αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ληστεία σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας των Άσπρων Σπιτιών

Αυτή τη φορά σειρά είχε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας.

Συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους οι "ληστές των ΑΤΜ". Στις 2 τα ξημερώματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και τις προηγούμενες φορές, δηλ. κόβοντας με τροχό το πίσω μέρος του ΑΤΜ πήραν τις κασέτες που περιήχαν 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα αν και έχει προσπαθήσει πάρα πολύ δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει, αφού οι δράστες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κινούνται σε μεγάλη ακτίνα σε όλη την περιφέρεια της Στερεάς και επιλέγουν απομονωμένα ΑΤΜ για να χτυπήσουν, έχοντας οργανώσει καλά κάθε φορά την επιχείρηση.

Από lamiareport.gr

8 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ....

ονομα είπε...

Φίλε "Ρ" σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της ληστείας στο ΑΤΜ των Άσπρων Σπιτιών.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ποια αστυνομία??? δεν τους εχουμε δει να κάνουν κανά περίπολο..

Ανώνυμος είπε...

Tι περιπολο να κανουν; Αν πεσουν πανω στους ληστες και τους πυροβολησουν-σκοτωσουν θα πανε φυλακη. Αν διστασουν να πυροβολησουν θα τους σκοτωσουν οι ληστες. Για συλληψη ουτε λογος να γινεται. Οποτε καθονται στο γραφειακι τους και καθε μηνα παιρνουν τον αστρονομικα υψηλο μισθο τους (κανα χιλιαρικο) που οι ανικανοι-επικινδυνοι πολιτικοι μας θελουν να μειωσουν κι αλλο...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ????ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ? ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ 3.000€!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως αγαπητε μου φιλε επιμενω οτι για τον μισθο που παιρνουν οι αστυνομικοι κανουν πολυ καλα τη γραφειοκρατικη δουλεια τους. Δηλαδη την εκδοση αδειων κυνηγετικων οπλων, την εκδοση ταυτοτητων και την συνταξη μηνυσεων αν π.χ. τα γιδια μου μπουν και φανε τις ελιες του γειτονα μου ή αν ο γειτονας, μου παρει δυο πιθαμες απο το κτημα μου. Παντως σιγουρα δεν φταινε για ολα οι αλλοι, φταιμε κι εμεις που εκλεγουμε ανικανους μεσα στη βουλη. Ανικανους που εφεραν νομοσχεδιο με το οποιο επιτρεπεται η οπλοκατοχη και η οπλοφορια στον αστυνομικο αλλα απαγορευεται η οπλοχρησια!! Πηγαινε λοιπον εσυ φιλε ελευθερε επαγγελματια να πιασεις τους ληστες των ΑΤΜ (αφου πρωτα εκπαιδευτεις καλα) και μην ζητησεις μισθο. Απλα προσφερε στο κοινωνικο συνολο... Ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις περιφημα!!

ο κακος μπατσος είπε...

Για ρωτα ρε Ντελαλη να μαθεις τι εγινε στον Κουρο Λειβαδιας με το περιπολικο που περιμενε τους κλεφτες. Τι εκαναν - ή δεν εκαναν...- μολις τους ειδαν. Και τι εντολες ειχαν; Μηπως να ριξουν στα λαστιχα; Γιατι δεν εριξαν; Τι επαθε το ...καρουμπαλο τους και αρχισε να ...φωτιζει σαν σβουρα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤE ANVNYME ''Κι ομως αγαπητε μου φιλε επιμενω οτι για τον μισθο που παιρνουν οι αστυνομικοι '' , ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙA ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ??
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ??ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤOΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Top