αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Παρνασσό

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ εύχεται σε όλους καλή χρονιά. Το εναρκτήριο μήνυμα μας είναι σύντομο, ακολουθώντας με συνέπεια τη φιλοσοφία μας, «λίγα λόγια πολλή δουλειά».

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Έχουμε βάλει γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα συνεχίσουμε να κτίζουμε τη πρόοδο του σωματείου μας. Περάσαμε μέσα από δύσκολες περιόδους. Διδασκόμαστε από τις εμπειρίες και τα λάθη μας. Τώρα νιώθουμε σοφότεροι και πιο δυνατοί. Τώρα ξέρουμε καλύτερα και πώς να περάσουμε τα εμπόδια και πώς να διαχειριστούμε τις πολλές δυνατότητες μας. Παραμένουμε ωστόσο προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Γνωρίζουμε ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά κτίζονται. Ξέρουμε ότι την αξία μας θα πρέπει να την αποδείξουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ανεξάρτητα του ότι, για κάποιο χρονικό διάστημα, με βάση τα στατιστικά της ομάδας, δημιουργήθηκαν κάποιες υπέρμετρες προσδοκίες.

Ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ είναι εδώ, με ισχυρούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές - αθλητές. Με ένα προπονητή με σημαντικές εμπειρίες και φιλόδοξους στόχους. Όλοι τυγχάνουν της απόλυτης στήριξης της διοίκησης και του κόσμου μας. Με τη σειρά μας απαιτούμε, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκριθούν στο έπακρο σ΄ ότι αφορά τις υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Αναμένουμε πως ο κάθε ποδοσφαιριστής, με πειθαρχεία και συνέπεια θα δώσει το καλύτερο του εαυτό για την ομάδα μας και τον κόσμο της.

Αναμένουμε τη συμπαράσταση των Αραχωβιτών και υγειά σκεπτόμενων φιλάθλων μας. Αναμένουμε από τον κόσμο μας, να μας υποστηρίζει θερμά, με παλμό και ενθουσιασμό κάθε αγωνιστική. Πάντα όμως με συμπεριφορά που αρμόζει στις αρχές του Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Υποσχόμαστε μόνο, ότι θα δουλεύουμε σκληρά για να είναι η ομάδα μας ισχυρή, ανταγωνιστική και αποτελεσματική σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ένας Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ αντάξιος της ιστορίας του. Με σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών της ομάδας και με τη συμπαράσταση και στήριξη του υπέροχου κόσμου μας, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Με τιμή Το Δ.Σ.

Υ.Γ.
Το Σάββατο 11-09-2010 ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ αντιμετωπίζει για την Α’ Φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ την ομάδα του ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ στο γήπεδο ΑΡΑΧΩΒΑΣ στις 16.00’.

Φίλαθλοι όλοι στο γήπεδο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Καλη ποδοσφαιρικη χρονια με υγεια και πολλες επιτυχιες.Σας ευχομαι να εχετε δυναμη και κουραγιο για να συνεχισετε το εργο σας προσεξτε ομως γιατι απο οτι ακουω καποιοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν την προσπαθεια σας και να κερδοσκοπησουν
εις βαρος της ομαδας μας.Τελικα κυριε ΛΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ?πρεπει συνεχεια να του δημιουργεις προβληματα?δεν εχεις καθολου σεβασμο απεναντι σε ανθρωπους που ματωσαν οικονομικα για να παιζεις εσυ μπαλλα? αυτο θελεις να μαθεις στα παιδια τωρα να μη σεβονται τιποτα και οτι κανουν να το κανουν μονο για τα λεφτα ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευχές για επιτυχίες στη νέα σαιζόν. Καλό κουράγιο στο Δ.Σ. Εμείς οι απόδημοι είμαστε νοερά σε κάθε αγώνα μαζί σας.

Top