αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

1o δίαθλο Αράχωβας: Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους οι Αραχωβιτες εκτός από το ΣΚΙ θα διοργανώσουν και κάτι διαφορετικό. Άντε και εις ανώτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας το υπογραφω απο τωρα θα ειναι αποτυχια αυτα τα πραγματ δεν τα ανακοινωνουν 10 μερες πριν και που ειναι οι ασφαλειες των διοργανοτων κτλ κυριοι? Τα βαλατε τα εξοδα στον πολιτιστικο ΑΥΓΟΥΣΤΟ παλι προχειροτητεσ μονο για να κονοματε.
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΙ σας κοροιδευουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΝΩΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΟΓΙΑΝΝΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Καραμ είπε...

Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για το κουράγιο που μου ευχεστε ,απλά ότι προσπαθώ να κάνω είναι για το καλό του χωριού και τίποτε αλλο. Σε λεπτομέρειες δεν θέλω να μπω γιατί δεν μ´ενδιαφερει.
Ελπίζω αν γίνει ο αγώνας φέτος κι έχει έστω και μια μικρή επιτυχία πάντα με τη βοήθεια όλων , του χρόνου να τον κάνουμε και το χώριο να γεμίσει από κόσμο!!!

ονομα είπε...

Μπράβο φίλε Κάραμ, αξίζεις συγχαρητήρια.

Για άλλη μια φορά διδάσκεις ήθος. Αν ήταν κι άλλοι σαν εσένα και σαν μερικούς άλλους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, θα είχαμε γίνει καλύτεροι.

Είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς, αν θεωρήσεις ότι μπορώ κάτι να προσφέρω, από οποιοδήποτε πόστο.

Φιλικά
Ντελάλης

Καραμ είπε...

Φίλε Ντελαλη έχεις βοηθήσει και εξακολουθεις να το κανείς με τον καλύτερο τροπο που μπορείς.Σ´ευχαριστώ και να ξέρεις ότι αν χρειαστεί θα ζητήσω τη βοήθεια σου,και μόνο που το λες όμως φτάνει.ΉΔΗ ΒΟΗΘΑΣ!!!

Βαγγελης Κ. είπε...

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια! Ειμαι σιγουρος οτι ο αγωνας θα εχει απολυτη επιτυχια και θα πρεπει να τον δουμε θετικά. Μακαρι ολοι να κανουν το ιδιο και να βοηθησουν με οποιο τροπο μπορουν. Το θεμα της ασφαλειας ειναι καθαρα του διαγωνιζομενου! Μηπως θα πρεπει να μπουνε στρωματα σε ολη την αποσταση;(δεν γινεται) Ας γινει φετος ετσι και του χρονου καλύτερα. Και παλι τα συγχαρητηρια στον Νικο και τον Γιαννη και οποιον αλλο συμμετεχει στην διοργανωση.

Καραμ είπε...

Βαγγέλη καταρχήν ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και στον επόμενο αγώνα θα ήθελα να ´σαι κι εσει εκεί να βοηθήσεις για τον αγώνα ,μιας και είσαι απ´τους πιο καταληλους. Όσο για τα στρώματα αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολο να τα βάλουμε αν και χρειάζονται σ´ ένα μόνο κοματι της διαδρομής που είναι κατηφορικο μονοπάτι. Αυχομαι κι εγώ όπως κι ΕΣΥ του χρόνου να είναι πιο οργανωμένα όλα !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μιλησα ρε παιδια για ασφαλεια αλλα για ασφαλιση των αθλητων που συμεμτεχουν.
Και κατι ακομη γιατι η ΔΕΤΠΑ κτλ μπορει να ξεχασουν. Ασθενοφορο και γιατρους.
Ολοι το καλο του τοπου μας θελουμε αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας για την ανοργανωσια της ΔΕΤΠΑ και του ΔΗΜΟΥ. ενας καραμ και ενας αρκουδογιαννος δεν φερνουν την ανοιξη.
εγω τα γραφω αυτα για να με διαψευσουν ολοι και 15 Αυγουστου να λετε τη μ....ς εγραφα εδω βαλτε μου τα γιαλια και εγω εδω ειμαι.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ.

ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΑΝΩΝΥΜΕ"! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Τ.Π.Α. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.... ΤΙ ΛΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε έχω απαντήσει και αυτό που θέλω είναι να πάμε μπροστά εγώ θα βοηθήσω και έχω βοηθήσει παρά πολλή σε πολλά.
Όσο για την ΔΕΤΠΑ άσε με να ξέρω περισσότερα από σένα.
Αυτοί με αποθαρρύνουν με τον τρόπο τους .
Και πραγματικά μεγάλε έχω κάνει πολλή υπομονή αλλά αν δεν αλλάξουμε εμείς νοοτροπία όντως αυτό το χωριό τίποτα σωστό δε μπορεί να κάνει.

Αν θυμάμαι καλά πριν λίγα χρόνια είχαν διοργανώσει πάλι ο Γιάννης με το Νικό ένα αγώνα ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ στο Βαρκό που είχε μεγάλη επιτυχία
ποιος νοιάστηκε από εκεί και μετά να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση από τους Δημοτικούς άρχοντες και τη ΔΕΤΠΑ κανένας.
Εγώ λέω μπράβο στα παιδιά γιατί προσπαθούν άλλη μια φορά ΝΑ ΤΟΥΣ ξυπνήσουν.
Τον παν είναι αυτό που θα γίνει φέτος να καθιερωθεί κατάλαβες για αυτό τα γράφω πριν και όχι μετά μήπως φιλοτιμηθούν κάποιοι και βοηθήσουν έστω και εγωιστικά για το γαμωτο του χωρίου μας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ":
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ Η Δ.Ε.Τ.Π.Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ "ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΘΛΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΗΣΤΗΚΑΝ...

Top