αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Υπερήφανη η πρωθυπουργάρα μας, ως γουρούνι... Geoffrey go home...

Η πρωθυπουργάρα μας είναι υπερήφανη ως γουρούνι...
Αυτός που δεν μπορεί να βάλει δυο ελληνικές λέξεις, τη μια κοντά στην άλλη, είναι υπερήφανος για την "πατρίδα" του... Αλλά ποιά πατρίδα? Geoffrey go home...

8 σχόλια:

CCBCO είπε...

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία...
διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
Μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του κ. Αντωνίου, υπογράφοντας ΤΩΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ, ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. !!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

http://www.gopetition.com/petition/35993.html

ονομα είπε...

Φίλε CCBCO σε ευχαριστώ.

Ωραίο και το σύνθημα που διάβασα σε μια εφημερίδα: ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ!!!

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Είναι οργισμένη γενιά οι νέοι. Οργισμένη γιατί, όπως λένε πολλοί νεολαίοι, αναγκάζεται να έρχεται αντιμέτωπη με κακουχίες και προβλήματα προσαρμογής για τα οποία δεν έφταιξε αυτή. Σκέψεις για το αύριο, ιδέες, ανησυχίες, αγωνίες, προβληματισμοί περνούν σαν… σφαίρες από το μυαλό τους. Και τους χτυπούν στο χειρότερο σημείο: Το μέλλον τους… Το αβέβαιο μέλλον που κανείς τους δεν ξέρει πώς θα είναι.
Είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για τα όνειρά τους. Σε κάθε πορεία βγαίνουν για να διαδηλώσουν. Ειρηνικά οι περισσότεροι. Όμως, ξέρουν ότι ανάμεσά τους θα μπουν κάποιοι προβοκάτορες. Κάποιοι που θα βγουν να τα… σπάσουν για να αμαυρώσουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις τους.
Στα χέρια τους κρατούν το μαλόξ και χειρουργικές μάσκες. Τα μάτια τους όταν πέσουν τα πρώτα δακρυγόνα (σύνηθες πλέον φαινόμενο στις πορείες) γίνονται κάτασπρα από την ειδική κρέμα που τους προστατεύει. Όσοι δεν είναι εφοδιασμένοι με αυτήν, βήχουν, δακρύζουν. Κλαίνε από τα χημικά. Ζητούν από τους γύρω τους λίγη για να προστατευτούν.
Αυτή είναι η νέα γενιά. Μία γενιά που αντιτίθεται στα κατεστημένα της εποχής αλλά ανταπόκριση δεν βρίσκει, όπως λέει. Ωστόσο, δεν το βάζει ποτέ κάτω. Και αγωνίζεται ακόμη κι όταν γνωρίζει ότι στις πορείες θα γίνουν επεισόδια. Θα υπάρξουν τραυματισμοί. Λιποθυμίες. Δακρυγόνα στην ατμόσφαιρα. Φωτιές σε κάδους που φλέγονται από τις μολότοφ που έχουν πέσει. Πέτρες και ξύλα παντού.
Μία γενιά που έμαθε με τον χειρότερο τρόπο τι θα πει μαλόξ.

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Ντελάλη είμαστε ίσως ο μόνος λαός που αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες τους πέρνουμε με τις Πετρούλες...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΣ είπε...

Γουρουνι - κανονικο, αθωο και τραγανο - εισαι ΕΣΥ Ντελαλη με αυτα που γραφεις για τον Πρωθυπουργο. Μεχριτωρσ σε ελεγα κρθπτοδεξιο. Ομως εισαι καραδεξιος. Ασχετα αν στη Λακκα- ξερεις εδ=συ - το παιζεις - οταν ερχεσαι Αραχωβα - δηθεν αρισρερουλης. Αρχ --λης εισαι!

ονομα είπε...

Να'σαι καλά ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕ, σε ευχαριστώ.

Ντελάλης

Στραβων είπε...

Ντελάλη άντε μετά, με τα μυαλά που κουβαλάνε οι υποψήφιοι λογοκριμένοι, ν' αλλάξει η κατάσταση σ' αυτή τη χώρα.

Έδω γίνονται πράγματα απίστευτα και πρωτόγνωρα ειδικά με το εργασιακό, γινόμαστε Βουλγαρία, Αλβανία, Πακιστάν, Σκόπια, Αφρική και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..

Έρχεται ο κάθε καραγκιόζης Ευρωπαίος "σωτήρας" και μας ξεφτιλίζει λέγοντας πως χάνει ποδοσφαρικές προπονήσεις για να κάτσει ν' ασχοληθεί με μας..

Κι ο καήμος και το άγχος αυτού του τύπου είναι αν είσαι δεξιός ή αριστερός.. και αν λιδωρείς τον GAP..

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ονομα είπε...

Φίλε Στράβων σε ευχαριστώ. Έχεις δίκιο. Καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Έτσι κι εμείς σαν χώρα. Αυτούς ψηφίσαμε, αυτούς αξίζουμε. Καλά να μας κάνουν.

Του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΥ του δείχνουνε το δάσος και αυτός κοιτάει το δάχτυλο. Δεξιοί κι αριστεροί και αηδίες...
Ρε φίλε ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕ, ακόμη και σαν ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΣ απέτυχες. Το σχόλιο σου δεν λογοκρίθηκε, δημοσιεύθηκε κανονικά. Δε με νοιάζει αν είσαι αριστερός ή δεξιός, το ίδιο μου κάνει. Ξύπνα και βάλε το μυαλό σου στο On γιατί σε περιμένουν μαύρες μέρες.

Ντελάλης

Top