αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αναγγελία περιοδείας Χειμάρα στη Βοιωτία

Στη Λιβαδειά και σε Δήμους της Βοιωτίας θα περιοδεύσει ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το διήμερο 21 – 22 Οκτωβρίου 2010, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Βοιωτία του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Χειμάρας ξεκινά το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου με επίσκεψη στον Όσιο Λουκά στις 10.30, ενώ στις 12.30 θα επισκεφθεί την εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ» όπου θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων και τη Διεύθυνση της επιχείρησης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρεθεί στην Αντίκυρα, το Δίστομο, το Στείρι, και το Κυριάκι.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο κ. Χειμάρας θα συναντηθεί στις 09.30 με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Γ.Ν. Λιβαδειάς, στις 10.30 με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, στις 11.30 θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς της Λιβαδειάς (Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Τεχνικό Επιμελητήριο) ενώ στις 13:00 θα επισκεφθεί την Εστία Μητέρας.

Στόχος του κ. Χειμάρα είναι να συναντηθεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών, να απευθυνθεί άμεσα στους πολίτες, να τους μιλήσει για το πρόγραμμά του και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους σχετικά με τα σχέδιά του για τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αράχωβα δεν θα έρθει? Τι γίνεται μας έχει δεδομένους?

Ανώνυμος είπε...

Ήταν να έρθει ΑΡΆΧΩΒΑ αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεις 3 πούλμαν με Αραχωβίτες θα βρίσκονται αύριο στο Πολεμικό Μουσείο. Η σκέψη ήταν να αρχίσει την περιοδία του από την Αράχωβα της καρδιάς μας.
Γ. Καράμπελας

Γ.Κ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΕΙ 4000 ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 3700 ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
Γ.Κ

Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ......... ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΛΕΙ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ..

123 είπε...

μια μονο ερωτηση.τι δουλεια κανετε κυριε καραμπελα

Top