αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Έπεσε από το θεωρείο της Βουλής

Μέρες γιορτινές και είπα να μην ασχοληθώ με κακές ειδήσεις που χαλάνε τη διάθεση όλων. Τουλάχιστον για σήμερα. Όμως βλέποντας αυτή την είδηση και πολύ περισσότερο ακούγοντας το δημοσιογράφο, δε μπόρεσα να το τηρήσω.

Ένας άνδρας έπεσε από το θεωρείο του ρουμανικού Κοινοβουλίου φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε!". Κατά τη μεταφορά του δε στο νοσοκομείο ψέλιζε "Ελευθερία!!". Αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια ψήφισης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση (τέταρτη για φέτος) με αφορμή το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τους μισθούς στο δημόσιο.

Αυτή είναι η είδηση. Οι συνειρμοί και οι σκέψεις καθενός στο άκουσμα αυτής της είδησης, δεδομένης της ιδιαίτερης ευαισθησίας που έχουμε τελευταία ως άμεσα εμπλεκόμενοι στην ευρωπαϊκή "κρίση χρέους" (έτσι ακούω ότι λένε την αρρώστια μας), λογικά θα εστιάζονται στην απελπισία που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα σε αυτή την πράξη.
Ανεργία, δάνεια, αδυναμία να φροντίσει την οικογένειά του, αδυναμία να ζήσει αξιοπρεπώς, πιθανώς να είναι κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Κι έρχεται εδώ ο δημοσιογράφος να μας φωτίσει. Προφανώς με τη βοήθεια του ξένου ρεπορτάζ. Ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λέει. Δηλαδή ένας λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί (υπονοείται) ότι δεν υπάρχει λόγος για αυτή την πράξη.

Τα μαντρόσκυλα της παγκόσμιας ενημέρωσης, της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι δημοσιογράφοι της πλάκας, οι χαμηλόβαθμοι εντολόδοχοι, τι μας λένε? Αηδίες! Προφανώς ο άνδρας δεν ήταν καλά. Αλλά γιατί δεν ήταν καλά? Μήπως γιατί όλο το σύστημα σας είναι σάπιο, μπάζει από παντού και οδηγεί τον κόσμο στην απελπισία, τη στιγμή που καταγράφονται υπερκέρδη εταιρειών και τραπεζών? Μήπως γιατί μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα δικά σας σπασμένα? Μήπως γιατί έχουμε φτάσει στα όρια μας και η υπομονή μας εξαντλήθηκε?

Δηλαδή το θέμα ανάγεται σε: άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα έπεσε από το θεωρείο της ρουμανικής βουλής.
Αντί για το σωστό: Ο κόσμος έφτασε στα όριά του από το αποτυχημένο σύστημα διακυβέρνησης και προβαίνει σε πράξεις απελπισίας.

Για την ιστορία, η πρόταση μομφής κατά του Ρουμάνου πρωθυπουργού, η τέταρτη τη χρονιά αυτή, απορρίφθηκε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω όσοι θέλετε. Οι εικόνες είναι σκληρές... Άλλα πιο σκληρή είναι η χούντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης...

Όσο για τον άνδρα, ελπίζω να διαφύγει τον κίνδυνο, και να του ξημερώσουν καλύτερες μέρες... Και του εύχομαι χρόνια πολλά και καλά...



Ντελάλης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΤΣ ΦΑΜ ΕΜΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Στειριώτης είπε...

{Άλλα πιο σκληρή είναι η χούντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης...}

Όλα τα λεφτά!!!

Συγχαρητήρια για το άρθρο σου.

Καλές γιορτές.

Στειριώτης

ονομα είπε...

Φιλε Στειριωτη σε ευχαριστω. Δυστυχως, ετσι ειναι...

Χρονια Πολλα σε ολους...

Φιλικα
Ντελαλης

Top