αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου της 12/9 και πρόσκληση προς τους υποψηφίους δημάρχους

Αράχωβα, 8/9/2010

Προς τους:
1. κ. Ιωάννη Πατσαντάρα
2. κ. Ευαγγελία Γρανιτσιώτη

Μετά από την δημόσια εκδήλωση της προθέσεώς σας να ηγηθείτε ψηφοδελτίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσετε το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου "Διστόμου - Αράχωβας – Αντίκυρας" και με την σκέψη ότι οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρονται εν πολλοίς στο μέλλον που θα κληθείτε να διαχειριστείτε, σας κοινοποιώ τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας που θα γίνει την Κυριακή 12/9/2010 και σας προσκαλώ να παρευρεθείτε στη συνεδρίαση, αν το επιθυμείτε.

Με εξαιρετική τιμή
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Δ. Ανδρέου


Ενημέρωση 09 Σεπτεμβρίου

Αξιότιμε κ. Ζάκκα

Πληροφορήθηκα καθυστερημένα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου "Διστόμου - Αράχωβας – Αντίκυρας", γιαυτό και δεν σας περιέλαβα στην πρόσκληση των λοιπών υποψηφίων να παραστούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας, που θα γίνει την Κυριακή 12/9/2010 στον χώρο και με θέματα ημερησίας διάταξης που αναφέρονται στην πρόσκληση που σας κοινοποιώ συνημμένα. Έστω όμως και καθυστερημένα σας προσκαλώ να μας κάνετε την τιμή να παρευρεθείτε στη συνεδρίαση, αν το επιθυμείτε και σας το επιτρέπουν οι λοιπές υποχρεώσεις σας, έχοντας την πεποίθηση ότι οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων μας που συνενώθηκαν αποτελούν υπόθεση όλων μας. Κυρίως όμως ειδικά η δική σας παρουσία θα σηματοδοτήσει το πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης που είναι επιτακτική ανάγκη για το κοινό μας πλέον μέλλον.

Με εξαιρετική τιμή
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Δ. Ανδρέου



Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε
σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος (Αίθουσα Τελετών Παλαιού Δημοτικού Σχολείου), την 12/9/2010 ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 21.00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

  • Θέμα 1ο: Συζήτηση για τη παραλαβή της Β1 φάσης της μελέτης για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου.
  • Θέμα 2ο: Εξέταση αιτήσεως των Ιωάννη Κοροδήμου και Παναγιώτη Παναγάκου για διάνοιξη δρόμου στη θέση Λυκότροπο.
  • Θέμα 3o: Εξέταση αιτήσεων του Κωνσταντίνου Καλαφάτη και λοιπών για την:
    α) Διευθέτηση αγωγού αποχέτευσης σε δρόμο προσπέλασης δημοτικού Parking.
    β) Ηλεκτροφωτισμό κατά μήκος της οδού προσπέλασης στο δημοτικό Parking.
  • Θέμα 4o: Αίτηση του Αθλητικού Συλλόγου για παραχώρηση χρήσης του δημοτικού γηπέδου.
  • Θέμα 5o: Αίτηση Εθνικής Τράπεζας.
  • Θέμα 6o: Διαγραφές οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.
  • Θέμα 7o: Επιστροφή παραβόλου ως αχρεωστήτως καταβληθέν στην Rira Eliverta.
  • Θέμα 8ο: Εξέταση αιτήσεων δημοτών για χορήγηση παροχών ύδρευσης.
  • Θέμα 9ο: Εξέταση αιτήσεως Γεωργικού Συν/σμου Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ με θέμα την επισκευή του υπονόμου.
  • Θέμα 10ο: Αποδοχή χρηματοδοτήσεων.
  • Θέμα 11ο: Αίτηση Φούλης Τριάντη.
  • Θέμα 12ο: Έγκριση της μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ Β. ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΗ ΜΕΧΡΙ Ε. ΚΑΡΑΟΛΗ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ» και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  • Θέμα 13ο: Έγκριση της μελέτης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΤΡΟΥΠΟ» και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  • Θέμα 14ο: Αίτηση Γρανιτσώτη Παναγιώτη.
Η παρούσα να αναρτηθεί στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και να γνωστοποιηθεί στους δημότες με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεώργιος Δ. Ανδρέου

6 σχόλια:

φιλος είπε...

ψηλε ασε τις προσκλησεις και πηγαινε για κανενα κοντοσουβλι

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΛΕ η ωρα ειναι 3.50 τα καναλια εχουν χαλασει, μαλλον θα μπηκε κανα προβατο στο κοντεινερ του Δημαρχου, ο οποιος με περηφανια ειπε στην απολογια του οτι το εχει φερει και οτι τα προβληματα τελειωσαν.
ΞΥΠΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΛΑΣΑΝ.

ΨΕΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 4 Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο Α.Σ.ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο Α.Σ.Α.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

THOMAS

Ανώνυμος είπε...

τα πρωτοβροχια αρχισαν και μαζι μ αυτα χαλασαν και τα καναλια.
Αλλα οι επιφανεις πολιτες τρωνε το μοσχαρι στο λιβαδι και βλεπουν τηλεοραση απο το nova.
Αυτοι ειστε κυριοι μονο για τα πανυγηρια εισαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θα μπορουσαμε να εχουμε στον ΝΤΕΛΑΛΗ τις αποφασεις του Δ,Σ,των θεματων που ειναι γραμενα στην ανακοινωση και αυτων που δεν ειναι.
Γιατι τελικα οσες φορες εχω ερθει στο Δ. Σ. 5 θεματα ειναι γραμενα και 15 ακουγονται.
Εχω ζητησει παλια αποφαση απο την δημαρχια και μου ειπαν οτι δεν υπηρχε το θεμα μου.Οταν τους ζητησα τα ηχογραφημενα αρχεια απο την ταδε συνεδριαση , μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν ηχογραφημενα αρχεια.Αυτο ειναι παρανομο , και μπορει ο καθενας αλλα να λεει, και αλλα να γραφει, οπως το δικο μου το θεμα που δεν υπαρχει.
Γι αυτο προεδρε του Δ. Σ. θελουμε να στελνεις τις αποφασεις στον ΝΤΕΛΑΛΗ και να κραταμε εμεις αρχειο,αν ο Δημος δεν ειναι ικανος.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΑΤΙ είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΗΛΘΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΛΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ-ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ.ΞΕΦΤΙΛΑ

Top