αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
Δελτίο Τύπου
11/01/2011

Στην αίθουσα του Δημαρχιακού μεγάρου στο Δίστομο σήμερα Τρίτη 11-1-11 στις 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας χωροστατούντος του εφημέριου του Διστόμου πατέρα Χαράλαμπου Γιάγκου.

Παρόντες ήταν όλοι οι υπάλληλοι απ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες Αράχωβας, Αντίκυρας, Διστόμου και της Τοπικής Ενότητας Στειρίου, καθώς και όλα τα Μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου (Συμπολίτευσης & Αντιπολίτευσης) και των Τοπικών Συμβουλίων.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Γιάννης Πατσαντάρας, που ακολούθησε της κοπής πίττας, έδωσε το στίγμα της διοικητικής φόρμας αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου στο πλαίσιο της συνεργασίας, καθώς και της σύνθεσης εργασιακού αντικειμένου και προσωπικού, δεδομένου ότι τις υπηρεσίες στην έδρα του νέου Καλλικράτειου Δήμου θα στελεχώσουν και υπάλληλοι από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες, λέγοντας:

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι...

...με δύο προκλήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε ταυτόχρονα:
Να προχωρήσουμε στην οργάνωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου.
Να λαμβάνουμε μέτρα που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και θα επιλύουν τα προβλήματά του.
Αυτά θα πρέπει να γίνονται παράλληλα». Και συνεχίζει:
«Ο ρόλος των υπαλλήλων είναι η επιτελική επεξεργασία των θεμάτων – προβλημάτων με συγκεκριμένες εισηγήσεις για τη λύση τους».

Αναφερόμενος στην συνεργασία αιρετών και υπαλλήλων είπε: Εμείς Αιρετοί και οι Υπάλληλοι πρέπει με τις πρακτικές και συμπεριφορές να αποτελούμε το παράδειγμα, να εκπέμπουμε και να εμπνέουμε εμπιστοσύνη εφόσον ζητάμε εθελοντισμό από τους πολίτες. Θέλουμε με λίγα λόγια ο υπάλληλος να είναι ένα αποτελεσματικό «ανθρώπινο εργαλείο» το ελάχιστο και επιδιώκουμε να γίνει οπωσδήποτε ένα «ανθρώπινο πολυεργαλείο». Έτσι επιβάλλουν οι σημερινές απαιτήσεις υπάλληλο «ανθρώπινο πολυεργαλείο». Θέλουμε «έναν υπάλληλο που θέλει να είναι εδώ υπηρέτης της Πολιτείας και αξίζει να είναι εδώ».

Προτάσσοντας δε, το συμφέρον των πολιτών, στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών και την συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων είπε: Μαζί με τους πολίτες θα δώσουμε τη μάχη με τα προβλήματα, θα αλλάξουμε την σημερινή εικόνα, θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης του πολίτη. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα λειτουργεί αξιοκρατικά, και με διαφάνεια. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξουν στο Δήμο, ομαδοποιήσεις, παρέες. Όποιος δεν δουλεύει πρέπει να απομονωθεί και να έχει ανάλογη μεταχείριση. Όποιος δουλεύει ευσυνείδητα και υπεύθυνα πρέπει να αναγνωριστεί. Θα είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρηθεί ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, με κριτήρια άσχετα από την υπηρεσιακή τους συνέπεια και απόδοση.

Τελειώνοντας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τελικά το προσωπικό του δήμου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πολίτες να είναι ευχαριστημένοι και ο Δήμος να προκόψει.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Στεφανος Παπαιωανου οπου γαμος και χαρα "η κοντυλω πρωτη"¨?
Καλα ποσες υποσχεσεις δωσατε για να βγειτε?
ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

α) Ανώνυμε

το να μην ήταν στη κοπή, μπορεί να ήταν πρόβλημα.

Εσύ τι του ζήτησες και δεν σου το υποσχέθηκε αλλά και δεν μας το γράφεις να το μάθουμε και εμείς;

Πες μας το όνομά σου, για να είσαι η πρώτη μας επιλογή στην επόμενη εκλογική δημοτική αναμέτρηση, άσπιλε και αμόλυντε του δήμου

κκ είπε...

θεοφανεια γιοκ.κοψιμο πιττας γιοκ.αη γιαννιου γιοκ.περιεργη η αποχη του γιαννελου.λετε ν αρχισαν τα οργανα.να χει δει τιποτα στραβα και να την κανει σιγα σιγα.

Top