αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Aνακοίνωση της κας Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη

Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες του ενιαίου Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση και στήριξη του ΠΑΣΟΚ, να είμαι υποψήφια Δήμαρχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη.

Με αίσθημα ευθύνης, σ’ αυτή την ιστορική συγκυρία, αποδέχομαι την πρόταση, και σας καλώ να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτόν τον αγώνα, για να πραγματοποιήσουμε το πάγιο αίτημά μας μιας αδέσμευτης, ανεξάρτητης, δημοκρατικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» έρχεται ν’ αλλάξει το σημερινό καθεστώς διαφθοράς και απαξίωσης να στηρίξει τα δίκαια και τις ανάγκες των πολιτών, να συμβάλλει στην ανάπτυξη & ευημερία των τοπικών κοινωνιών.

Υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από διάφορες θέσεις, και θα συνεχίσω να την υπηρετώ, με γνώμονα την διαφάνεια, την βελτίωση της λειτουργίας των θεσμών της και κυρίως την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων του Δήμου μας.

Μέσα σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, οι συνεργάτες μου και εγώ, με το πρόγραμμά μας, θα προσπαθήσουμε και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση
Ευαγγελία Γ. Γρανιτσιώτη

Αρχιτέκτων - Μηχανικός

Υποψήφια Δήμαρχος "Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας"

Από το exeisminima.gr/blog/archives/8849

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ????? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΥ???? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ????
ΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Υποψηφιότητα μετά κόπων και βασάνων. Αργοπορημένη ανακοίνωση και σε λάθος μερος. Στο ΕΧΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ -τι'ναι τούτο πάλι- ποιος θα το έβλεπε ρε παιδιά; Αμα διοικήσει έτσι και το δήμο σωθήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία βαγγελιώ. Το πασοκ μαζι σου......

Στράβων είπε...

Πρασινοφρουροί όλου του δήου ενωθείτε.
Γιώργαινα με το φουστάνι βαλ' τα πρόβατα στην στάνη.

Ανώνυμος είπε...

Το Πασοκ είναι νομίζω αυτό που αρχικά εξαφάνισε το όνομα της Αράχοβας από το νέο Δήμο και έπειτα το στρίμωξε κάπου. Που πήγε την έδρα στο Δίστομο κλπ. Η κα Γρανιτσιώτη ήταν εκείνη που πρότεινε να πάμε στο Δήμο Λιβαδειάς με τα 5 εκατομμύρια χρέη ώστε να πάρουμε και εμεις λίγο χρέος να έχουμε.
Ρε δεν θα φάτε ντομάτες απλά θα φάτε πατσές άπλυτες κοματόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά η Λιβαδειά! Εσείς θέλατε Δελφούς... Όσο για το χρεός.. Ντελλάλη μηδέν η ΔΕΤΠΑ ;; Ο εισαγγελέας που κυνηγάει το δήμαρχο;

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ exisminima ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ !!! NA EXOYME TO NΟΥ ΜΑΣ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.... ΑΗ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο κοματοσκυλα της ΝΔ που θελετε να λεγεστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και καλα.

ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

Λαος ΠΑΣΟΚ στηνεξουσια.
Πατσανταρα σε βλεπω σε ανωμαλη προσγειωση.
Βαγγελιω παρτους τα σωβρακα..
Η Δημαρχια ειναι πιο δυσκολη απο το αεροπλανο φιλε Γιαννη

παλιοσςσοσιαλιστις είπε...

τα παραπανω σχολια να τ αφησεις ντελαλη να βλεπουν ολοι που καταντησε το πασοκ αραχωβας

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το ΠΑΣΟΚ με ολους αυτους που εχει γυρω του εχει πιασει πατο στα ματια του απλου πολιτη. Συντροφοι μαζι με σας, παει χαμενη και μια ολοκληρη γενια, που πρεπει να πληρωσει τα μικροκομματικα σας συμφεροντα. Πρεπει να ντρεποσαστε για την φρασεολογια σας και για αυτο που λετε οτι εκπροσωπειτε. Εγω δεν θελω να ψηφισω τον ιδιο εκπροσωπο με σας, γιατι και αυτος θα εχει την ιδια ποιοτητα με τους δυο φιλους που γραφουν πιο πανω.

ΑΡΓΩ είπε...

Καλά, οδεύομε προς εθνικές εκλογές και δεν το έχω πάρει είδηση;
Γιατί αλλιώς, πώς να εξηγήσω συνθήματα του είδους, "πρασινοφρουροί ... ενωθείτε", "λαός Πασοκ στην εξουσία" και άλλα παρόμοια. Συνέλθετε, συμπολίτισσες και συμπολίτες!
Το σωστό πρόσωπο ζητάμε να βρούμε για τον τόπο μας, μέσα από δημοκρατικές και ειρηνικές διαδικασίες. Αποκηρύσσουμε τη βία!
Βαγγελιώ, ασ΄ τα σώβρακα των ανθρώπων στη θέση τους!

Top