αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τα ελληνικά προϊόντα


Αναγνώστρια

3 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

αγαπητη αναγνωστρια καλο το θεματακι σου αλλα ειναι λιγο ατοπο γιατι απο τα ζυμαρικα εως και μεχρι τις μπυρες ,οι περισσοτερες εταιριες ειναι εξαγορασμενες απο πολυεθνικες η εχουν κανει και πολλες συγχωνευσεις καθως επισης θα ηθελα να σε πληροφορισω οτι ολες οι εταιριες που αναφερες απασχολουν ηδη ελληνικο εργατικο προσωπικο και αρκετες φαινοντε και απο την εθνικη οδο ! απο την στιγμη που εγινε η ευρωπαικη ενωση και μετεπητα η παγκοσμιοποιηση μην το ψαχνεις και παρα πολυ ! τωρα θα σε προβληματισω λιγο παραπανω : οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι επερναν τοσα χρονια τις επιδοτησεις για να γινουν πιο ανταγωνιστικοι με αποτελεσμα ολα οτι παραγαμε τοσα χρονια να γινονται εισαγωγη και οι αγροτες απο την μια να κανουν αιτησεις για φωτοβολταικα σε γη υψηλης παραγωγικοτητας και οι κτηνοτροφοι μετα απο τοσα χρονια να ειναι κατω απο το τσιγκο και το ελενιτ ! τι εχεις να πεις ?

Γαβριάς είπε...

Φίλε Ανταρσία και φίλη Ανώνυμη

Ωραίο το θέμα που αναδεικνύετε. Από ότι βλέπω τα πρώτα 3 ψηφία ενός barcode ενδεικνύουν την ταυτότητα του κατασκευαστή ανάλογα με την χώρα προέλευσης.
Πρέπει να πούμε όμως ότι πολλοί άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο για ένα προϊόν όπως είναι οι πρώτες ύλες και η συσκευασία (τα οποία ίσως είναι ανεξάρτητα από την χώρα παραγωγής).
Ο ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ έχει δίκιο, η κατάσταση είναι μπάχαλο, όμως νομίζω ότι πρέπει να προτιμάμε τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν είναι από πολυεθνικές ή όχι.

Γαβριάς

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, σωστό το κίνητρο, αλλά η παρουσίαση άστοχη!

Παράδειγμα: Τα Barilla στην Ελλάδα τα φτιάχνει η Misko. (αναφέρομαι στην καρτέλα 8 της παρουσίασης)

Top