αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συγνώμη ρε παιδιά, μήπως είμαι από άλλον πλανήτη?

Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντός μας από τους άρχοντες του τόπου.

Αυτά εδώ
(στις παρακάτω φωτογραφίες) είναι τα απομεινάρια μιας αποτυχημένης προσπάθειας του Δήμου μας για να βρεί νερό.



Συγνώμη ρε παιδιά, μήπως είμαι από άλλον πλανήτη; Αφού η προσπάθεια επιτυχώς ή ανεπιτυχώς τελείωσε, αυτά όλα δεν έπρεπε να μαζευτούν??

Αναγνώστης

10 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ... ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Μ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Που'σαι δημαρχε με τα συνεδριακα κεντρα???????????
Εδω τι γινεται???????

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Στράβων είπε...

Δημόσια διαπόμπευση τους πρέπει. Και πρώτος απ' όλους ο υπεύθυνος και μετά τα μαστόρια.

Τριτο Ματι είπε...

Φιλε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ..... Σε ποια περιοχη ειναι, για να μαθουμε ποιος ειναι ο εργολαβος και ο υπευθυνος του Δημου, ωστε να αρχισουν σιγα-σιγα ολα αυτα να εχουν και ενα ονοματεπωνυμο..... Οχι οτι θα γινει κατι, αλλα ετσι για το γαμωτο της ιστοριας.....

Ανώνυμος είπε...

Βρισκεται στο Λιβαδι στην περιοχή φτελιες, εκεί που είναι η άλλη γεώτρηση λίγο πιο πέρα.
Είναι και κάποια Σπιτια που τα ονομάζουν ξεφωτο νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Στο λιβάδι δεν το βλέπει και κανένας.
Εδώ διπλά στην εκκλησία του Ευαγγελιστή έπεσε ένας τοίχος με αποτέλεσμα τα φώτα που φωτίζουν το ρόλοι να είναι στον αέρα και να κρέμονται από τα καλώδια για τουλάχιστον 3 μήνες.
Δεν συζητάω το πόσο επικίνδυνο ήταν να σκοτωθεί κάποιος διερχόμενος αν σκαβόντουσαν αλλά συζητάω την αποκατάσταση.
Απλώς μετατεθήκαν σε νέα θέση τα φώτα και όλα τα υπόλοιπα μπάζα από τον τοίχο (ο όποιος και δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη), καλώδια που περίσσεψαν ,ακόμη και ο παλαιός στύλος με την βάση του που στήριζε τα φώτα πετάχτηκαν στο διπλανό χωράφι.
Απορώ με την ανοχή των ανθρώπων που έχουν το χωράφι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Αμα τους ριξεις κανενα χαρτζιληκι να δεις για ποτε τα μαζευουν.Μπροστα στα σπιτια τον επωνημων γιατι δεν υπαρχει τιποτα γιατι απο εκει τα εχουν παρει καλα.
Ανωνυμε να πας και στην Πανια να δεις σκουπιδια στο αντλιοστασιο.
Αν ειναι ετσι απ εξω ? η δεξαμενες πως θα ειναι μεσα απο τις οποιες πινουμε νερο?

Χαρης είπε...

Σημερα ανεβηκα με το αυτοκινητο μου μεχρι το σημειο που εχει γινει η γεωτρηση... Δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι δειχνουν οι φωτογραφιες... Σε ακτινα περιπου 20 μετρων γυρω απο την γεωτρηση, υπαρχουν ναυλον, κονσερβες, κουτια αναψυκτικων, χαρτοκυβωτια, καλωδια πεταμενα, σωληνες, μπουκαλια νερου, ποτηρια καφεδων και διαφορα αλλα απομειναρια της παρουσιας του πολιτισμου και του ανθρωπινου στοιχειου... Επισης ολα αυτα υπαρχουν και γυρω απο τα αντλιοστασια που εχουν κατασκευαστει... Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, οπως φαινετε πανω στα κουτια που εχουν ερθει τα υλικα, ειναι Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ... Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ονομαζεται ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ειναι απο το Αργος... Ακομη υπαρχουν καποιες αντλιες πεταμενες κατω (δεν γνωριζω για ποιο λογο) οι οποιες ειναι πληρωμενες απο ολους εμας και μαλλον θα χαθουν γιατι καποιος θα περασει και θα τις παρει... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (αν του εχει μεινει ακομη λιγη τσιπα πανω του) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χαρη όπως θα κατάλαβες πολύ καλά , εχασες τον χρόνο σου πηγαίνοντας να δεις όλα αυτά τα αίσχη , μετά εψαξες να βρεις τον εργολάβο ο οποίος με τα λεγόμενα σου τα έχει αφήσει ακόμη χειρότερα απ´οτι φαινεται στις φωτογραφίες και για μένα αυτός θέλει κρεμασμα,(εξαλου κρεμαλες έχουμε στο χωριό)και το αποτέλεσμα θα είναι το γνωστό: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Πάντως να ´σαι καλά ΕΣΥ και ο αναγνώστης που ασχοληθηκατε με το θέμα.

Top