αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Εικονική περιήγηση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Ο αναγνώστης lou xiro πάντα στέλνει κάτι ωραίο για δημοσίευση. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, στέλνοντας ένα link από το οποίο μπορεί κανείς να περιηγηθεί εικονικά σε διάφορες περιοχές του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Η εφαρμογή προσφέρεται από το ski.gr, μια ηλεκτρονική πύλη για τους λάτρεις του σκι. Όσοι διαβάζουν το blog από κινητές συσκευές θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή flash player.

Οδηγίες: περιμένετε να φορτώσει η εφαρμογή και κάντε κλικ στις οδηγίες ώστε να εξαφανιστούν. Στη συνέχεια...

...κάντε κλικ στην πυξίδα για να εξαφανιστεί ο χάρτης ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Αν θέλετε να επαναφέρετε το χάρτη ώστε να πάτε σε άλλη περιοχή (Φτερόλακκα κτλ.) πιέστε ξανά κλικ στην πυξίδα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μπράβο σε αυτούς που το δημιούργησαν...Ευχαριστώ πολύ τον lou xiro για την -ακόμη μια φορά- πολύ ωραία δημοσίευσή του.

Δείτε σε πλήρη οθόνη την εικονική περιήγηση εδώ.
Top