αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Αποζημίωση... 135.000 ευρώ στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που χάνουν την ειδικότητά τους

Ήρθε το ΠΑΣΟΚ, υπέγραψε το μνημόνιο, μας υποδούλωσε στη τρόικα, και όλα καλά. Να σφίξουμε λέει τα ζωνάρια, μπας και σωθούμε. Και να οι περικοπές δαπανών, και να οι μειώσεις μισθών, και να τα ευχολόγια πως αν όλοι βάλουμε πλάτη, σύντομα θα δούμε ξανά το χαμένο φως.

Οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν 30-40% του εισοδήματός τους, μερικοί μάλιστα που υπερβαίνουν κάποιο ποσό στη μικτή μισθοδοσία τους, δεν πήραν, ούτε δικαιούνται να πάρουν, το ούτως ή άλλως κουτσουρεμένο δώρο Χριστουγέννων των 400 ευρώ.

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι; Όχι, κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πιο ίσοι και μάλλον πιο δημόσιοι από τους... δημόσιους.
Και μιλάμε για την μισθολογική ελίτ του δημοσίου, τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Για αυτούς δεν υπάρχει μνημόνιο. Αλλιώς πως εξηγείται, εν μέσω κρίσης, εν μέσω μαυρίλας, εν μέσω περιστολής δημοσίων δαπανών, το δημόσιο, ναι το δημόσιο, και πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Μεταφορών, να αποζημιώνει με 135.000 ευρώ!! (μετρητά) τον κάθε ελεγκτή, που χάνει λέει την ειδικότητά του.

Δηλαδή, όποιος κρίνεται ανεπαρκής...

...για οποιονδήποτε λόγο, εισπράττει πάραυτα 135.000 ευρώ σε ζεστό χρήμα, βγαλμένο από τον δημόσιο κορβανά. Από τους φόρους μας.

Και προς απόδειξη των παραπάνω, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας ΥΠΑ http://www.hcaa.gr/home/index.asp και μετά μπείτε στο λίνκ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, όπου αναρτώνται όλες οι δαπάνες, και δείτε ενδεικτικά στο: http://www.hcaa.gr/DIAVGEIA/apozhmiwseis.asp πως μόνο μέσα στους τελευταίους 2 μήνες, το δημόσιο (εμείς όλοι) πληρώνουμε από 135.000 ευρώ, σε διάφορους δημόσιους υπαλλήλους, που η υπηρεσία τους έκρινε ως ανίκανους να διατηρήσουν την ειδικότητα τους.

Και μετά ελάτε να μου πείτε για μέτρα λιτότητας, για γενιές των 540 ευρώ, για συνταξιούχους που πεινάνε, και άλλα παρόμοια φληναφήματα των πράσινων πολιτικών μας ηγετών.

Από antinews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε..

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΕ 580.000 €

ΑΪΒΑΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 380.000 €

ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 250.000 €

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 250.000 €

ΕΥΘΥΜΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 230.000 €

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 225.000 €

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ
(ΟΧΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) ΔΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 200.000 €

ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΝ. ΔΝΣΗΣ ΟΙΚ.ΠΕΛΑΤΩΝ 180.000 €

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 170.000 €

ΜΠΑΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 140.000 €

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΓΚΡ. ΕΤΑΙΡ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 140.000 €

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 100.000 € ΜΟΝΟΝ

ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡ. ΠΕΛΑΤΩΝ 100.000 € (ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ)

ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ 100.000 € ΜΟΝΟΝ

ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡ. ΠΕΛΑΤΩΝ 100.000 € ΜΟΝΟΝ

ΚΟΥΣΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ 100.000 € (ΒΑΣΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

...ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...

...Ο ένας ήθελε προσλήψεις των δικών τους παιδιών, ο άλλος έφερε την μαύρη εργασία των stage, ο τρίτος άφηνε τα τρωκτικά να λεηλατούν ανενόχλητα τα νοσοκομεία, ο τέταρτος διόγκωσε όσο κανένας άλλος τον δημόσιο τομέα, ο πέμπτος...Είναι τα μορμολύκεια της Βουλής. Τους ακούω να λένε τις παπαριές τους στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και μου γυρίζουν τ' άντερα. Και γι' αυτό φταις εσύ κυρίαρχε λαέ.

Top