αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ξεπουλάει τα νησιά ο Mr George;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ανά τον πλανήτη οι οποίοι μας προειδοποιούν για αυτά που θα συμβούν, όπως και άτομα που μας προειδοποιούσαν πολλοί είναι οι ίδιοι για αυτά που συνέβησαν. Σε όλο τον κόσμο κανένας σχεδόν δεν αντιδράει. Ρίχνουν αεροπλάνα με προέδρους. Δολοφωνούν κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει. Πλέον όλοι περιμένουν από την Ελλάδα να αντιδράσει. Ξέρουν ότι δεν θέλουμε δερβέναγες πάνω από τα κεφάλια μας. Και ξέρετε ποια είναι η μοναδική λύση για να σταματήσει όλο αυτό?
Το είχε εκφράσει πολύ ωραία ο κύριος Κεφάλας στο συμβούλιο. "Στλιάρ". Θέλουνε τόσο ξύλο αυτοί οι άνθρωποι όσο δεν φαντάζεστε αγαπητοί μου. Η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν. Για δείτε τα χρέη των κρατών που ανήκουν στην ελίτ και συγκρίνετέ τα με το δικό μας χρέος. Τίποτα η μόνη λύση τελικά είναι η βία. Άμα δεν χυθεί πολιτικό αίμα η κατάσταση δεν αλλάζει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά. "Στλιάρ"!
Το πρόβλημα είναι ποιός δικαιούται να "ρίξ στλιάρ". Γιατί οι περισσότεροι ίσως θέλουμε "στλιάρ" για τη συμμετοχή μας σε αυτή τη κατάντια αρχικά και για την ανοχή μας στη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου φταίει η γενιά που 1945-1979. Αυτή ήταν η γενιά του βολέματος, του δημοσίου και του τσακωμού.

Top