αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Πρωτοβουλία - Κάλεσμα του Γιάννη Πατσαντάρα

Πρωτοβουλία – Κάλεσμα

Του Γιάννη Λάμπρου Πατσαντάρα
Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α.
Επίτιμου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας

Αράχωβα 27.7.2010

Προς

Τον κ. Γεώργιο Δ. Ανδρέου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας και δι’ αυτού προς τους κ.κ. Γεώργιο Ε. Ανδρέου - Λεόντιο, Δήμαρχο Αράχωβας, Θεόδωρο Ι. Κοκκοβό, Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αράχωβας και Ιωάννη Νικολάου Γεωργακό, Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αράχωβας, αλλά και με την δημοσίευσή της προς όλους τους κατοίκους της Αράχωβας, του Διστόμου, της Αντίκυρας και του Στειρίου.

Κύριε πρόεδρε, αξιότιμοι κύριοι

Σεβόμενος τους θεσμούς και ανταποκρινόμενος στο δημόσιο κάλεσμά σας, ως μελών της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για ενωτικό ψηφοδέλτιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στα πλαίσια του νέου Δήμου, στον οποίο εντάχθηκε η πόλη μας, αλλά και στην επιθυμία πολλών συμπολιτών μας και συνδημοτών μας πλέον και των άλλων πόλεων στα πλαίσια του νέου Δήμου και διαβλέποντας την καθοριστική σημασία των προσεχών εκλογών για το νέο Δήμο, απευθύνομαι σε εσάς και δι’ υμών στους δημότες της Αράχωβας κατ’ αρχήν, αλλά και σε όλους τους Δημότες του νέου διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου, για να γνωστοποιήσω δημόσια και να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι, θέτω την εμπειρία και τις γνώσεις μου στις υπηρεσίες ενός τέτοιου ενωτικού ψηφοδελτίου.

Θεωρώ εξαιρετική την τιμή στο πρόσωπό μου και ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους επώνυμα ή ανώνυμα με πρότειναν ως ικανό να ηγηθώ στην ενωτική αυτή πρωτοβουλία, που αποτελεί σταθμό για τον τόπο μας, αλλά και την περιοχή.

Απευθύνομαι επίσης στους Δημότες του Διστόμου, Παραλίας Διστόμου της Αντίκυρας και του Στειρίου και τους δηλώνω, ευθύς εξ αρχής και κοιτώντας τους στα μάτια, ότι για μένα είναι και θα είναι όλοι ισότιμοι στα πλαίσια του νέου Δήμου. Άλλωστε την ισοτιμία αυτή εγγυάται η αναλογική εκπροσώπηση που προβλέπει ο νόμος και οι ανάγκες, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο μας, που μας υποχρεώνει να συνεργαστούμε. Στόχος και φιλοδοξία μου είναι να είμαι ο Δήμαρχος όλων των δημοτών του νέου διευρυμένου Δήμου, πρώτος μεταξύ ίσων.

Η ενωτική πρωτοβουλία των δημοτών και των κατοίκων της Αράχωβας, είναι και πρέπει να αξιολογηθεί ως η αφορμή και η ευκαιρία να παραμερίσουμε όσα μας χώρισαν και μας χωρίζουν, να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον, να ενώσουμε το βουνό με την θάλασσα, τον τουρισμό με τα μεταλλεία και την βιομηχανία, να αναβαθμίσουμε την γεωργική παραγωγή και το περιβάλλον, να κάνουμε ένα Δήμο πρότυπο ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Να εμπεδώσουμε ότι από το νέο Δήμο, είναι στο χέρι μας να ωφεληθούμε όλοι ή να ζημιωθούμε.

Υπόσχομαι να θέσω την εμπειρία και όσες ικανότητες απόκτησα στην καριέρα μου στην υπηρεσία όλων των δημοτών.

Καλώ όλους τους δημότες σε συστράτευση για να ενεργοποιήσουμε μαζί ανθρώπους ικανούς, με διαφορετικές αντιλήψεις και διαδρομές, αλλά και διαφορετικές πολιτικές απόψεις, ιδιαίτερα τους νέους, σε μια ενωτική και συντεταγμένη προσπάθεια για την ανάληψη της διοίκησης του νέου Δήμου.

Σε αυτήν την προσπάθεια -η οποία είναι πλέον επιτακτική ανάγκη- δεσμεύομαι να λειτουργήσω ως συνεκτικός παράγοντας και καταλύτης εξομάλυνσης των διαφορών και σύγκλισης ανθρώπων και ομάδων, με μοναδικό σκοπό την προσφορά στους Δημότες και στις πόλεις μας. Με ένα νέο όραμα, που δεν θα περιορίζεται σε στερεότυπες αντιλήψεις ούτε θα εγκλωβιστεί σε στεγανά κομματικής περιχαράκωσης.

Ο Καλλικράτης αποτελεί τη σημαντικότερη ίσως μεταρρύθμιση στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Η νομοθέτησή του δημιουργεί νέα δεδομένα για τη διοικητική ανασυγκρότηση της χώρας, για την αποτελεσματική και διαφανή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και για την οικονομική και παραγωγική αναμόρφωση της Ελλάδας. Παράλληλα όμως φέρνει και προβλήματα που μπορεί και πρέπει να λυθούν και θα λυθούν μόνο με ισοτιμία, συνεργασία και δουλειά, πολλή δουλειά, από πολλούς, που θα ενεργούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον και μόνο.

Μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε ανθρώπους – εκπροσώπους – συμβούλους, ικανούς και με διάθεση προσφοράς, που θα αντιπροσωπεύσουν επάξια τις Πόλεις τους και θα δουλέψουν για την ευημερία και την προκοπή των κατοίκων.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι οι συνθήκες επιτάσσουν ευρείες συνεργασίες, συγκλίσεις δυνάμεων και σύμπραξη για την επιτυχία αυτού του σκοπού.

Καλώ ΟΛΟΥΣ τους δημότες του νέου Δήμου, αδιάκριτα, με συνέπεια και ευθύνη, να συμμετάσχουν ενεργά, μέσω της ενωτικής κίνησης της οποίας προτίθεμαι να ηγηθώ, στη συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου με καθολική αποδοχή, για να δουλέψουμε όλοι μαζί για τη δημιουργία ενός Δήμου - πρότυπο. Ενός Δήμου που, μέσα από την ισοτιμία και τη συνεργασία, θα τον οδηγήσουμε στην ευημερία και την προκοπή. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να σας διαβεβαιώσω για όλα τα παραπάνω με άμεση προσωπική επαφή.

Η ευκαιρία, μας δίνεται τώρα.

Με εξαιρετική τιμή
Γιάννης Πατσαντάρας

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί ο κ.Πατσανταρας ασχολήθηκε με τα Δημαρχιακά.
Ενας άριστος αξιωματικός , ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ, ένας διαμάντινος χαρακτήρας.
Ρε παιδιά ΠΟΛΥΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!!!
Αλλά φαίνεται ότι για τα διαμάντια πρέπει να ξέρεις την αξία τους διαφορετικά τα αφήνεις θαμένα ή τα πετάς σαν τους μαύρους της Αφρικής...
Ρωτήστε ανθρώπους που τον γνώρισαν να διοικεί και μετά να μιλάτε μερικοί ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, γιατι οι πολοι ξέρουν και εκτιμούν σωστά ευτυχως
Κύριε Πατσαντάρα ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ,οι πολλοι και οι γνωρίζοντες σας χρειαζόμαστε και είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΑΕΤΟΣ

ονομα είπε...

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή του κ. Πατσαντάρα, και τη δημοσίευσή της στο blog το οποίο διαχειρίζομαι, θα ήθελα να πω σε όλους τους φίλους που αναρτούν σχόλια, ότι δεν σκοπεύω να επιτρέψω την εκμετάλλευση του χώρου αυτού για πολιτικές σκοπιμότητες.

Για να προστατέψω αφενός τους υποψήφιους και αφετέρου τους αναγνώστες, από κακόβουλα σχόλια με σκοπιμότητες, θα ήθελα να κάνω σαφές ότι δεν είναι ευπρόσδεκτα ανώνυμα σχόλια που εμπεριέχουν το στοιχείο της προσωπικής επίθεσης.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, έχουν διαγραφεί κάποια ανώνυμα σχόλια με το ως άνω αναφερόμενο στοιχείο της προσωπικής, ανέξοδης και κακόβουλης επίθεσης. Τα σχόλια αυτά, ή μερικά εξ'αυτών (υπήρχαν και κάποια που απαντούσαν στην επίθεση προς τον κ. Πατσαντάρα) εκτός από ανούσια ήταν άκαιρα, αλλά και απαράδεκτα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Πατσαντάρα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη μελλοντική του διαδρομή.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

V είπε...

Μπράβο Γιάννη! Ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και ικανότητες, σαν εσένα.
Είμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ενας άριστος αξιωματικός, ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ, ένας διαμάντινος χαρακτήρας.
Ρε παιδιά ΠΟΛΥΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!!!
Κύριε Πατσαντάρα ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ, οι πολλοι και οι γνωρίζοντες σας χρειαζόμαστε και είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ ΚΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ

Ευκολόπιστος είπε...

Συγχαρητηρια για την απόφασή σας κύριε Πατσαντάρα.
Ασφαλώς και οι αποφάσεις που ενώνουν είναι (πάντα ήταν) η ελπίδα για το κόσμο και όχι μόνο για το Καλλικρατικό Δήμο Δ-Α-Α. Έχω όμως δύο επισημάνσεις.
Όσον αφορά τη πρώτη, θα ήθελα να τονίσω πως η δεξιά της Αράχωβας (συνηδειτά χρησιμοποιώ τη λέξη) ποτέ δεν ήθελε κοντά της τους μη δεξιούς παρά μόνο αν επρόκειτο να τους χρησιμοποιήσει πολιτικά, οπως και τώρα που δεν της βγαίνουν τα κουκιά.
Η δεύτερη αφορά στις επαφές που πιθανόν έχετε κάνει με όλες τις "τάσεις" των Αραχωβιτών. Γιατί απο όσα διαβάζω στο Ντελάλη (αυτός είναι η μόνη πηγή της δικής μου πληροφόρησης) οι μέχρι σήμερα συναναστροφές σας είναι (ελπίζω όχι επιλεκτικά) με εκπροσώπους μιάς μόνο "τάσης".
Καλή δύναμη ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πατζανταρα θέλω να σας συγχαρώ για αυτήν την απόφαση που πήρατε για να σώσετε αυτόν το τόπο που τον βασανίζουν παρά πολλά προβλήματα αλλά μήπως το επίπεδο σας δεν κάνει για τα μούτρα μας?
Δεν είστε ένας τυχαίος πολιτικάντης το επίπεδο που φτάσατε στην καριέρα σας είναι αξιοζήλευτο από πολλούς μήπως με το να μπλεχτείτε με όλους αυτούς κάνει κακό στο όνομα σας.
Σας τα λέω όλα αυτά για να μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα ότι θα μπορέσετε να τιθασεύεστε όλα αυτά τα λαμόγια που κυκλοφορούν στα χωριά μας και την πολιτική.
Προσπαθήστε και σκεφτείτε καλά αυτό το βήμα γιατί μπορεί να αμαυρώσει την μέχρι τώρα πορεία σας. Μη κάνετε τα καπρίτσια άλλων.
Εγώ προσωπικά εάν προχωρήσει η υποψηφιότητα σας θα σας στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις που θα έχω.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...

ΚΑΙ ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.
ΠΟΡΦΙΡΟΓΕΝΗΤΟΣ

δικαιος είπε...

συγχαρητηρια στον κυριο πατσανταρα.τωρα ως αναγνωστης του ντελαλη περιμενω απο τον κυριο γιαννελο,μπακολουκα,αλμπανη και τους αλλους να υλοποιησουν αυτο που υποσχεθηκαν.να συστρατευθουν μαζι του.ειδικα εσυ σταθη που τον προτεινες πρεπει να δωσεις το παρων για ν αποδειξεις οτι πιστευες οσα ελεγες

σκεπτόμενος πολίτης είπε...

Με αφορμή την υποψηφιότητα του Γιάννη Πατσαντάρα, προτείνω την στήριξη από όλους αυτής της ακομάτιστης προσπάθειας. Επιτέλους ας φύγουν τα κομματικά καπέλλα από τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μας δίνεται η ευκαιρία στις εθνικές εκλογές να εκφραζόμαστε κομματικά και πολιτικά. Στις εκλογές αυτές όμως, έξω και πέρα από λογικές κομματικού καπελώματος, ας επιλέξουμε τους πλέον ΑΞΙΟΥΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ συμπολίτες μας, που θα εγγυηθούν μια ΆΞΙΑ-ΧΡΗΣΤΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ διοίκηση του νέου Δήμου.ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!

ανήσυχος πολίτης είπε...

Αληθεύει ότι κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. πιέζει φορτικά για να πάρει το χρήσμα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ( δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας)χωρίς να διαθέτει απολύτως καμία τόσο αυτοδιοικητική όσο και εργασιακή εμπειρία? Τι απαντάει η Ρηγίλης και ο Σαμαράς? Αυτή είναι η νέα αντίληψη της Ν.Δ. περί Άξιων και Αξιών? Η επαγγελματική αποκατάσταση των ανεπάγγελτων κομματικών στελεχών της μέσω των Δήμων? ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!

Ηλίας είπε...

Μα ο Πατσαντάρας είναι έμπειρος; Άξιος καταξιωμένος σαν τι; ¨Ηταν απλά ένας καραβανάς. Έλεος. Και δεν είναι υβριστικό αυτό. Είναι απλά ή αλήθεια και δη κομματικά βαμμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως αυτή η πρωτοβουλία του Γιάννη Πατσαντάρα , να δώσει τέλος στις «χαζές» κομματικές αντιπαραθέσεις στα Δημοτικά θέματα πριν από κάθε εκλογή. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, διότι παρακολουθώ τα συμβούλια ανελλιπώς εδώ και χρόνια, ότι ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες, οι προϋπολογισμοί ψηφίζονται από όλους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, ο Δήμος θα είναι διευρυμένος οι υποχρεώσεις και τα συμφέροντα μεγαλύτερα. Εύχομαι στον κ. Πατσαντάρα να βρει τους καλύτερους συμβούλους , χωρίς κομματικές αγκυλώσεις για να πάει τον τόπο πιο μπροστά. Καλή επιτυχία Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΤΖΑΝΤΑΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΑΛΛΑ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΜΕ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ

ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω δημαρχο Αραχωβιτη που να μενει μονιμα εδω κι οχι να ρχεται μονο για κοντοσουβλια.

TRANS είπε...

Ευγε Σοφια! για σενα μεριμνει η Αραχωβταρα

Λ είπε...

Ο Πατσαντάρας αγαπητοί, συχνά δεν ερχόταν ούτε καν για κοντοσούβλια και αρνιά στην Αράχωβα, επειδή οι υποχρεώσεις του στην υπηρεσία του δεν του το επέτρεπαν...Προτίμησε να μην γιορτάζει γιατί το είχε χρέος στην πατρίδα!!έχει κάνει τόσα πράγματα για όλους μας, άσχετα αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνου, που όλοι οι υπόλοιποι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ποτέ μας!
Τέεοιοι άνθρωποι πρέπει να αναλαμβάνουν να πάνε μπροστά τον τόπο.Όσο για την τάση του κ.Πατσαντάρα, αν σκεφτείτε την πορεία της καριέρας του όλα αυτά τα χρόνια(επι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), θα καταλάβετε ότι υπήρξε ανοδική συνεχώς.Πράγμα που αποδεικνύει ότι όσοι αξίζουν πάνε μπροστά με αξιοπρέπια, αξιοκρατεία και χωρίς να γίνονται κομματικά τσιράκια κανενός

ΥΓ1.Ο κ. Πατσαντάρας έχει πλέον αποστρατυθεί και θα είναι στην Αράχωβα.Σε αντίθεση με τον "manager" Λεόντιο, τον "ελλειπή" Κοκκοβό, και τον "Businessman" Γεωργακό, που ο καθένας για τους λόγους του «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής».

ΥΓ2.Όσο για το αν αξίζει (ενδεχομένως) να αμαυρώσει το όνομά του και την καριέρα του τολμώντας να ασχοληθεί με τα κοινά, η άποψή μου είναι ότι αξίζει.Αλλιώς ας αφήσουμε μόνο τα ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ να γεμίζουν με φρούδες ελπίδες τις ψυχές μας, και με κολληοτύς και ανάξιους υπαλλήλους τις Δημοτικες θέσεις εργασίας

Φιλικά πάντα,
Λ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?

βλαχαντωνης λαμπρος είπε...

1) Το όνομα του Γιάννη είναι Πατσανταρας,και όχι ΠΑΤZAΝΤΑΡAΣ που το γραφούν κάνα 2 φίλοι εδώ μέσα.
2 )Πρέπει να πάρουμε τη γνώμη ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,να μας πει για έναν πραγματικά γνήσιο ΕΛΛΗΝΑ ,που σε όλη του την στρατιωτική του καριέρα, είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια, του να είναι υποψήφιος δήμαρχος του τόπου μας?

Πιστεύω ότι όλοι οι δημότες του νέου δήμου που θα είσαι υποψήφιος, θα σου δείξουν την εμπιστοσύνη με την ψήφο τους, όπως κάποιοι άλλοι ανώτεροι σου είχαν δήξει εμπιστευτεί για την χωρά μας.

Στον αέρα είχες κερδίσει πολλές μάχες, σου εύχομαι στην στεριά να κερδίσεις ακόμη περισσότερες για το καλό αυτού του τόπου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

Αντικυραίος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το «μοντέλο» του σύγχρονου δημοτικού άρχοντα

Ποιο είναι το «μοντέλο» του σύγχρονου δημοτικού άρχοντα; Του δημάρχου που θα είναι ο μόνος ικανός να λύσει τα «προβλήματα» και να διοικήσει «αποτελεσματικά» το δήμο;
Αν πιστέψουμε όλους αυτούς που μας συστήνουν μέσω του blog δημάρχους ή και αυτούς που αυτοσυστήνονται έχοντας ,όπως λένε, «αντιληφθεί» ότι οι δημότες με το «αλάθητο» κριτήριο που διαθέτουν και κόντρα σ' όλες τις «γραμμές» και «υποδείξεις» προτιμούν να ψηφίσουν για δήμαρχο κάποιον που πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Να είναι επιτυχημένος. Συμφωνώ όμως υπάρχει ένα αλλά …
Να δηλώνει ερωτευμένος με την πόλη του ή μάλλον τώρα με την ευρύτερη περιοχή. (Οι υπερβολές περί ομορφιάς και περί των ωραιότερων χωριών του κόσμου τώρα ή θα περιορισθούν ή θα προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα, έτσι όπως κατά τη γνώμη μου είναι το σωστό.) Αυτή λοιπόν την ωραία ευρύτερη περιοχή ο υποψήφιος θα την κάνει κούκλα, βάζοντας όλες του τις δυνάμεις. Ωραία λόγια μέχρι εδώ, συμφωνώ και εγώ, όμως υπάρχει ένα αλλά …
Πάμε στο τελευταίο και κυριότερο χαρακτηριστικό, αυτό που βάζουν δηλαδή οι συστήνοντες και αυτοσυστηνόμενοι πάνω απ' όλα τα άλλα χαρακτηριστικά. Πρέπει ο δήμαρχος να δηλώνει ακομμάτιστος, να βγάζει καντήλες όταν ακούει για «κομματικές γραμμές», «τακτικές», «στρατηγικές» και άλλα παρόμοια, να απεχθάνεται και να αποφεύγει σαν το διάβολο το λιβάνι τους κομματικούς μηχανισμούς, να διαλαλεί την πολιτική του ανεξαρτησία και να υπόσχεται πως θα ενώσει όλους, μα όλους, τους πολίτες του δήμου του, χαρίζοντάς τους μια ευτυχισμένη διαβίωση. Και εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ…
Ας προσπαθήσουμε να πούμε ορισμένα πράγματα με τ' όνομά τους .
Πόσο ανεξάρτητος πρέπει να θεωρείται ένας υποψήφιος που όλοι γνωρίζουν την πολιτική του τοποθέτηση, όλοι γνωρίζουν τους φίλους του , τις παρέες του, με ποιες κυβερνήσεις έγινε αυτό που έγινε στην καριέρα του, μέχρι εκεί που έφθασε; Αν ο συγκεκριμένος ήταν υποψήφιος με την παράταξη στην οποία πρόσκειται (τουλάχιστον μέχρι χθές) τότε τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα, ειλικρινή και σίγουρα λόγω του ήθους του θα είχε πιθανότητες να προσελκύσει και κάποιους που έχουν βαρεθεί , έχουν αγανακτήσει από τις συμπεριφορές των κομμάτων αλλά έχουν κι’ αυτοί παραπλήσιες πεποιθήσεις μαζί του.
Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι οι παραδοσιακές κομματικές μορφές οργάνωσης (συντεχνίες, κλάδοι, ατομικά συμφέροντα) έχουν αποτύχει και έχουν οδηγήσει σε απαξίωση την πολιτική. Σίγουρα απαιτείται μια ευρύτερη συμμετοχή –αυτό που εύσχημα ονομάζουν ενωτικό κάλεσμα- όχι όμως απολιτίκ. Η ευρύτερη συμμετοχή δε σημαίνει και χαλαρότητα στις δομές, αλλά αντίθετα απαιτούνται συγκεκριμένες οργανωτικές μορφές και πάνω απ’ όλα στέρεες ιδεολογικές αναφορές. Μόνο έτσι δηλαδή με ιδεολογική σαφήνεια και χωρίς συγχήσεις και θαμπές ταυτότητες θα μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικότητα σε κάποιο προγραμματισμό.
Με αυτές τις σκέψεις τελειώνω και εύχομαι επιτυχία στον Γ. Πατσαντάρα αλλά με ένα σχήμα που να φαίνονται οι ιδεολογικές του προτιμήσεις (γιατί αν δεν έχει είναι ακόμη χειρότερο. Εκτός και εάν η ιδεολογία του δηλώνεται από την εμφάνισή του)
Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ !!! ΜΟΝΑΧΑ Ο ΤΣΕΘΡΟΣ, Ο ΦΑΡΑΝΤΟΣ ,ΤΣ Ο ΘΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δ. μια μονάχα ερώτηση: Τι σημαίνει ιδεολογία; Εννοείς με ποιο συμφέρον, ατομικό ή ομάδας κάποιος τάσσετε;
Στο λέω αυτό γιατί είμαι ένας από αυτούς που πρότειναν τον κ. Πατσαντάρα, και «ιδεολογικά» ανήκω στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Δ. ΤΟ ΕΙΠΕΣ Κ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ο Κ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΤΡΙΟΥΣ...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Εγω θα ρωτησω τον κ. Πατσανταρα οταν θα βγει Δημαρχος, την αδερφη του και τον Γεωργιαδη θα τους απομακρυνει απο την ΔΕΤΠΑ?
Φιλε Γιαννη σιγουρα εχεις ακουσει και εσυ για την ΔΕΤΠΑ, και για το τι γινεται εκει μεσα,σου στελνω λοιπον την ερωτηση, και περιμενω την απαντηση σου μεσα απο το blog στο οποιο και εκανες την ανακοινωση της συμετοχη σου για Δημαρχος.
Πριν απο λιγο καιρο ειχαμε εναν αλλο ο οποιος ελεγε οτι θα γινει χαμος , και οτι θα τα πει ολα , αλλα τα κουκουλοσε και αυτος ολα.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗ?
Αυτοι που σε ξερουν κ.Πατσανταρα λενε οτι εισαι στρατιωτικος και οτι τα λες τσεκουρατα, για να δουμε?
Περιμενουμε την απαντηση σου.

Υ.Γ.Οι αλλοι οι σωτηρες του χωριου,
Λεοντιος Ψηλος Γιαννελος κτλ.ΠΟΥ ειναι ρε παιδια γιατι σιωπισαν?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε υπάρχει και αυτή η διάσταση της ιδεολογίας που τότε γίνεται σύστημα επιβολής κυριαρχίας και υπεράσπισης συμφερόντων μιας ομάδας ατόμων.(Γι΄αυτό ρωτάω τι χρειάζεται η στολή με όλα τα εξαπτέρυγα;)
Όσο για τις παρέες συμφωνώ ότι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι γιατί είναι και δικοί μου φίλοι κάποιοι.
Δ.

Καίτη είπε...

Είναι εύκολο να μιλάμε για πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε.Εγώ θα σας πω αυτά που πολύ καλά γνωρίζω:
Όταν ο Πατσαντάρας αποστρατεύθηκε στις αρχές του 2010 από το ΑΤΑ στη Λάρισα έκλαιγαν όλοι οι υφιστάμενοί του και οι γυναίκες τους μαζι- ανεξαρτήτως κομματικής τοποθετησης! Γιατί έχαναν έναν άριστο διοικητή και έναν άνθρωπό που τους στεκόταν σε κάθε δύσκολη επαγγελματική στιγμή αλλά και οικογενειακή, γιατί το γραφείο του κ.Πατσαντάρα ήταν ανοιχτό από τις 7 το πρωί ως τα μεσάνυχτα συχνά για τον πιο υψηλόβαθμο έως τον πιο χαμηλόβαθμο και άκουγε τα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα 3000 και πλεόν ανθρώπων σαν να ήταν της δικής του οικογένειας... Λέτε να μην ξέρει να διοικεί...ένα σύλλογο...Κι αν ξέρατε έστω και λίγο το Γιάννη θα ξέρατε πολύ καλά ότι έχει φίλους από τους πιο διακεκριμένους έως και τον απλό ψαρά που τον αποκαλεί και αδελφό και το εννοεί!

Ένα τετοιο άνθρωπο και επαγγελματία χρειάζεται ο τόπος μας φίλοι μου, ένα άριστο γνώστη στη διοικήση των κοινών και έναν άνθρωπο με καρδιά αετού για να αντέχει τις κακοπροαίρετες επιθέσεις ορισμένων... και τώρα και μετά...

Καλή επιτυχία Γιάννη!

Ν.Δ είπε...

Σοφια δυνατα με τσαμπουκα,κι αυτη τη δημαρχεια θα τη παρουμε.Παλι προεδρος της ΔΕΤΠΑ θα βγεις,εξαλλου εχεις κι εμπειρια.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω αυτό το "περισπούδαστο" σχόλιο κυρίου "Δ" και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πρόκειται για μεγάλο σαχλαμάρα και κομματόσκυλο από αυτά που λένε συνεχώς αερολογίες. Π.χ "Η ευρύτερη συμμετοχή δε σημαίνει και χαλαρότητα στις δομές, αλλά αντίθετα απαιτούνται συγκεκριμένες οργανωτικές μορφές και πάνω απ’ όλα στέρεες ιδεολογικές αναφορές. Μόνο έτσι δηλαδή με ιδεολογική σαφήνεια και χωρίς συγχήσεις και θαμπές ταυτότητες θα μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικότητα σε κάποιο προγραμματισμό." ???????
Αντε τώρα να καταλάβουμε γιατί πρέπει να υπάρχει όλο το παραπάνω για να είναι μια πόλη καθαρή,να γίνουν έργα υποδομών, να αδειοδοτηθούν επιχειρήσεις,κτλ, βασικές αρμοδιότητες δηλαδή ενος δημάρχου.
Επίσης ο όρος "απολιτίκ" έχει χρησιμοποιηθεί στο blog από έπίσης ένα άλλο σαχλαμάρα στις συζητήσεις περί Καλλικράτη (το πιο πιθανό είναι το ίδιο κομματόσκυλο).
Τελος πάντων μου τι δίνει πολύ να κρίνουν κάποιοι super σαχλαμάρες,άσχετοι, και μάλλον με ιδιοτελεις σκοπούς, ανθρώπους που προφανώς δεν τους ξέρουν, να κρίνουν τους φίλους τους αλλά και κυρίως την πορεία τους στη ζωή και όλα αυτά ανώνυμα.
Λέει σε ένα άλλο σχόλιο πιο κάτω "Φιλε ανωνυμε υπάρχει και αυτή η διάσταση της ιδεολογίας που τότε γίνεται σύστημα επιβολής κυριαρχίας και υπεράσπισης συμφερόντων μιας ομάδας ατόμων.(Γι΄αυτό ρωτάω τι χρειάζεται η στολή με όλα τα εξαπτέρυγα;"
Στην πρώτη πρόταση δεν ξέρει ούτε αυτός τι θέλει να πει, στις παρενθέσεις απλά ειρωνευεται έναν άνθρωπο που ρισκάριζε τη ζωή του καθημερινά και του απονεμήθηκαν τα "εξαπτέρυγα".
Κύριε "Δ" τελικά εκτός από σαχλαμάρας και κομματόσκυλο (ΟΥΣΤ !!) είσαι και μεγάλος Καραγκιόζης (με τον ορισμό του Στέργιου φυσικά).
Ο "Γ"

Υ.Γ.1 Αν μίλαγες επώνυμα θα σου απαντούσα τα ίδια με επώνυμο.

Υ.Γ.2 Τους βαρέθηκα όλους αυτούς τους λαμογιο"πολιτίκ" βρε μπρος....

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ.ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΕΙΔΩΜΕΝ...

σταθης γιαννελος είπε...

αραχωβιτη ψηφοφορε αν εισαι αραχωβιτης η εμπαθης εισαι η ανημερωτος.λες οτι τα κουκουλωσα αρα ουτε στον απολογισμο ησουν ουτε αχο διαβαζεις αφου εχω προαναγγειλει συνεντευξη οπου απαντω σ ολα οσα εχουν ρωτηθει.ουτε ντελαλη ομως διαβαζεις γιατι λες οτι σιωπω ενω βγηκα αμεσως κι επιδοκιμασα την κινηση του γιαννη.οσο για τον πατσανταρα σκεψου μονο ποσο ακεραιος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος για να μπορεσει με διαφορετικες κυβερνησεις ν ανεβει την ιεραρχια.τα υπολοιπα συντομα

μαθηματικος α είπε...

εγω παντως σταθη σου βγαζω το καπελλο..μακραν ο πρωτος μαγκας.αποστρατευσες τον ψηλο,τελειωσες τον λεοντιο .και μετα εκανες την κινηση ματ οπως λεγαμε μικροι με τον πατσανταρα.ως εδω ολα καλα.ξεχασες ομως 2 συνιστωσες.1η.θα πρεπει να κατεβεις υποψηφιος για να φανει οτι αληθεια τα λεγες.2η η στρουγγα της τ.ο της ΝΔ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ,οπως κι οι οπαδοι του λεοντιου.οι μεν πρωτοι γιατι σνομπαρες-οι ιδιοι λενε σαμποταρες-τις εσωκκοματικες εκλογες,οι δε 2οι τρωγαν ησυχα τοσα χρονια κι ηλθες και τους ανακατωσες.σε βλεπω παλιοφιλε του χρονου στον αχο να εκφραζεις και συ την πικρια σου που βγηκες τεταρτος.

Unknown είπε...

HΓΕΤΗΣ.. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ..Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ..ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΝ..ΗΓΕΤΗΣ.. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ..ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ..ΗΓΕΤΗΣ..ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ Η ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.......

Top