αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Γαλάζιους διορισμούς αποκαλύπτει ο Πάγκαλος. Όμως δε μας είπε πώς διορίστηκε η κόρη του στη βουλή... Με φόντο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο!

Τρείς ημέρες πριν ψηφιστεί το Ασφαλιστικό και ενώ βράζει όλη η κοινωνία για τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν σε ασφαλιστικό και εργασιακά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος κατάφερε να στρέψει την επικαιρότητα αλλού, αποκαλύπτοντας σκανδαλώδεις διορισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγο πριν τις εκλογές του 2009.
Και δεν πρόκειται για αποκαλύψεις διορισμών απλών γαλάζιων παιδιών αλλά για διορισμούς συγγενών βουλευτών και υπουργών της ΝΔ.
Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός οτι το Δ.Σ. της ΑΓΡΟΓΗΣ συνεδρίασε παραμονή Δεκαπενταύγουστου για να εγκρίνει τους διορισμούς! Ένα από τα ονόματα που φιγουράρει στην λίστα Πάγκαλου είναι αυτό του πρωην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη. Οπως κατήγγειλε ο κ. Πάγκαλος ο κ. Χατζηγάκης διόρισε στην ΑΓΡΟΓΗ τον οδηγό του, την κουμπάρα του, τον κομματάρχη του και την κόρη της ιδιαιτέρας του.
Σκληρή ήταν η απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, μέσω του ΣΚΑΪ 100,3, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, για προσλήψεις συγγενών υπουργών της προηγουμένης κυβέρνησης στην ΑΓΡΟΓΗ. Ο Μιχάλης Χαλκίδης, βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., επεσήμανε ότι η ΑΓΡΟΓΗ δημιουργήθηκε επί πρωθυπουργίας Σημίτη και αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία είναι υπάλληλος της ΑΓΡΟΓΗΣ, είπε ότι προσελήφθη το 1999. Ακόμα, κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με όλους όσους προσελήφθησαν τελευταίοι στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι έγιναν προσλήψεις από όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ.
Επιπλέον, ο Μιχάλης Χαλκίδης φέρεται να είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας ότι και ο Θεόδωρος Πάγκαλος (που σήμερα κατήγγειλε αυτούς που διόριζαν στην "ΑΓΡΟΓΗ") διόρισε την κόρη του μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή ενώ επιπλέον, άκουσον - άκουσον, είπε και ότι ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή την στιγμή υπάλληλος της Βουλής!

Σχόλιο Ντελάλη:

Για πόσο ηλίθιους (για να μην πω τίποτα χειρότερο) μας περνάνε; Τώρα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, που θα μας γυρίσει σε εργασιακό μεσαίωνα, θυμήθηκε ο Πάγκαλος τις προσλήψεις στην Αγρογή; Εσείς τι νομίζετε;
Βάλτε έναν... πόντο στον κ. Πάγκαλο για τη σημερινή του "χορογραφία". Και προσθέστε τον στους υπόλοιπους! Τι, δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Να σας θυμίσω εγώ:
Ο κ. Πάγκαλος δεν ήταν αυτός που είπε για τον Οτσαλάν να "τον πετάξουν έξω διά της βίας" από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα, παραδίδοντάς τον στην Άγκυρα!
Ή ο κ. Πάγκαλος δεν ήταν (σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα των Αμερικανών), ο οποίος κατά την κρίση στα Ίμια είπε ότι, κατά την άποψή του, "οι ισχυροί άνεμοι θα καταστρέψουν τη σημαία και η Ελλάδα δεν θα την αντικαταστήσει";.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους τους ψηφίσατε... Καλά λένε ότι δεν είναι οι πολιτικοί ο καθρέφτης της κοινωνίας, αλλά η κοινωνία ο καθρέφτης των πολιτικών...

5 σχόλια:

Χωρίς μίσος είπε...

Nτελάλη, μήπως θα έπρεπε να δεις το video της προηγούμενης ανάρτησής σου; Καλό θα σου κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Πάγκαλος σήμερα και έδωσε στεγνά τον Χατζηδάκη πρώην υπουργό Γεωργίας της ΝΔ για ρουσφετολογικό σκάνδαλο λίγες μέρες πριν τις εκλογές και αμέσως ήρθε πληρωμένη απάντηση από ΝΔ για διορισμό της κόρης του Αντιπροέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή…

Αρχισε το αυτομαστίγωμα των πολιτικών και σε λίγο ο ένας θα αρχίσει να καρφώνει τις παρανομίες του άλλου. Ο κόσμος μάλλον με απάθεια παρακολουθεί τα όσα γίνονται αφού έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για όλους ανεξαιρέτως και το ζητούμενο είναι πως αυτή η αποστροφή του θα εκδηλωθεί…

ονομα είπε...

Χωρίς μίσος μήπως δουλεύεις κι εσύ στην ΑΓΡΟΓΗ; Ή στη βουλή; Λέω μήπως;

Ή μήπως έχεις τίποτα παιδιά για βόλεμα;

Ντροπή βρε...

Ντελάλης

Χωρίς μίσος είπε...

Ντελάλη, δεν δουλεύω στην Αγρογή, ή στη Βουλή, Ούτε στον ευατό μου, ούτε στα παιδιά μου επέτρεψα ποτέ τη σκέψη για βόλεμα στο Δημόσιο και μάλιστα με τις διαδικασίες που αναφέρεις. Για το λόγο αυτό ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ Ντελάλη.
Το σχόλιό μου όμως, το οποίο παρέκαμψες, αναφερόταν στην ...αντικειμενική εκ μέρους σου παρουσίαση της κατάντιας μας.

ονομα είπε...

Χωρίς μίσος τι εννοείς "...αντικειμενική εκ μέρους μου παρουσίαση της κατάντιας μας"?

Πώς παρουσίασα το θέμα? Υποκειμενικά? Και αν ναι μπορείς να μου πεις υπέρ ποιων φροντίζω? Εκ των προτέρων σε ενημερώνω ότι κάνεις λάθος, αλλά θα ήθελα την απάντησή σου.

Ντελάλης

Top