αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Θηλυκός καρχαρίας συντροφεύει τον ψαρά που τον απελευθέρωσε

Μία απίστευτη ιστορίας αγάπης κόντρα στους νόμους της φύσης έφερε στο φως γαλλικό περιοδικό. Ένας θηλυκός καρχαρίας αναζητά τη στοργή και το χάδι του ψαρά, που τον έσωσε.

Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του. Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια.

«Eδώ και δύο χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου. Με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», δηλώνει ο Pointer.

Κάθε φορά, που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, ο λευκός καρχαρίας, πλησιάζει και γυρίζει έτσι ώστε ο ψαράς να μπορεί να τον χαϊδέψει στην κοιλιά ή στο λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά.

Από parnassos.co.nr (Το Βήμα)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.hoax-slayer.com/shark-love-hoax.shtml

Στραβων είπε...

Για να το φέρουμε στα δικά μας δεδομένα, είναι δηλαδή σαν να έσωζε κάποιος τσοπάνος ένα λύκο απ' το δόκανο κι όποτε έβγαζε το κοπάδι για βοσκή, ο λύκος να έτρεχε για χάδια. Χαχαχα, απίστευτα πράγματα.

ονομα είπε...

Ακριβώς έτσι Στράβων. Και να σκορπάγανε τα πράματα αριστερά και δεξιά... Άντε μετά να τα πιάσεις.

Ντελάλης

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

εγώ νομίζω μάγκες ότι ο ψαράς την γλύτωσε και τον συμπάθησε ο καρχαρίας γιατί ήτανε θηλυκός.... διαφορετικά άμα ο καρχαρίας ήτανε αρσενικός θα τον έγραφε στα παπάρια του και θα τον έτρωγε.... χαχαχαχαχαχαχαχα the end!!!!!!!!!!

ονομα είπε...

ΜΕΛΙΓΑΛΑ λες? Χα χα χα χα...

Καλημέρα.

Ντελάλης

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουνα στην θέση του Αυστραλού θα το διασκέδαζα για τα καλά ! θα έφτιαχνα το σπίτι μου σε ένα νησάκι εκεί κοντά ! Και άσε μετά όποιος θέλει ας μου φέρει το ετακ, την περαίωση,τις τράπεζες και όλα τα σχετικά , με τον καρχαρία να γυρίζει γύρω γύρω σαν το χρυσόψαρο ! χαχαχαχαχαχαχα ας κάνουμε και λίγο χιούμορ γιατί χανόμαστε συντρόφιαααααα
καλημέρα !

Top