερος ειναι οτι οσο μιλανε τοσο αποκαλειπτοντε και βλεπουν ολοι οτι το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του δηθεν ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΕΛΛΗΝΑΡΑ ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ..... Ας μην ξεχναμε τι εχουν κανει ολοι αυτοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ σ'αυτη την κακομοιρη την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ολα τα προηγουμενα χρονια.....

Top