αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη ο δήμαρχος Στυλίδας στα διόδια

Στη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, στα διόδια Πελασγίας, μετά από εντολή του εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.

Ο κ. Γκλέτσος, από το πρωί, βρέθηκε στα διόδια της Πελασγίας προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.

"Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ", τονίζει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος τη Δευτέρα παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, όταν με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση.

Τι προηγήθηκε

Από το πρωί της Τρίτης άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο, παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.

Πρόκειται για το ίδιο σκηνικό που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ωστόσο από την ώρα που αποχώρησαν ο δήμαρχος και οι κάτοικοι της περιοχής το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνεργεία της εταιρείας έβαλαν και πάλι τις μπάρες, τις οποίες γκρέμισαν εκ νέου το πρωί της Τρίτης τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Το μεσημέρι, οι κάτοικοι παρέμεναν στην περιοχή προκειμένου τα συνεργεία της εταιρίας να μην επανατοποθετήσουν το στηθαίο και υπογραμμίζουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι το βράδυ.

Επί τόπου δημιουργήθηκε ένα ''μπάι-πας'' και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έτσι ώστε, όσοι το επιθυμούν, να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.
Top