αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Διχάζει η Επτάπολη στο Στείρι

Από τον Παναγιώτη

Δείτε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του blog sogal-stiri, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Βρισκόμαστε πλέον σε κομβικό σημείο. Αποκτήσαμε την έκταση που θα οικοδομηθεί η EPTAPOLIS, αποχαρακτηρίζουμε την γη και προχωρούμε στον πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του μεγαλύτερου Κέντρου Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Άλλες αναρτήσεις για το ίδιο θέμα από το blog sogal-stiri δείτε εδώ:

1. Περί Επτάπολις, Β' Φάση Πολεοδομικού και λοιπών... καιροσκόπων (δείτε εδώ).
2. Επτάπολις (Το Δ.Σ. του Σωματείου "ΟΛΥΜΠΟΣ") (δείτε εδώ).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Επτάπολις δεν διχαζει το ΣΤΕΙΡΙ

Απεναντίας το 85% των ιδιοκτήτων έχουν δώσει το ΟΚ για να συντάχτη ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ υπογράφοντας ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ότι πουλούν τα αγροκτήματα συμφωνά με τους όρους και της τιμές που έχουν συμφωνηθεί και θα υπογραφούν από τους Νομικούς εκπροσώπους.
Και για συγκεκριμένο σκοπό την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ της ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ.

«Το υπόλοιπο 15% είναι ιδιοκτήτες που τα αγροκτήματα τους χρήζουν ιδική συμφωνία»

Συμμετέχουν ως επίτιμα Μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ.

Ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
(Δήμαρχος Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ)
και
Ο κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΔΗΣ
(Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος ΣΤΕΙΡΙΟΥ)

Μετά από προφορικό Αίτημα των παρευρισκομένων κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Στειρίου στην συνάντηση ενημέρωσης από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ στο Πνευματικό Κέντρο Στειρίου, να Συμμετέχουν ως επίτιμα Μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ και για θέματα που αφορούν την τήρηση των συμφωνηθέντων όρων για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ της ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ, για ενημέρωση των κατοίκων και την διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ
και
Ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος ΣΤΕΙΡΙΟΥ.

«Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ έκανε δεκτό το Αίτημα των κατοίκων του Στειρίου και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θεσμοθέτησε την συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.»

Ανώνυμος είπε...

«Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ έκανε δεκτό το Αίτημα των κατοίκων του Στειρίου και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θεσμοθέτησε την συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.»

Ανώνυμε 4:24 π.μ.

Η πρόταση ήταν του νομικού συμβούλου του σωματείου όλυμπος.@

Ανώνυμος είπε...

- Που υπάρχει υπογεγραμμένο επίσημα και από ποιους το αίτημα του Στειρίου για εκπροσώπησή του από τους παραπάνω κυρίους?
- Ποιους όρους αφορά η εκπροσώπηση και πάνω σε ποια θέματα?
- Μέχρι ποιου σημείου έχουν εξουσιοδότηση να εκπροσωπούν το Στείρι?
- Ποιος επικύρωσε το συμφωνητικό?
- Γιατί το παραπάνω συμφωνητικό εκπροσώπησης με τις αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις και όρους δεν υπάρχει στην επίσημη ιστιοσελίδα του δήμου και τους πίνακες ανακοινώσεων.
- Ποιοι είναι και που υπάρχουν επικυρωμένοι οι 'συμφωνηθέντες όροι'.Υπάρχει συμφωνητικό?

Ρ είπε...

ME OΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΟΥΡΙΑ ,ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ. ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ,ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΕΡΙΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά υπάρχει βίντεο και είναι πολύ κατατοπιστικό. Θα σας κάνει να 'αναπολήσετε' παλαιότερες εποχές εν έτει 1940-44, 1967-74 και πως τα φερέφωνα στέκοντας δίπλα στους 'σωσίες' του τόπου ασκούσαν 'πολιτική'. Όταν κάποιος έκανε το λάθος να ρωτήσει για να του απαντήσουν μόνο πιστοποιητικό 'πολιτικών φρονημάτων' δε ζητούσαν και εάν εξακολουθούσε να ρωτά χαρακτηριζόταν 'προβοκάτορας', του έλεγαν ό,τι δεν πιστεύει στην 'ιδέα' και άλλα πολλά.
Αυτό που αρχικά το αρνιόντουσαν στη συνέχεια το παραδέχονταν για να το αρνηθούν ξανά και πάει λέγοντας....
Έχουν δώσει στους κατοίκους του Στειρίου να υπογράψουν παραχωρητήριο το οποίο μετά το άλλαξαν (δημοτικός σύμβουλος) αλλά το καινούργιο δεν δόθηκε σε όλους...
Παραδέχτηκαν πως εάν συγκεντρωθεί το 80% της έκτασης δεν θα υπάρχει λόγος να ερωτηθούν οι ιδιοκτήτες του υπόλοιπου 20%!!! Ο κος Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αναγκαστική απαλλοτρίωση αλλά, είναι ποτέ κανείς σίγουρος εάν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πάρει τέτοια απόφαση αφού το 80% θα συμφωνεί?

steiriotis είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε αναγνώστη και σχολιαστή της 0.6 Ιουλίου 2010 και ώρας 4:24 π.μ. του μπλοκ "Στείριδα -el Steiri - Στείρι Βοιωτίας " γεια σας.

Σας γνωρίζω ότι οι αναρτήσεις του μπλοκ που διαχειρίζομαι, σκοπό έχουν να ενημερώσουν τους αναγνώστες για τα τεκταινόμενα του Στειρίου και
της ευρύτερης περιοχής μας.

Γιαυτό βλέπεται ότι οι αναρτήσεις μου είναι πάντοτε μετρημένες, στοιχειοθετημένες (φωτογραφίες, έγγραφα ,παραπομπές,συνδέσμους ,πηγές κ.λ.π.) παρέχοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες, να σχηματίσουν με τα δικά τους κριτήρια άποψη, να πουν την γνώμη τους ή να ψάξουν ακόμη περισσότερο.

Αυτά και μόνο αυτά.

Επίσης σας γνωρίζω ότι "Η Στείριδα - EL STEIRI - Στείρι" γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Ανθρώπους. Να μπορεί ο κάθε Άνθρωπος επώνυμα να γράφει ότι τον απασχολεί,δίνοντάς του την δυνατότητα να ακουστεί η άποψή του σε ένα ευρύ κοινό χωρίς περιορισμούς (Οι επώνυμες απόψεις που θα γράφεις, δεν λογοκρίνονται και δημοσιεύονται ακέραιες ).

Με εκτίμηση
Ο Διαχειριστής

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:24 π.μ.

Ο Δήμαρχος του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ
και Ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος ΣΤΕΙΡΊΟΥ έχουν τις ανάλογες νομικές γνώσεις για,
(... θέματα που αφορούν την τήρηση των συμφωνηθέντων όρων για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ της ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ, για ενημέρωση των κατοίκων και την διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών);;;;.

Επίσης,

1.Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
2.Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.


Γιατί κόπτεσαι να τους υποστηρίξεις και να αρθρογραφήσεις από τα άγρια ξημερώματα..... εκτός εάν έχεις αναλάβει την νομική υποστήριξή τους;

Ο Πανούργος Τσοπάνης.

Υστερόγραφο.

a.Ένα προσύμφωνο ( Ιδιωτικό συμφωνητικό ) δεν μπορούν να συντάξουν,που να εξασφαλίζει τους δημότες από ότι διαβάζω.

b.Μας έχουν τρελάνει δε, από τις ενημερώσεις,τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου όσο και σε ανοικτές συνελεύσεις που κάνουν στο δήμο!!!

Top