αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κ. Αθανασίος Πανουργιάς υποψήφιος Δήμαρχος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αθανασίου Πανουργιά για το αξίωμα του Δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Είχα την τιμή, επί σχεδόν τέσσερα (4) χρόνια, από τη θέση του Δημάρχου να υπηρετήσω το Δήμο Διστόμου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε αυτό το διάστημα, συνεργάστηκα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και αξιοποιήσαμε εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια, με διαφάνεια και υπευθυνότητα προσπαθώντας να μη χάσουμε ούτε ένα ευρώ από τους διαθέσιμους πόρους και με στόχο την ανάπτυξη του τόπου για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ιδεολογικής τοποθέτησης. Όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες τους τίμησα, όπως με τίμησαν και αυτοί και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά δημόσια. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και εσάς ειλικρινά για την έμπρακτη στήριξη και τη δύναμη που μου δώσατε κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε.

Στη διάρκεια της θητείας μου...

...σταθερός μας γνώμονας ήταν αφ’ ενός η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πολίτη, μέσα από μια χρηστή διοίκηση και αφ’ ετέρου η αισθητική αναβάθμιση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου, η διαφάνεια στις συναλλαγές, τα αξιοκρατικά κριτήρια στην επιλογή προσώπων αλλά και η σύγκρουση όσες φορές υπήρξε αναγκαία, πιστεύω ότι συνέβαλαν ώστε σε μεγάλο βαθμό ο στόχος να επιτευχθεί.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, και με την ελπίδα να είμαι χρήσιμος για τον τόπο, που θα ήθελα να συνεχίζω να τον υπηρετώ με ανιδιοτελή προσφορά και συνέπεια, σας ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να δηλώσω παρών για το αξίωμα του δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι γνωστά σε όλους όχι μόνο το ενδιαφέρον μου και ο προσανατολισμός μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και η άποψή μου για το σχέδιο «Καλλικράτης». Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά την ψήφιση του σχεδίου αυτού καλείται να παίξει ένα αναβαθμισμένο ρόλο στη δημόσια διοίκηση. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ πρόκληση, αφού οι δυνατότητες που παρέχει στις τοπικές κοινωνίες να διαχειριστούν μόνες τους τα θέματα που τις αφορούν, να σχεδιάσουν τις υποδομές που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή και από σχέδιο και λόγια να γίνουν έργα και πράξη, προκειμένου να αναπτυχθεί ο τόπος, είναι πάρα πολλές.

Στην προσπάθεια όλων μας να εφαρμόσουμε τον «Καλλικράτη» είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που θα αφορούν στην κατανομή του προσωπικού, στις νέες αρμοδιότητες, στην οργάνωση των υπηρεσιών του νέου διευρυμένου δήμου.

Το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι, ο νέος Δήμος που προέκυψε να προσφέρει εξίσου καλές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του, είτε αυτοί βρίσκονται στο πιο κεντρικό είτε στο πιο απομακρυσμένο σημείο, και να δώσει προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Για να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό όμως, χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα άξιους ανθρώπους που θα δουλέψουν σκληρά. Αυτό θα είναι και το πρώτο κριτήριο για την επιλογή των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό μας: η όρεξη για σκληρή δουλειά. Η όρεξη αυτή θα είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανθρώπων του συνδυασμού μας. Οι αυριανοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του τόπου μας δεν θα φοβούνται τη σκληρή δουλειά, θα έχουν αντοχές και θα ξέρουν να δουλεύουν μεθοδικά, να προχωρούν βήμα-βήμα, να τελειώνουν μια δουλειά πριν καταπιαστούν με την επόμενη, να βάζουν προτεραιότητες και να τις ιεραρχούν ρεαλιστικά.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ανθρώπους που θα μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα σε μια σφιχτοδεμένη ομάδα. Θέλουμε ανθρώπους που θα έχουν μάθει να συνεργάζονται και να αποδίδουν κάτω από πίεση. Και ταυτόχρονα, θέλουμε ανθρώπους που θα μπορούν να αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες, αλλά και το κόστος που αυτές συνεπάγονται, για την πραγματοποίηση ενός στόχου.

Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας για να γίνει το όνειρό μας πράξη, μέχρι να κλείσει η κάλπη στις 7 Νοεμβρίου, με ευπρέπεια, τόσο μεταξύ μας όσο και απέναντι στους αντιπάλους μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα του τόπου. Ο συνδυασμός μας δεν θα έχει κομματική ταυτότητα. Πιστεύω ακράδαντα, και το έχω δηλώσει πολλές φορές, ότι για μένα ο δήμος πρέπει να είναι πέρα και πάνω από την οποιαδήποτε κομματική, ιδεολογική ή τοπικιστική αντιπαράθεση. Η διάθεση για προσφορά δεν έχει ιδεολογική προέλευση. Η όρεξη για δουλειά δεν έχει τοπικιστική σφραγίδα. Και εγώ έχω και διάθεση για προσφορά και όρεξη για δουλειά…. Άλλωστε το έχω αποδείξει εμπράκτως.

Με εκτίμηση,
Α. Πανουργιάς
Δήμαρχος Διστόμου

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το άρθρο του viotia.blogspot.com
σε φωτογραφίζει και σε χαρακτηρίζει απόλυτα κύριε Αθανάσιε Πανουργιά .

Αξίζει να το διαβάσεις, να μάθεις,να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να ρίξεις ένα φτύσιμο (ροχάλα) σαυτό που βλέπεις....

Oχι στους ψεύτες!

http://viotia.blogspot.com/2010/09/o.html

Αγανακτισμένος και θυμωμένος.....

ANALYTHS είπε...

ε ρε γλέντια.. στον β' γύρο τώρα ποιος πάει?
γιατί βλέπω τον Πανουργιά να κάνει ''πάρτυ'' στο Δίστομο-Στείρι.
δεν ξέρω την Αντίκυρα,και υποθέτω πως στην Αράχωβα ο Πατσαντάρας έχει προβάδισμα, όμως θα έχει τουλάχιστον 600-700 χαμένα προς Βαγγελιώ και καμμιά 150 προς ΚΚΕ..
Απλά μαθηματικά..έγιναν ντέρμπι οι εκλογές.

διστομίτης είπε...

ελα δήμαρχε..παμε γερά για 1400 μεσα στο δίστομο.. ,
και φύγαμε για...2ο γύρο..

Ανώνυμος είπε...

Η μοναδική δυνατότητα για να κατεβεί ο Πανουργιάς για Δήμαρχος, εξαρτάτε από την διάθεση της Αράχωβας να του παραχωρήσει …..συμβούλους. Άραγε υπάρχει η πιθανότητα να βρει δέκα (10) τουλάχιστον συμβούλους από την Αράχωβα; Χλωμό!!!! Έως απίθανο!!!! Εκτός και αν …….. στέψει ….για σύμβουλό του ακόμα και τον ….. «Πήναινε». Άραγε ……. ου …….Θόδουρους θα τουν ακολουθή’ς ;

Ανώνυμος είπε...

παρτυ στο διστομο-στειρι ο πανουργιας;μαλλον ζεις αλλου φιλε!!!

Αντικυραίος είπε...

Τώρα που πλησιάζει ο τρύγος στο Δίστομο, καλά κρασιά κε Πανουργιά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τα μέτρησες τα "κουκιά" σου Θανάση?? Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια, τόσο για εσένα, όσο και για τους 'μουτζαχεντίν' συμβούλους σου. Αλήθεια θα φροντίσεις εγκαίρως να τους αποδεσμεύσεις τους ταλαίπωρους ή θα πάει το καράβι αύτανδρο?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στο πάρτυ του Διστόμου γελάμε ή παρακάτω? Θα είναι ευτυχία για το Πανουργιά αν καταφέρει να πάρει τους δεξιούς του Διστόμου και τους μισούς από Στείρι, Παραλία. Για το ΠΑΣΟΚ Διστόμου ούτε κουβέντα θα δείτε και τις σχετικές ανακοινώσεις. Άρα Θανάση ...., ξεκινάμε για να χάσουμε? Που πάμε?

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε παιδιά εσεις τους 10 που θα τους βρείτε στο δίστομο??
η είστε τόσο ανημερωτοι που δεν ξερετε πως ο συνδυασμός κλείνει και με 3 στην ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΑΝ ΣΤΑ 2/3 των υπολοίπων ''περιφερειών'' είσαι κομπλέ???
και με 3 ετεροδημότες κλείνεις συνδυασμό..
θα δούμε τωρα ποιος θα παει 2ο γύρο και ποιος έχει δυναμική.
καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου έχεις δίκιο για τους 3 αλλά μην ξεχνάς το συντριπτικό πλεονέκτημα των άλλων να κατεβάσουν 10 στο Στείρι και Παραλία Διστόμου. Αν, λέω αν, χάσεις θα βρεθείς να έχεις στο Συμβούλιο 1 απο τους 27 συμβούλους, που είναι πολύ μεγάλο κακό για το μέλλον αυτού του Δήμου. Γιαυτό ξεχάστε τις τοπικιστικές κορώνες και αφήστε, χωρίς πιέσεις, όλα τα λουλούδια να ανθίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν χρειάζεται να βρούμε συμβούλους από το Δίστομο ( μια και είσαστε ξεροκέφαλοι) γιατί απλά θα βρούμε από το Στείρι ( που έχει μυαλό) και από τα άσπρα Σπίτια (που επίσης κοιτάνε το συμφέρον τους)
Χαίρετε.

Ανώνυμος είπε...

Είστε όπωε ισχυρίζεστε ο ορισμός της διαφάνειας κύριε 'Πανουργία' γιατί δεν βγάζετε όλους τους διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις στη δημοσιότητα? Γιατί δεν έχετε δημοσιοποήσει καμία φορά επί 4 έτη αναλυτικά όλους τους οικονομικούς απολογισμούς σας με τα αντίστοιχα πάντα δικαιολογητικά?
Δεν λέτε και σε μας με ποιους και πως ήρθατε σε ρήξη προκειμένου υπερασπίσετε τα συμφέροντα των πολιτών?
Δεν είναι λίγο έως πάρα πολύ εγωϊστικό να μας λέτε ο ίδιος ότι έχετε δουλέψει (ποιους?) για το δήμο και να μην αφήνετε τους πολίτες να το κρίνουν?
Δεν μας αναφέρετε με ποιους τρόπους προωθήσατε και προωθείτε την ανάπτυξη (θέσεις εργασίας, κίνητρα για νέες επιχειρήσεις, μελέτες κλπ.)?
Αλήθεια, από πότε αποποιηθήκατε την κομματική σας ταυτότητα? Θέλετε να μας πείτε δηλ. πως δεν είστε εγεγραμμένος σε κανένα κόμμα?
Ή μήπως θα είστε ο μοναδικός με κομματική ταυτότητα που ταυτόχρονα δεν θα διστάζει να έρθει σε ρήξη με τις 'γραμμές' του κόμματος?
ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, εσύ που λες ότι ο Πανουργιάς θέλει στην Αράχωβα τρείς συμβούλους λες β ….ες. Διάβασε το άρθρο 19 παραγ.2 α, β, γ, δ του νομοσχεδίου 3852/2010 και μετά τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

οκ ψηλέ θα το διαβάσω..
εχετε σκεφτεί να κατεβάσει αλβανους κάποιος ??και αλβανό αντιδήμαρχο ανώνυμε που είμαστε ξεροκέφαλοι θα σ' αρεσε να έχεις??

Ανώνυμος είπε...

ρε Πανουργ(ο)ιά..με ποιόν ήρθες σε σύγκρουση?? τα άσφαλτα... τα
ξέχασες???
οι διστομίτες τα λένε αυτά στα καφενεία..

Ανώνυμος είπε...

Πανουργιά : απο το ΣΤΕΙΡΙ θα πάρεις το ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ το ΜΑΚΡΥΤΕΡΕΕΕΕΝ! (ατάκα απο ΕΛΛΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. Επιθεώρηση που παρουσιάστηκε στο Στείρι).

Ανώνυμος είπε...

Πανουργιά απο το Στείρι ψήφο θέλεις;
Ψήφο θέλεις;
Εεεεε;; ψήφο;;;
Ε τότε, θα πάρεις το ΤΡΊΤΟ ράϊχ το ΜΑΚΡΎΤΕΡΕΕΕΕΝ!(ατάκα απο ΕΛΛΆΣ ΠΆΜΕ ΛΟΥΚΈΤΟ. Που παρουσιάστηκε στο Στείρι)

Αγανακτισμένος είπε...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 1.785.000

Στοιχεία καταχωρισμένα στο ΟΠΣ μέχρι 05-02-2009

http://www3.mnec.gr/ergorama/greece_map/Data/Biotia.htm

Αμάρτησα για το παιδί μου κύριε τ...τα

Αγανακτισμένος είπε...

Για τον ασφαλτά....

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 100.000

http://www.ops.gr/Ergorama/fileUploads/PROODOS%20PROGRAMMATWN/kps/entagmena/continental.htm

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ), ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ 'ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΣ'.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΙΕ ΘΑΝΑΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 'ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΣ' ΑΛΛΑ 'ΕΠΤΑ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΣ', ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 'ΟΛΥΜΠΟΣ'(Επταπολις). ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ:'ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑ...Ι'(ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΣΚΕΤΣ 'ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ' ΤΗς ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ 'ΕΛΛΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ')

Ανώνυμος είπε...

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=43389&Itemid=306

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΣ, ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 'ΕΠΙΤΙΜΟΥ' ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ : 'Ποιος θα θυμάται τη Μακεδονία σε δέκα χρόνια;....' ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 'Σιγά μη θυμούνται έπειτα από 4 χρόνια τι πρέσβευα τότε...παιχνίδι να γίνεται!!!'

Αγανακτισμένος είπε...

Αυτά γράφει ο παρακάτω σύνδεσμος.{ αντιγραφή και επικόλληση)

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=43389&Itemid=306

Ανακοίνωση υποψηφίων Δήμων που η Νέα Δημοκρατία στηρίζει.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 25 Αυγούστου 2006

Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει υποψηφίους Δήμων που η Νέα Δημοκρατία στηρίζει.

Υποστηρίζουμε ανεξάρτητους υποψηφίους και συνδυασμούς, γιατί πιστεύουμε σε μια Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη.

Στηρίζουμε πρόσωπα άξια και ικανά, κατάλληλα να βοηθήσουν τις τοπικές κοινωνίες να προχωρήσουν μπροστά.

Σεβόμενοι τους πολίτες ανακοινώνουμε πρόσωπα, πολλά από τα οποία έχουν με επιτυχία υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που μπορούν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και να συμβάλλουν με το έργο τους στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

{Πανουργιάς Αθανάσιος

Πολιτικός Μηχανικός

Δημ.Σύμβουλος}

O Πανούργος τσοπάνης που νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδέψει.

Κούνια που σε κούναγε,Τ...κέ του πετρελαίου ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ..
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ: ΓΗΠΕΔΟ, ΔΗΜΑΡΕΙΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΤΑΧΥΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ .ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΘΑ ΡΗΞΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε δεν πιστευω να σε ενοχλει ο Σταθμός Μέτρησης Ρύπανσης. είναι καλό για όλους ανεξάρτητα ποιος το έκανε. εσύ τι λες σαν πολίτης του δήμου?
τώρα για το εαν είναι σκάνδαλο, τι εννοείς?δεν ξέρω τον τρόπο επιλογής αναδόχου ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ)

δυστυχώς πρόκειται για μεγάλο κουμάσι

καλά κάνουν και του τα σέρνουν, για να μάθει ο κόσμος πόσο εμπαθής και πανούργος-κακούργος είναι.

Όσο για το ταχυδιαλυστήριο τι να πω σοβαρό έργο,από την μία ρίχνουμε τα βρόμικα λύματα του Στειρίου και του Διστόμου στην υδροφόρο λεκάνη και από την άλλη θα τα φιλτράρουμε...

Μεγάλο έργο και μεγάλο μυαλό αυτός που το πρότεινε!!!

γιαννελος σταθης είπε...

φιλοι και φιλες θα κανω μια παρεμβαση που μπορει να παρεξηγηθει.ειμαι ο πρωτος που στην συναντηση των δημοτικων συμβουλιων στην αντικυρα δεχθηκα την επιθεση του κυριου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ,πιστευω αναιτια.απο το σημειο ομως αυτο μεχρι το σημειο να εξαπολυονται υβρεις επειδη ανακοινωσε υποψηφιοτητα οπως δικαιουται καθε πολιτης ποσομαλλον ενας πρωην δημαρχος,υπαρχει μεγαλη αποσταση.μεθαυριο θα πρεπει να δουλεψουμε ολοι μαζι.ας λειψουν λοιπον προσωπικες υβρεις σ εναν ανθρωπο που εχει εκλεγει.και επειδη φοβαμαι οτι θ αρχισουν πολλοι να μιλανε για υπογειες συμφωνιες,πολιτικα κολπα κ.α δηλωνω οτι δεν εχω μιλησει ποτε με τον κυριο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ απο τοτε που κατ εμε φερθηκε λαθος στην αντικυρα.απλα ας δειξουμε εναν πολιτισμο.υπαρχουν 4 υποψηφιοι δημαρχοι.ας δουμε τα προγραμματα τους., τους υποψηφιους τους κι ας επιλεξουμε

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

λες να έχουμε και 5ο???? γιατί πιθανόν ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ να μην πάει εως το τέλος..και εκεί στην Αράχωβα μου μυρίζει λίγο..ΜΠΑΡΟΥΤΙ η κατάσταση..
μην λέω και πολλά όμως..παίζει παρασκήνιο ακόμη.. το ΡΕΠΟΡΤΑΖ θα επικαιροποιηθεί σε λίγες μέρες..
κάποιος περιμένει ένα ΤΣΑΦ..

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους επισκέπτες και σχολιαστές επώνυμους και ανώνυμους για την υποψηφιότητα του κυρίου Αθανασίου Πανουργιά σας γνωρίζω τα εξής για να μάθετε μερικά πράγματα για το παρελθόν,το ποιόν και την ιστορία του στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας.

1) Ο εν λόγο κύριος στις εκλογές του 2002 στους προεκλογικούς λόγους, μας είχε πει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν θα έπαιρναν μισθό από το Δήμο, ενώ όταν το 2006 υπήρχε η οριακή πιθανότητα να έλθει πρώτος ο συνδυασμός.... του έχουμε "σιγή ιχθύος".

2)Σε μια από τις συναντήσεις των φορέων του Στειρίου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου,όταν μέλος Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου του το ενθύμησε .... συμπεριφέρθηκε σαν " ταύρος σε υαλοπωλείο " απειλώντας τον φραστικά στην συνάντηση.

Ένας αυτόπτης αλλά και αυτήκοος Στειριώτης ( τον είχα ψηφίσει τρομάρα μου )

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά τα λες.. σαν δήμαρχος όμως είχε έργο. σωστά?αυτό μόνο υπερασπίζομαι. προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ αυτά υπερασπίζομαι.

Δες τους συνδέσμους που σου επισυνάπτω.

Oχι στους ψεύτες!

http://viotia.blogspot.com/2010/09/o.html

Κάτω οι ψεύτες εαυτοί μας!

http://ermokastriotis.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΕΡΓΑ;ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ; ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;Η ΑΝΕΡΓΙΑ;ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΕ;ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ!!Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ) ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩς ΕΠΙ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ.
ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ,ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΑΦΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΕΡΓΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ;ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΗΝ Β.Ι.Π.Ε ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΑΜΑ;ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Η ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ..
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Θα δουμε τελικα τους υποψηφιους και θα αποφασισουμε,αυτος δοκιμαστηκε με κυβερνηση Ν.Δ και σαν νεοδημοκρατης κι ιδιος δεν καταφερε κατι περα απο τα αυτονοητα.επειδη πλεον ο πηχης μπαινει ψηλοτερα πιστευω πως ειναι αδιανοητο ο πανουριας με την ομαδα των επιστημονων που τον πλαισιωνει να μας διοικησει καθως ο καλυτερος εχει τελειωσει το λυκειο.δεν προσπαθω να σε πεισω απλα δεν μπορω να διαβαζω αλλα και να ζω αλλα.ευχαριστω για την ανταλαγη αποψεων.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

καλα τα λες, ρίξε και κανά όνομα..

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πω ό,τι ως έργο θεωρείται κάτι που από όραμα έγινε σκοπός και τελικά πράξη. Όταν άλλοι σου φέρνουν 'πακέτο' έτοιμο προς πραγματοποίηση τότε αυτό δεν το θεωρώ ως έργο (παρ'όλο που θα μπορούσε να πει και όχι). Διότι σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε ανάγκη όλους αυτούς τους αιρετούς μιας και κάλλιστα τη δουλειά αυτή μπορούν να τη κάνουν οι μόνιμοι εργαζόμενοι στον εκάστοτε δήμο. Θεωρώ λοιπόν, πως ως πολίτες θα πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη και τα κριτίριά μας (ανεξαρτήτως πεποιθήσεων). Το να κάνεις κριτική πρέπει να πάψει να θεωρείτε μηδενισμός γιατί έτσι βολεύει κάποιους. Εάν αυτός που του ασκείται η κριτική δε τη λαμβάνει υπόψην του και κοιτάει τους άλλους από ψηλά τότε...Σύμφωνα λοιπόν, με τα παραπάνω τα 'έργα' αυτά δεν είναι έργα Πανουργιά αλλά πακέτο σταλμένο προς υλοποίηση. Μη ξεχνάμε πως ο δήμος είναι μια επιχείρηση και ως τέτοια θα πρέπει να αφουγκράζεται την αγορά, να βρίσκει πόρους, να έχει όραμα, να θέτει στόχους και να υλοιποιεί κάποιους από αυτούς και το κυριώτερο να έχει διαφανείς διαδικασίες (όλα στο φως). Αυτή πιστεύω πως είναι η αποστολή του κάθε δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτου χρώματος) διότι όπως προείπα στην αντίθετη περίπτωση δε χρειάζεται να πληρώνουμε επιπλέον άτομα πέραν του μόνιμου προσωπικού του δήμου. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα πρέπει να απαιτούμε απ' όλους αυτούς να μας καταθέτουν έναν πλήρη απολογισμό (όπως συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση) και όχι να μας λένε απλά στο τέλος της κάθε τετραετίας 'θεωρούμε πως τα κάναμε όλα καλά και πως δε γινόταν καλίτερα..' θα πρέπει να καταθέτουν τον απολογισμό τους και να τον αφήνουν στη κρίση των πολιτών τους. Εάν λοιπόν, βάσει των παραπάνω έχουν γίνει έργα τα οποία έχουν μειώσει την ανεργία, έχουν φέρει έσοδα, έχουν ευνοήσει την επιχειρηματικότητα... τότε ας παρουσιαστούν...Όπως ας παρουσιαστεί επιτέλους ένας πλήρης απολογισμός (αναθέσεις, διαγωνισμοί, έσοδα, έξοδα δήμου) για να κάνουμε ως πολίτες τη κριτική μας.

Ανώνυμος είπε...

Ως έργο θεωρώ κάτι που από όραμα έγινε στόχος και τελικά πράξη. Για τα έτοιμα πακέτα υπάρχει το μόνιμο προωσπικό και δεν χρειάζεται το δημοτικό συμβούλιο. Ένας δήμος είναι μία επιχείρηση η οποία θα πρέπει να κοιτάει στο μέλλον, να βγαίνει στην αγορά και να έχει έσοδα και φυσικά όλες οι διαδικασίες να είναι διάφανες. Ποια έργα λοιπόν, μείωσαν την ανεργία, έφεραν ανάπτυξη (νέες επιχειρήσεις), έφεραν έσοδα στο δήμο...Ας ειπωθούν και επιτέλους για μια φορά ας βγει ένας πλήρης απολογισμός στη δημοσιότητα (αναθέσεις, διαγωνισμοί, έσοδα, έξοδα κλπ) για να μπορέσουμε έτσι ως πολίτες να κρίνουμε το έργο και όχι οι ίδιοι να μας λένε 'θεωρούμε πως όλα αυτά τα χρόνια πράξαμε σωστά...!!!' Με συγχωρείτε αλλά εμείς θα το κρίνουμε αυτό και θα πρέπει να μάθουν στη κρητική (ανεξαρτήτου χρώματος)... Μην ξεχνάμε πως εμείς τους πληρώνουμε και οφείλουν να μας δίνουν πλήρη λογαριασμό μιας και μόνοι τους προσφέρθηκαν να 'σώσουν' τον τόπο με το όραμά τους το οποίο πιστέψαμε αλλά δεν το είδαμε.

Top