αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ιεραρχία: η κρίση είναι κατασκευασμένη

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς μοιράστηκε σήμερα το πρωί το φυλλάδιο «Προς τον Λαό» που περιέχει τη τοποθέτηση της ελλαδικής εκκλησίας για την οικονομική κρίση.

Καταγγέλλοντας τους ηγέτες της χώρας επισημαίνουν, ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι διότι υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας στους κυρίαρχους δανειστές μας, αλλά και ότι δεν προστάτευσαν τα συμφέροντα του λαού.

Ακόμη, στέλνουν μήνυμα προς όλους τονίζοντας, ότι «η Εκκλησία δεν φοβάται να αμυνθεί στο πονηρό σύστημα αυτού του κόσμου, έστω και εάν η αντίσταση σημαίνει διωγμό η και μαρτύριο».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ιεραρχία εκφράζει και τον προβληματισμό της όσον αφορά την Παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πάντα απούσα εκκλησία, από όλους τους αγώνες και τις δυσκολίες του Ελληνικού Έθνους , αντί να ανοίξει το «πουγκί» της, βγάζει την ουρά της απ’ έξω, ενώ η αλήθεια είναι ότι και αυτή συμμετείχε, όλα αυτά τα χρόνια, στο μεγάλο φαγοπότι και στη ρεμούλα. Είναι πλέον καιρός (κάθε κακό εμπεριέχει και κάτι καλό)να χωριστεί η εκκλησία από το κράτος και οι εκπρόσωποι της εκκλησίας , όλων των βαθμίδων, να πάνε να πάρουν το μισθό τους, το συντομότερο, από την αρχιεπισκοπή.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που τους χτυπάνε την πόρτα για να αρχίσουν να πληρώνουν κι αυτοί άρχισαν και αντιδρούν.Καλά ήταν τόσα χρόνια, σιγά μην νοιάστηκαν αυτοί τώρα για το μέλλον της χώρας και τα συμφέροντα του λαού. Απλά χάνουν τα δικά τους. Που και πάλι δεν ξέρουμε αν τελικά θα πληρώσουν κι αυτοί

Top