αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΠΑΣΟΚ: ένα βήμα πριν τα αντάρτικα σε Λιβαδειά και Θήβα

Ένα βήμα πριν τα αντάρτικα ψηφοδέλτια σε Λιβαδειά και Θήβα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ μετά το αδιέξοδο που παρατηρείται στη διαβούλευση ανάδειξης των υποψηφίων, που προκάλεσαν οι έμμεσες δηλώσεις στήριξης των νυν Δημάρχων από τη Βουλευτή Βασιλική Τσόνογλου αλλά και τις φήμες για εμπλοκή πρώην βουλευτή στις διαδικασίες του κόμματος.

Το κλίμα ασυνεννοησίας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία ο οποίος υποστήριξε ότι δεν κατέστη δυνατή η αποσυμφόρηση υποψηφιοτήτων στους δύο μεγάλους Δήμους του νομού.

Παράλληλα δεν διέψευσε τις πληροφορίες που αναφέρουν, ότι η κόντρα που έχει προκύψει λόγω της προτεραιότητας που δίνουν ορισμένοι στους νυν Δημάρχους, έχει συσπειρώσει το σύνολο των ενδιαφερομένων που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο αντάρτικων ψηφοδελτίων και στις δύο πόλεις. Ο Γιώργος Σιδέρης ευθυγραμμίστηκε με την άποψη του βουλευτή Βασίλη Τόγια ξεκαθαρίζοντας ότι κανένας από τους ενδιαφερόμενους για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου δεν έχει προβάδισμα στις διαδικασίες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της ΝΕ του κόμματος την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα επιχειρηθεί ουσιαστικά η αξιολόγηση του συνόλου των υποψηφιοτήτων σε κάθε Δήμο της Βοιωτίας.

Από το lamiastar.gr

4 σχόλια:

παρνασσιος είπε...

υπαρχει μια ομαδα αποτυχημενων εν ααθηναις συμπατριωτων μας που ποτε δεν ασχοληθηκαν με την αραχωβα και τωρα σε περιστοιχιζουν σταθη γιαννελο για να κανουν την δουλεια τους προσεξε.κατ τ αλα συμφωνω απολυτα με την υποψηφιοτητα του πατσανταρα με τον οποιο υπηρξα συμμαθητης και ξερω ποσο καλο παιδι ειναι

Ανώνυμος είπε...

Παρνάσσιε βγήκες πέρα με το Πατσαντάρα στο σχολείο ή έμεινες σε καμμιά τάξη?

Είμαι άραγε αποτυχημένος; είπε...

Παρνάσσιε, θα μας πείς πως χαρακτηρίζεται ένας, όπως εγώ, εν Αθήναις συμπατριώτης σου αποτυχημένος, πέραν του οτι "περιστοιχίζει το Στάθη". Αυτό ευτυχώς δεν το κάνω.
Καί κάτι ακόμη, έχεις δίκαιο, ευτυχώς που οι άνθρωποι ...παραμένουν καλά παιδιά όπως ήταν στο Δημοτικό και ίσως στο Γυμνάσιο, άντε και στο Πανεπιστήμιο μόνο για το Λεόντιο ο οποίος κράτησε στο σύνολο τις αρετές και αξίες ενός νέου της τότε προοδευτικής αριστεράς (ΚΚΕ Εσ.).

σταθης γιαννελος είπε...

θα θεωρησω συμπτωση!!!οτι απο την ημερα που προτεινα τον γιαννη πατσανταρα σ ολα τα μηνυματα παμε πακεττο..ετσι πατριωτη παρνασσιε?ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Top