αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος και ο κ. Πανουργιάς;

Ο νυν δήμαρχος Διστόμου και υποψήφιος δήμαρχος του Καλλικρατικού δήμου της περιοχής κ. Πανουριάς Θανάσης, μετά από σειρά επαφών και στην Αντίκυρα συμφώνησε με παράγοντες της περιοχής ότι είναι επιτακτική ανάγκη η κάθοδός τους στις εκλογές διότι τα προβλήματα του τόπου δεν μπορούν να αφεθούν σε λύσεις τοπικιστικού ή κομματικού χαρακτήρα.

Τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών μπορούν να τα λύσουν μόνο αυτοδιοικητικοί, συμφώνησαν όλοι. Από αυτά που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν τρανταχτά ονόματα της Αντίκυρας που διαθέτουν εκλογική εμπειρία. Ίσως να ανακοινωθεί σήμερα ο συνδυασμός και τα ονόματά τους.

Πηγή: osigouros.blogspot.com

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα είχαμε «μεριά» και τα κάναμε «φόρτωμα».

ΜΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ είπε...

Το φαγοπότι και η λαμογιά τέλειωσαν.Οι μάσκες έπεσαν!!!
Αφήστε τώρα τούς ΜΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ να δοκιμαστούν.
Αλλωστε η εκλογή σας την προηγούμενη τετραετία με μια ή δύο ψήφους διαφορά δέν σας κολακεύει να καμαρώνετε τόσο!!!
Τά τρανταχτά ονόματα είναι γραμμένα στά αρχεία μας!!!

Αγανακτισμένος είπε...

{Τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών μπορούν να τα λύσουν μόνο αυτοδιοικητικοί, συμφώνησαν όλοι.}

Δεν του έχει απομείνει καθόλου τσίπα επάνω του ......ήθελα νάξερα !!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα... για το παραπάνω σχόλιο. Καλό!!!

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Ο άνθρωπος που στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές( 2002 & 2006), με μοναδικό γνωστό προσόν στην περιοχή του,την κομματική του ταυτότητα μας λέει τώρα ότι είναι αυτοδιοικητικός....

Επειδή τυγχάνει να μην έχουμε επιλεκτική μνήμη σας λέμε ότι:

έχετε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κύριε τ....α.

λπ είπε...

υπαρχει αραχωβιτηςαραγε που γνωριζοντας την αηθη ,αισχρη συμπεριφορα του πανουργια οταν συναντηθηκαν τα δημοτικα συμβουλια στην αντικυρα,υπαρχει αραγε ????που θα δεχτει να μπει στο ψηφοδελτιο του.αυτα τα τρανταχτα ονοματα αντικυριωτες ηταν αραγε στη συναντηση αυτη?τον θυμουνται ?

πασοκος αντικυρα είπε...

2 ξεπεσμενα νεοδημοκρατικα κομματοσκυλα ειναι τα τρανταχτα ονοματα

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο ίδιο που έβγαζε αποφάσεις απαγόρευσης παράστασης στο Μνημόσυνο των μαρτύρων, σε οποιονδήποτε άλλον πλην του εαυτού του;

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

Η ''Θεατροφρένεια'' Διστόμου παίζει σήμερα Μπόρχες στο Φεστιβάλ Ζωγράφου
Στο 24ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικου Θεατρου του Δήμου Ζωγράφου συμμετεχει σημερα Παρασκευη (10-9-2010) το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ''Θεατροφρένεια'' με το αντιπολεμικό δράμα του γερμανου Βόλφγκανγκ Μπόρχερτ ''Έξω απ' την πόρτα''.
Η παρουσιαση της δουλειας των νεων απο το Διστομο Βοιωτιας θα γινει στο Κηποθέατρο του Δήμου (οδος Γεωργιου Ζωγράφου 17, διπλα στο Δημαρχειο) στις 9 το βραδυ.
Το εργο ''Έξω απ' την πόρτα'' παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στις φετεινες εκδηλωσεις για τη Σφαγη του Διστομου στο θεατρακι του Μαυσωλειου της ιστορικης κωμοπολης και μετα στη Λιβαδειά, στο...
θέατρο του Ομίλου Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς αποσπωντας εξαιρετικες κριτικες. Η Θεατροφρενεια δήλωσε συμμετοχή στο 24ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου μαζι με άλλα 80 θεατρικά σχήματα απ' όλη την Ελλάδα.Ειδική επιτροπή απαρτιζόμενη από ηθοποιούς, μουσικούς, χορογράφους, έκρινε τις συμμετοχες και πρόκρινε 12 θεατρικες ομάδες να παρουσιασουν τη δουλεια τους.
''Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να κουβαλήσουμε στούς ώμους μας τον τόπο που μας γέννησε, την ιστορία του, τους νεκρούς μας αλλά και τους φίλους πατριώτες, θεατρόφιλους γενικότερα, και να παρουσιάσουμε το φετινό μας ταξίδι με αξιοπρέπεια'' ανεφερε ο επικεφαλης της ομαδας Τασος Σταθας σe τοπικο μπογκ .
Να παμε!
Η παράσταση, επαναλαμβανουμε, θα ανέβει σημερα Παρασκευή 10-09-2010 και ώρα 21:00 το βράδυ.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Παρασκευή, Σεπτέμβριος 10, 2010

Ανώνυμος είπε...

Θα πάμε στην παράσταση στο Στείρι δέν αδειάζουμε....

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι και υποψηφιότητα που προκαλεί ..δέος, και μην νομίζετε πως στο Δίστομο θα κερδίσει και τους χαμένους ..ψήφους του ΠΑΣΟΚ.
ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, με θέσεις, θέληση, δυναμισμό, όραμα , και αποδοχή.
ότι άλλο είναι απλή ανακύκλωση προσώπων και εγωισμοί..παραγοντισμοί.
ο Λεόντιος πολύ έξυπνα έδωσε την σειρά του σε άλλους. μπράβο του, δεν βρήκε μιμητές όπως έπρεπε αυτή του η κίνηση.

Ανώνυμος είπε...

star κεντρικής ελλάδας.. ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο πανουργιας. δειτε το

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!!!Βρε ούσττττ!!!!!

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ <>.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, Η απαντηση σου σε μια προσπαθεια νεων απο την επαρχια που αναγνωριστηκε με τη συμμετοχη της στο 24 Φεστιβαλ Ερασιτεχνικου Θεατρου Ζωγραφου, δειχνει κακεντρεχεια και χαζο μισος για το Διστομο. Βεβαιως και πρεπει να παμε - και πηγαμε - και στην επιθεωρηση του πανελληνιως γνωστου Στειριωτη Λακη Μπελλου που ανεβασε ειδικα για το Στειρι. Αλλωστε περιπου το 1/4 των θεατων ηταν απο το Διστομο, οπως και η σκηνοθετιδα της παραστασης , η Βικυ Κελερμενου. Για οσους φιλους Αραχωβιτες νοιαζονται για τον τοπο μας να πουμε οτι την παρασταση στο κηποθεατρο Ζωγραφου την παρακολουθησαν 550 ατομα - ρεκορ - και εκτος απο ιστοσελιδες των Αθηνων ο Διστομιτης ερασιτεχνης ηθοποιος και σκηνοθετης Τ.Σταθας εδωσε 3 συνεντευξεις στον Αθηνα 9.84, στην ΝΕΤ 105,8 και στον ΒΗΜΑ 99,5.
Αυτα και περιμενω να τα δημοσιευσει ο Ντελαλης...

ονομα είπε...

Αγαπητέ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕ,

Ευχαρίστως θα τα δημοσιεύσω όλα αυτά που λες, αν τα στείλες στο email. Όπως θα έχεις καταλάβει στηρίζω τις προσπάθειες αυτές στις οποίες αναφέρεσαι, από όπου κι αν προέρχονται και θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιδιών.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚE

εφόσον έκοβες .... εισιτήρια (λέγοντάς μας ότι το 1/4 ήταν Διστομίτες) γιατί δεν μας λες πόσος κόσμος ήταν στο Στείρι.... γιατί μου φαίνεται ότι φοράς ιδικά γυαλιά ....
που βλέπουν μόνο τα του το χωριού σου.

Ο νοών, νοείτω

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε ...έχεις κόμπλεξ με το δίστομο? απλά αναρωτιέμαι....

Ανώνυμος είπε...

Ω ανώνυμε!!!

Δεν έχω κόμπλεξ με το Δίστομο,αλλά δεν ανέχομαι και την ηθελημένη στραβομάρα την δικιά σας ....που Θέλετε να προβάλετε μόνο τα του χωριού σας λες και όλα τα άλλα χωριά είναι χωριά κατώτερου Θεού.....

Ο νοών, νοείτω

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ..
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Υ/Γ:
ΣΤΙΣ 14-11 ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ,Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ; ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΣΑΣ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΣ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΧΙΟΥΜΟΡ..ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε λυπάμαι πολύ,

γιατί στον τόπο αυτό της Βοιωτίας(Δίστομο),

οι φασίστες του Γ΄ Ράιχ,

τον αιματοκύλησαν πριν 66 χρόνια και βλέπω με θλίψη ,

πολλούς απογόνους τους ( Διστομίτες ) με τον αχαλίνωτο τοπικισμό τους να γίνονται σαν τους θύτες τους.....

( ότι είναι η ελληνική άρια φυλή .... )


Ο νοών, νοείτω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Top