αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Διευκρινήσεις του Στάθη Γιαννέλου για την εκλογή Γραμματέα

Του Στάθη Γιαννέλου

Αγαπητέ Ντελάλη
, γυρίζοντας απόψε από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Αραχωβα αντίκρυσα όλα αυτά τα σχόλια για την δόλια σκέψη μου να αποσπάσω δήθεν την θέση της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου από την αντιπολίτευση. Και βέβαια και την συνηθισμένη λάσπη. Να διευκρινήσω λοιπόν τα εξής:
  1. Η θέση του γραμματέα είναι καθαρά τιμητική και χωρίς απολύτως καμία αρμοδιότητα.
  2. Όπως προς τιμήν της ανακοίνωσε η κυρία Γρανιτσιώτη δεν ενδιαφέρθηκε για την θέση αυτή όταν την ενημέρωσα ακριβώς για τον λόγο που προανέφερα.
  3. Το ότι δεν γράφθηκε στα πρακτικά αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη αφού μέσα στην πίεση του να γραφτούν σελίδες πρακτικών μπορεί και να ξέχασα να το ζητήσω ή να μην το έκανα σαφές στην γραμματέα του δήμου. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να λένε ότι όλα έγιναν για να μην υπάρχει διαφάνεια την ίδια ώρα που έδωσα ήδη εντολή όλα τα πρακτικά από 1/1 να δημοσιεύονται στα τοπικά site ενώ αναζητούμε τον τρόπο να μεταδίδονται ζωντανά τα δημοτικά συμβούλια μέσω link σto internet. Όσον αφορά την μαγνητοφώνηση των πρακτικών ήδη έχουμε τις προσφορές και προχωράμε.
Σχετικά με το μισθό μου θα έπρεπε οι λασπολόγοι να έχουν πληροφορηθεί ότι τον χάρισα ήδη.

Αγαπητέ Ντελάλη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησες την προσπάθεια σου συμμετείχα με σχόλια, έφθασα μάλιστα να ακούσω οτί εγώ είμαι ο ντελάλης και πολλά άλλα κατά καιρούς. Πιστεύω λοιπόν ότι έχω το δικαίωμα να κάνω μια παρατήρηση. Ανώνυμα προσωπικά σχόλια όποιον κι αν αφορούν θα μετατρέψουν αυτήν την όντως αξιόλογη προσπάθειά σου σε πεδίο ύβρεων. Κάνω έκκληση σε όλους: ασκείστε σκληρή κριτική! Επισημαίνετε προβλήματα! Ελέγξτε ανήλεα! Αλλά όχι ύβρεις.
Η νέα δημοτική αρχή έχει πολλή δουλειά να κάνει. Βοηθήστε μας κι αφήστε ποιος μιλάει στο τηλέφωνο κ.λπ. Ο κόσμος που είναι τελικά ο μόνος κριτής θα μας ξανακρίνει σε 3μιση χρόνια.

ΥΓ. Θα μου επιτρέψετε να πω ένα αντίο σε ένα παιδί που γι' αυτόν δεν γράφθηκε ποτέ κανένα σχόλιο, αλλά ήταν εκεί κάθε μέρα στις 5 το πρωί με τη σκούπα. Στον γείτονα μου τον βάζελο όπως τον λέγαμε. Καλή ξεκούραση Γιώργαρε...

Στάθης Γιαννέλος

15 σχόλια:

ΝΙΚΟΛΑΣ είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΑΘΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ.Ο ΚΑΤ Τ ΑΛΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ,Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΙ Ο ΠΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΣΤΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Σ΄ΑΝΩΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν γράφθηκε στα πρακτικά αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη αφού μέσα στην πίεση του να γραφτούν σελίδες πρακτικών μπορεί και να ξέχασα να το ζητήσω ή να μην το έκανα σαφές στην γραμματέα του δήμου.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την διατύπωσή σας

Συγνώμη κύριε Γιαννέλο,
είστε πρακτικογράφος ή πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου;

τι να ζητήσετε.... από την γραμματέα

Σας παρακαλώ να προσέχετε την διατύπωση στα δημόσια κείμενά σας.

*Επίσης μας πείσατε ότι δεν είχατε ίντερνετ στις χριστουγεννιάτικες διακοπές(Πρωτοχρονιάτικες κατά την ταπεινή μου γνώμη)

*Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας

*Και μην ξεχνάτε την παροιμία

" Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται"

Καλή χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Στάθη,

μήπως,μήπως δεν ακούσατε την δήλωση της Βαγγελιώς και δεν την γράψατε στα πρακτικά επειδή ήταν στο μισό μέτρο από εσάς,

ενώ την δήλωση του Ζάκκα, που ήταν απ΄ότι βλέπω στην φωτογραφία περίπου στα επτά μέτρα την ακούσατε καλλίτερα και την γράψατε.

Καλά Χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννέλο

Η θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου είναι καθαρά τιμητική και χωρίς απολύτως καμία αρμοδιότητα μας λέτε εσείς και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρία Γρανιτσιώτη .

Κύριε Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, κυρία Γρανιτσιώτη
ειλικρινά "ταρακουνήθηκα" με την θέση σας αυτή.

Με την ίδια "τετράγωνη" λογική σας και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι καθαρά τιμητικός και χωρίς καμία απολύτως αρμοδιότητα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν η αντιπολίτευση να παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια εφόσον η παράταξη του κ. Γιαννέλου, έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία, θα αποφασίζει μόνη της στα 3,5 χρόνια για τον Δήμο.

Ξεχνάτε βεβαίως ότι έχετε θεσμικό ρόλο και εσείς και η κ. Γρανιτσιώτη
και δεν πρέπει να απαξιώνεται θεσμικούς ρόλους

και τολμώ να σας υπενθυμίσω τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας όπως τις έχει διατυπώσει ο Ουμπέρτο Έκο.

1. Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.

2. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται ......την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.

giannisdistomo είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Σχετικα με την εκλογη Προεδρειου στο νεο Δημο ΔΑΑ και για την εκλογη Γραμματεα, η επικεφαλης της μειζονος αντιπολιτευσης δεν εκανε λαθος.
ΝΤΕΛΑΛΗ πολλα σχολια απο αδιαβαστους και ασχετους.ενα απο αυτα φιλε μου ειναι λαθος σου να το γραψεις.[το καρφι ειπε....]
ΥΓ1.Η νεα δημοτικη αρχη εχει πολλα να κανει και ολοι θα βαλουμε πλατη.
ΥΓ2.Η κυρια Γρανιτσιωτη δεν ειναι μονη.Εχει συμβουλους εχει συνεργατες και εκαναν το σωστο.
ΥΓ3.Προεδρε λασπολογοι υπαρχουν πολλοι Γιαννελος Σταθης ενας.!!!!!
ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ.......

123 είπε...

ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΝΥΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ 123 ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

123 είπε...

οχι ρε ανωνυμε προτεινω να πεταξετε τις μασκες και να κριτικαρετε επωνυμα,αντρικια.οταν ενας αραχωβιτης εγραψε κατι αισχρο για το διστομο σβηστηκε αμεσως κι ο ντελαλης ζητησε συγγνωμη.εδω και καιρο ο καθε διστομιτης βριζει ελευθερα ολες τις αρχες της αραχωβας κα τους ανεχομαστε

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 123 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

123

Συγνώμη,εσύ δεν φοράς την μάσκα της ανωνυμίας και κριτικάρεις επώνυμα....

Μας δουλεύεις;

Ο γκεπελισμός σου και ο τοπικισμός σου βλέπω δεν έχει όρια!!!

Που διακρίνεις εμπάθεια και βρισιές από τους ανώνυμους σχολιαστές προς τις αρχές της Αράχωβας;
.....

Σου αφιερώνω το ποίημα του ΑΖΙΖ ΝΕΣΙΝ

Σώπα,μη μιλάς

http://www.youtube.com/watch?v=aFy-OX42iO0

Καλή χρονιά

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ τον

Ο/Η giannisdistomo είπε...
1)Μήπως είστε ελεγκτής νομιμότητας των ΟΤΑ και βγάλατε ετυμηγορία;

2)Μήπως το... πολλα σχολια απο αδιαβαστους και ασχετους, το λέτε για τον εαυτό σας;

αν είπε...

αυτον τον καραγκιοζι γιαννιδιστομο που βριζει γιτι δεν τον εκοψες ντελαλη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?? ΤΙ ΚΟΜΠΛΕ ΕΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ??

ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΟΦΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα πολύ σωστά που λέει ο πιο πάνω ανώνυμος και μάλιστα με την παράθεση των απόψεων του Έκο, πρέπει όλοι μας να συνταχθούμε. Νομίζω ότι αυτά που γράφει ο σχολιαστείς, πρέπει να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους οι κ. κ. σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης για να ασκήσουν σωστά τα καθήκοντα που ο λαός δια της ψήφου του, τους ανέθεσε.
Ταυτόχρονα τα ίδια λόγια θα πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής αλλά και πηγή τύψεων ειδικά στους κ. κ. Κοκοβό και Γεωργακό που ως αντιπολίτευση υπήρξαν «ανύπαρκτοι» στην προηγούμενη θητεία τους.

Top