αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου του Γιάννη Πατσαντάρα σχετικά με την υποψηφιότητά του

Δελτίο Τύπου

Ο Γιάννης Λ. Πατσαντάρας επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Την ευθύνη αλλά και την τιμή να ηγηθεί ανεξάρτητου συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή του καλλικράτειου δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας στις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου αναλαμβάνει με επίσημη ανακοίνωσή του ο καταγόμενος από την Αράχωβα αντιπτέραρχος ε.α. Γιάννης Λ. Πατσαντάρας.

Η ανακοίνωση/κάλεσμα του Γιάννη Πατσαντάρα απευθύνεται -όπως ο σεβασμός των θεσμών απαιτεί- κατ’ αρχάς στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας Γεώργιο Ανδρέου, στον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αλλά και στους πολίτες της Αράχωβας, του Διστόμου, της Αντίκυρας και του Στειρίου.

Ο Γιάννης Πατσαντάρας γνωστοποιεί την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου κατά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ευχαριστώντας παράλληλα τους δημότες που τον πρότειναν ως ηγέτη αυτής της πρωτοβουλίας που αποτελεί σταθμό για την περιοχή.

Ο Γιάννης Πατσαντάρας διαβεβαιώνει ρητά τους δημότες του Διστόμου, της Αντίκυρας και τους Στειρίου δεσμευόμενος για την ισοτιμία των πολιτών έναντι του νέου δήμου και θεωρεί ότι η ενωτική πρωτοβουλία των δημοτών της οποίας θα ηγηθεί αποτελεί λαμπρή ευκαιρία για την ανάδειξη των κοινών προσδοκιών των πολιτών της περιοχής ταυτόχρονα δε και ουσιαστική δυνατότητα για τον εξοστρακισμό των διχαστικών πρακτικών του παρελθόντος.

«Υπόσχομαι να θέσω την εμπειρία και όσες ικανότητες απόκτησα κατά την πολύχρονη σταδιοδρομία μου στην Ελληνική Αεροπορία, στην υπηρεσία του νέου Δήμου», αναφέρει ο Γιάννης Πατσαντάρας και προσδιορίζει τον δικό του κομβικό ρόλο στην ενωτική προσπάθεια ως εκείνον του συνεκτικού παράγοντα και του καταλύτη της ομόνοιας, ως εκείνον που αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό θα υπηρετήσει ένα νέο όραμα μακριά από στερεότυπα και κομματικά στεγανά.

Η πρόκληση που η ριζική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης» αντιπροσωπεύει για την τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία από τον Γιάννη Πατσαντάρα που επισημαίνει ότι δημιουργούνται νέα δεδομένα για τη διοικητική ανασυγκρότηση, την αποτελεσματική και διαφανή λειτουργία των δήμων αλλά και προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν στη βάση της ισοτιμίας και της εντατικής δουλειάς προς το κοινό συμφέρον.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του στόχου διαδραματίζει η επιλογή των πολιτών που θα συγκροτήσουν το νέο ψηφοδέλτιο και ο Γιάννης Πατσαντάρας καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά για τη συνδιαμόρφωση των συνθηκών που θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός «Δήμου-Πρότυπο» και θα συμβάλουν στην προκοπή και την ευημερία του Δήμου και καθενός δημότη ξεχωριστά.

Το ενωτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γιάννη Πατσαντάρα -όπως είναι φανερό- αίρεται πάνω από τα κόμματα, τις πολιτικές γραμμές και τις παρατάξεις προτάσσοντας το συμφέρον των δημοτών. Περιλαμβάνει υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους καθώς όπως ο ίδιος ο αντιπτέραρχος ε.α. αναφέρει: «Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι οι συνθήκες επιτάσσουν ευρείες συνεργασίες, συγκλίσεις δυνάμεων και σύμπραξη για την επιτυχία αυτού του σκοπού».

2 σχόλια:

TRANS είπε...

Ε ρε γλέντια για την αδελφή του! Σιγά μην δεν την βάλει σε πολλαπλά πόστα όταν και ένα βγεί!
Εγω ξέρω οτι πρώτα ψάχνετε συμβούλους δυναμικούς και μετά για δήμαρχο. Ο Δήμος άρχει, δεν κάνει όλες τους δουλειές. Μην ξαχνάτε στον λεόντιο λέγατε οτι είναι επικεντρωτικός. Μάλλον εσείς που προτείνετε θέλετε να έχετε μόνο κάποιον να αποφασίζει και οι σύμβουλου απλά να λαγοκοιμούνται στα συμβούλια!

1234 είπε...

vre paidia o protergatis tou enotikou giorgakos poy vrisketai?ton kokkovo katigoroysate .aytos pou einai?krivetai piso apo ti fousta tis vagelios

Top