αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση στη μουσική συναυλία

Εκπολιτιστικός - μορφωτικός - ψυχαγωγικός σύλλογος Αραχωβιτών "Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πρόσκληση
Μουσική Συναυλία

Σας προσκαλούμε στη συναυλία ελληνικής και ξένης μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 και ώρα 9.00 μ.μ. στο θέατρο της Αράχωβας "Πίσω Αλώνια".
Στη συναυλία θα λάβουν μέρος η Φιλαρμονική Ορχήστρα Αράχωβας υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Στέργιου Χατζή, η Λαϊκή Ορχήστρα έντεχνης ελληνικής μουσικής Αράχωβας και η Χορωδία του συλλόγου μας υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κυρίας Μίνας Καρρά.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Συνδιοργάνωση - Χορηγοί:
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας
Δήμος Αράχωβας - Κ.Δ.Ε.Τ.Π.Α. - Δελφοί Δίστομο Α.Μ.Ε.

2 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΙ!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είδα την πρόβα της Παρασκευής και το Σάββατο, χθες, ήμουν στην ώρα μου εκεί με σχεδόν όλο το σόι. Κάτι χρόνια είχα να νιώσω έτσι στο χωριό μου, βλέποντας "νέους γέρους και παιδιά" τόσο στο αδιαχώρητο του ακροατηρίου, όσο και πάνω στη σκηνή!Αμ στο δρόμο για τα Πίσω Αλώνια, σαν το παλιό καλό καιρό με τις βόλτες!
ΜΠΡΑΒΟ στους συντελεστές, μπράβο στον Γιάννη Κ. Σύρο, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, για τις φιλότιμες προσπάθειές του να γίνουν όλα όσο καλύτερα μπορούσαν.
Αλλά δεν βρίσκω λόγια για τα παιδιά της Φιλαρμονικής, τους οργανοπαίχτες και την χορωδία! Μας ταξίδεψαν, σε μια μαγευτική και σπάνια για την Αράχωβα βραδιά, στο φως του Αποσπερίτη, στην "απάνω γειτονίτσα" και σιγοτραγουδήσαμε μαζί τους το "Μίλησέ μου", παλιές γλυκιές αγάπες...
Παιδιά να είστε καλά και να μην αποκάμετε, μέχρι να πειστούν οι αρμόδιοι, οτι κάτι τέτοια σαν το χτεσινό ενώνουν το χωριό και φέρνουν χαμόγελο στα χείλη και ζέστη στην καρδιά. Θα περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα το επόμενο.
΄Αλφα Ανώνυμη

Top