αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δυστύχημα στο Ζεμενό

Σήμερα το πρωί, ώρα 10.30 έγινε δυστύχημα στο Ζεμενό, στη γνωστή στροφή. Θύματα ένας κάτοικος Ζεμενού και μια κοπέλα.






Παναγιώτης

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο αντιο στον κυριο Φανη και συλλυπητήρια στους συγγενεις του.

ΝΙΚΟΣ ΔΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ είπε...

Ο συνδυασμός του βρεγμένου οδοστρώματος με την κλίση της στροφής και το γεγονός ότι πολλές φορές έχει χαμάνταρο στην περιοχή, καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο το σημείο, πόσο μάλλον σε οδηγούς που δεν γνωρίζουν την περιοχή.Επίσης, λόγω των συνθηκών θα έπρεπε η διαγράμμιση από το Ζεμενό προς Αράχωβα να είναι κίτρινη και να πατιέται κάθεχ χρόνο.
Τέλος θεωρώ εγκληματική αμέλεια στο δρόμο από Λιβάδι προς Αράχωβα στη στροφή του Σταυρού, τη μη τοποθέτηση μπάρας και σήμανσης στροφής με αποτέλεσμα να είναι θαύμα που δεν έχει φύγει κανένα αυτοκίνητο στο γκρεμό και να βρεθεί στις ελιές και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.Η διαγράμμιση κάποτε ήταν κίτρινη τώρα γιατί είναι άσπρη δεν μπορώ να καταλάβω.Πάντως και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να επισημανθεί η επικινδυνότητα με σήμανση ανάλογη με αυτή του δρόμου Γραβιάς- Λαμίας στις δύο γνωστές στροφές.

ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ είπε...

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ........

περαστικος είπε...

το πρωι 9 η ωρα πέρασα και δεξιά όπως κατεβαίνουμε, ειχε πάγο (ο δρόμος άσπριζε ολοφάνερα) γιατι είχε ξαστερώσει το βραδυ και δεξιά είναι σπέντζο. Λίγο ξεθάρετος να είναι κάποιος και έφυγε. Η περιοχή μας θέλει προσοχή ρε παιδιά! τι να κανουμε; Ο δρόμος είναι μια χαρά και ασφαλής. Οι ανθρωποι κάνουμε λάθη. Τώρα ποιος εφταιγε μονο η αστυνομία θα μάθει και οι νεκροί δεν γυρίζουν πισω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ οι δρόμοι είναι χάλια και οι οδηγοί της περιοχής νέοι Σουμάχερ

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ, ας πάτε 5 λεπτά αργότερα, παρα ΠΟΤΕ και πάρετε και αθώους στο λαιμό σας

Καλό ταξίδι στους θανόντες

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι ...Χριστιάννα
Δεν εχει σημασία ποιος έφταιγε ,γιατί και πώς!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει να χάνεται έτσι άδικα ο κόσμος????Τα συλληπητηριά μου στους συγγενείς...
Ειδικά σε αυτό το σημείο έχουν χαθεί πολλές ζωές...Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή ώστε να ενδιαφερθούν οι αρμόδιες αρχές & να τοποθετήσουν έστω σήματα της τροχαίας ότι ο δρόμος έχει παγετό...Εντάξει οι ντόπιοι ξέρουν ότι εκεί πρέπει να προσέχουν,οι ξένοι όμως τι φταίνε?!?!?Επίσης ευθύνη έχει & η ΔΕΚΕ που ενώ εννοείται ότι θα έπρεπε να κάνει τα αυτονόητα δεν τα κάνει...επειδή δεν έχουμε βαρύ χειμώνα δεν κάνουμε τίποτα!?!?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 19 ΕΤΩΝ.ΚΡΙΜΑ..........

Ανώνυμος είπε...

Καλό Ταξίδι Χριστιάνα μου, θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Χριστιαννάκι...κρίμα, πολύ κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Απο φημες που κυκλοφορουν στην τοπικη κοινωνια χθες μια ηλικιωμενη γυναικα που ειχε συνοδηγο τον αντρα της προσπαθησε να περασει αριστερα σε ενα χωματοδρομο για να παει σπιτι της χωρις να αντιληφθει το διερχομενο οχημα της 19χρονης κοπελας.

Ανώνυμος είπε...

φημες οπως το λες, που παντα κατι βρισκουν να πουν για να γινει το κλαρακι δεντρο η και δασος ολοκληρο...
εχω φυγει σ΄αυτη τη στροφη περσι με παγο εικοσι μετρα πριν τη στροφη μαλιστα...εκανα ζιγκ ζαγκ στο δρομο χωρις να μπορω να σταματησω περασα στο αντιθετο ρευμα ευτυχως ο δρομος ηταν αδειος, επανηλθα στο ρευμα και σταματησα στο τσιμεντο στο κιγκλιδωμα εκατο μετρα πιο κατω κι ολα αυτα σε χρονο ντε τε..
σωστα λοιπον επεσημενεται πως πρεπει να γινει σηματοδοτηση προειδοποιητικη και να καθαριζεται το σημειο απ την παγωνια
κριμα μονο που τα λεμε αυτα αφου χαθηκαν ανθρωποι,συλλυπητηρια στους δικους τους

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη ημέρα βγήκαν από το κλιμάκιο της Αράχωβας 3η δεκε και έριχναν αλάτι με 8 βαθμούς Κελσίου λες και είχε την παγωνιά!!ας αφήσουν τα άσκοπα πράγματα και να κοιτάξουν να φτιάξουν το οδικό δίκτυο ξανά γιατί κάθε φορά που θα βρέχει θα θρηνούμε θύματα!επειδή έτυχε να είμαι εκει την ώρα που έγινε το τροχαίο ο δρόμος γλιστραγε υπερβολικά 200 μέτρα πριν και 200 μέτρα μετά!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα 12 Ιανουαριου ακομα ενα ατυχημα με θυμα μια συχγωριανη μας( ευτιχος αποτι αμαθα ειναι καλα στην υγεια της)εγινε στο δρομο αραχωβας λιβαδειας μετα τι διασταυροση του διστομου.ας ξαναπαει το κλιμακιο της 3ης ΔΕΚΕ να ριξει και εκει αλατι.ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!πρεπει να γινουν και αλλα για ξυπνησουν αυτοι που πρεπει!

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνουμε απο την "άμεση" αντίδραση που είχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να ασφαλτοστρώσουν την στροφή "νεκροταφείο" λίγο πρίν την ΕΥΔΑΠ καλή αρχή και καλά ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... και μάλιστα τότε που ασφαλτοστρώθηκαν όλα τα προβλημματικά σημεία του δρόμου απο Λιβαδειά μέχρι και το Δίστομο ήταν λίγες μέρες πρίν την μαύρη επέτειο της σφαγής του Διστόμου όπου θα ερχότανε ο ΓΑΠ... ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!

Ανώνυμος είπε...

ο δρόμος προς αράχωβα είναι κάτι παραπάνω απο ΑΘΛΙΟΣ. στροφές με αντίθετες κλίσεις και γλιστερός όταν βρέχει. δεν συζητάω όταν η θερμοκρασία κατεβαίνει κάτω απο τους 3 βαθμούς...γίνεται παγοδρόμιο!

πηγαίνουν και οι αθηναίοι σαν τα πρόβατα στην αράχωβα να μην χάσουν το ΙΝ μέρος και κάνουν προσπεράσεις, με τα χρεωμένα τζιπάκια τους, λες και είναι μόνοι σε μονόδρομο (δεν μιλάω για το συγκεκριμένο γεγονός)
απλά θα πρέπει να δίνουν προσοχή ΟΛΟΙ οι οδηγοί οταν οδηγάνε σε ένα άγνωστο δρόμο. δεν γνωρίζεις την κατάστασή του!
ας γίνει κάτι επιτέλους να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα!

κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς η 19χρονη Χριστιάνα!!
όπως κρίμα είναι που έφυγε τόσο άδικα ο κύριος Φάνης.

καλό ταξίδι και στους δύο

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Να είστε σίγουροι ότι μόλις το κοράκι ασπρίσει και γίνει γλάρος το κράτος θα φτιάξει και τους ελληνικούς δρόμους μαζί με όλα τα άλλα...

Ανώνυμος είπε...

κι αλλο ατυχημα;3 αυτοκινητα επεσαν εξω εκει ειχε περασει κι απο κει ο τυπος με το αλατι που γλιστραγε 200 μετρα πριν και μετα;

Ανώνυμος είπε...

έμαθα απο έγκυρες πηγές ο,τι η οικογένεια του 74χρόνου ζητά ένα υπέρογκο ποσό απο την οικογένεια της 19χρονης. Έτσι θα απαλύνει ο πόνος της οικόγενειάς; Αυτο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σας, πραγματικά. Όσο πονάει η οικογένεια του 74χρονου που στο κάτω κάτω είχε ζήσει τη ζωή του, άλλο τόσο και διπλάσια θα έλεγα πονούν οι συγγενείς και φίλοι της 19χρονης Χριστιάνας. Φυσικά δεν είχε κανένα δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή του άτυχου άντρα. Αν ζούσε η κοπέλα, ασ ζητούσαν ο,τι ήθελαν, αλλά το κοριτσάκι έιναι νεκρό, η οικογένεια της υποφέρει και οι νεκροί δεν θα επιστρέψουν αν δωθεί ένα ποσό. Αν θέλουν να υπάρξει δικαιοσύνη ας ζητήσουν την τιμωρία των γονιών που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την κόρη τους, αλλά όχι να τους ζητάνε λεφτά. Δεν θα αναπαυθεί έτσι η ψυχή του 74χρονου. Κανονικά απο τη στιγμή που δεν ζει κανένας δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο θέμα, απλα η οικογένεια θέλει να επωφεληθεί. Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες!!
σε κάθε δυστυχημα γίνεται δικαστήριο και πάντα βγαίνει ενα ποσό ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος!
το δικαστήριο γίνεται ακόμα κι αν δεν έχει γίνει μήνυση, απο την στιγμή που υπάρχουν νεκροί!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ΑΝΕΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΗΓΕΣ (όπως αναφέρεις, όσο έγκυρες μπορεί να είναι! ο καθένας το παρουσιάζει όπως θέλει απο την πλευρά του)!!
εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτά που έγραψες!!!

δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά δεν αντέχω να διαβάζω βλακείες για την οικογένεια του 74χρονου! το ίδιο θα έκανα αν κάποιος έγραφε κάτι αρνητικό για την κοπέλα!!

σταματάω εδώ και δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω σ αυτή την ανάρτηση...νιώθω ντροπή να συζητάμε τέτοια θέματα ενώ 2 οικογένεις θρηνούν

Top